Horoscop, joi, 29 iunie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 29 iunie 2023. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ziua de astăzi poate părea intensă, Berbec. Câteva lucruri se întâmplă astăzi, așa că fii atent. În primul rând, Soarele și Mercur se află în sectorul tău de domiciliu, așa că vei discuta cu experți și, posibil, vei semna contracte legate de locul tău de reședință undeva în această lună și în iulie. Dar citește literele mici, pentru că s-ar putea să-ți scape ceva dacă este în scris. Treceți toate detaliile cu un pieptene fin. Astăzi poți lucra o afacere în favoarea ta, dar dacă târguiala este în afara zonei tale de confort, încearcă să treci peste. Luna în Scorpion te poziționează pozitiv astăzi pentru a obține o reducere - chiar dacă circumstanțele tale par nefavorabile. Dacă trebuie să împrumutați bani de la un prieten sau să solicitați un împrumut, faceți acest lucru înainte de jumătatea după-amiezii de mâine.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este o zi plină, Taur. Ai întâlniri de afaceri, apeluri telefonice și clienți care au nevoie de tine - așa că adu-ți jocul A la muncă. Luna în Scorpion te va face să te gândești la o relație intimă. Dar se întâmplă prea multe în viața profesională datorită lui Jupiter și Uranus în semnul tău. Dragostea trebuie să treacă pe locul doi în fața muncii tale deocamdată. Ceva bun vine spre tine și vei putea simți asta. Pregătirea întâlnește oportunitatea pentru tine astăzi și creează un efect de bulgăre de zăpadă atunci când faci lucrurile la timp. Câștigurile de astăzi construiesc o fundație pentru câștigurile de mâine, datorită faptului că Jupiter se află în semnul tău pentru tot restul anului.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ești un veșnic optimist, Gemeni. Astăzi, însă, vei dori să fii prudent, mai ales în ceea ce privește banii și relațiile contractuale. Luna se află astăzi în Scorpion, așa că, din punct de vedere emoțional, îți dorești să îți îmbunătățești viața în general, dar ai grijă, pentru că aruncând cu bani într-o problemă ai putea să o rezolvi, dar ai putea, de asemenea, să înrăutățești situația dacă faci acest lucru din neatenție. Cu Venus și Marte în sectorul tău de comunicare, verifică singur lucrurile, dar fii deschis la feedback și sfaturi. Înainte de a respinge o sugestie, întreabă-te: "Unde este adevărul?".

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ești dur la exterior și moale în interior, iar un lucru care te poate băga în carapacea ta sunt conversațiile dure despre bani cu cineva drag. Cu Luna în sectorul tău romantic, ești deschis la a petrece timp cu cineva care înseamnă mult pentru tine, dar dacă banii sunt puțini, a face o întâlnire costisitoare poate pune o problemă. Astăzi, mai degrabă decât să simți că trebuie să dai cu cardul de credit pentru a avea o seară bună, propune să gătești cina acasă și să iei masa în casă. Aprindeți o lumânare și aranjați lenjeria de pat. Poate fi o seară minunat de bună, chiar și cu un buget limitat.

Leu (23 iulie - 22 august)

. Astăzi s-ar putea să te afli în situația de a-ți menține poziția față de un șef sau un părinte. Cu Soarele și Mercur în sectorul inamicului tău, este ușor să declanșezi sentimente negative legate de trecut dacă momentul prezent oglindește amintiri dureroase pe care nu le-ai vindecat încă. Vei dori să îți păstrezi mintea și inima deschise atunci când interacționezi în situații tensionate. Încearcă să rămâi conectat cu sentimentele tale. Păstrarea pulsului asupra sentimentelor vă poate ajuta să evitați să vă simțiți prost în legătură cu ceva care a fost spus, dar nu pentru a vă răni personal.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

S-ar putea să nu vrei să auzi de la un fost, dar uneori oamenii vor căuta o încheiere pentru a putea merge mai departe. Luna Scorpionului de astăzi se conectează cu Venus, planeta iubirii, iar acest lucru poate trimite un val de energie către o veche flacără care nu a trecut cu bine peste relația voastră. O conversație poate fi inițiată prin SMS sau printr-un dm pe rețelele de socializare. Poți crede că acesta este un semn că este sufletul tău pereche, dar mergi încet. Luna de astăzi nu se află într-o poziție favorabilă cu Marte sau Venus, iar luna următoare te poate ajuta să îți înțelegi mai bine sentimentele.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Finanțele sunt intense pentru tine în acest moment, iar cu Luna în Scorpion, privești oportunitățile cu o concentrare de rază laser. S-ar putea să simți că o mare parte din eforturile tale de relaționare nu este nereușită, dar nu-ți pierde speranța. Luna în sectorul tău de proprietate personală vorbește cu Jupiter și Uranus, ceea ce ar putea duce la o descoperire bruscă. S-ar putea să ți se ofere ajutor printr-o conexiune de afaceri, un prieten sau cineva care cunoaște pe cineva. Săptămâna aceasta ți-ar putea aduce o șansă norocoasă, așa că continuă să faci munca pe care trebuie să o faci, Balanță. Va da roade pentru tine în această lună.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna de astăzi în semnul tău pune accentul pe dezvoltarea personală și pe munca interioară. Cu toate acestea, unele forțe externe indică faptul că și sectorul tău de carieră arată destul de bine. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, Luna de astăzi vorbind cu miraculosul Uranus și norocosul Jupiter ar putea aduce un rezultat favorabil pentru tine. Dacă ai fost intimidat de procesul de căutare a unui loc de muncă, motivează-te să scrii scrisori de intenție și să trimiți aplicații astăzi. Astăzi este un moment crucial în căutarea unui loc de muncă și ai putea vedea o deschidere perfectă pentru nevoile tale. Vrei să profiți de fiecare oportunitate de aur, nu-i așa, Scorpion?

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă în ultima vreme te-ai simțit puțin temător, astăzi, norii se despart și stelele s-au aliniat. Luna în sectorul tău de finaluri închide ușa unui capitol întunecat din viața ta. Săptămâna a avut partea ei de provocări și chiar dacă astăzi poate implica o energie intensă, datorită Lunii opusă lui Jupiter, planeta ta guvernatoare, ai învățat să faci limonadă din lămâile vieții. Astăzi vezi lumina de la capătul tunelului, care te împinge să te îndrepți într-o nouă direcție.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

E' bine să ai încredere în oameni pe cuvânt, dar astăzi, Luna în trigon cu Neptun te poate face să ai un anumit sentiment la limita suspiciunii. Astăzi poate exista o comunicare între supraveghetori și șefi despre care încă nu ai auzit. Dacă ai făcut o treabă excelentă la serviciu, totul e bine, dar dacă azi ai lenevit, reia de unde ai rămas și arată-ți etica muncii. Atitudinea ta "pot face" salvează ziua.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Atunci când viața de familie și cariera par să fie în contradicție, te poți simți ca și cum ai fi tras în două direcții diferite. Astăzi vei dori să te concentrezi asupra modului în care să aduci viața înapoi în ordine, iar asta poate însemna să pui o limită în ceea ce privește satisfacerea oamenilor. Uneori încerci să te apleci cu spatele pentru alții. Dar este acest lucru sustenabil, Vărsătorule? Este posibil ca o parte din tine să fi crezut asta cândva, dar astăzi, cu atâta tensiune între Luna din sectorul carierei tale și alte domenii ale vieții tale, această atitudine de da poate deveni în curând un nu dur.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi există o mulțime de energie spirituală în aer, iar tu o simți adânc în inima ta. Este una dintre acele zile în care cuvintele curg natural pentru tine. Poți să scrii poezii, să cânți sau să scrii scrisori dulci către cei dragi. Dacă trebuie să finalizezi un proiect important pentru serviciu sau să creezi o prezentare, ziua de astăzi este perfectă pentru a te așeza la birou cu o ceașcă uriașă din ceaiul tău preferat și a te concentra asupra muncii pe care o ai în față. Astăzi vei dori să limitezi distragerile, astfel încât să te poți folosi de creativitatea ta interioară pentru o zi cu adevărat productivă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 28 iun 2023, 18:52 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience