Horoscop, joi, 29 iunie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscopul zilei, cu Neti Sandu. Iată care sunt cele mai importante previziuni astrale ale zilei. 

Neti a prezentat horoscopul zilei pentru ziua de joi, 29 iunie 2023, la știrileprotv. E rost de bani pentru mai multe persoane, fie din anumite proiecte ce pot apărea zilele acestea, fie din munca pe care ați făcut-o deja până în prezent. Alte zodii vor pleca la drum, întrucât necesită ceva relaxare și distracție. 

 

Berbec

Se anunță bani și o să aveți cu ce să plecați în plimbare zilele acestea la distracție și să vă limpeziți gândurile poate și pentru că le-ați promis copiilor o ieșire.

Taur

O să primiți un accept și vă puteți remarca într-o nouă postură fie la serviciu fie în particular dacă aveți voi vreo afacere care promite.

Gemeni

O să aveți succes de echipă fie că e vorba despre profesie fie despre preocupările din particular.

Rac

E de lucru la serviciu sunt și niște evenimente care să vă țină în priză și o să încercați să mulțumiți pe toată lumea și să vă luați banii pe care îi meritați.

 Leu

E cineva care vrea să vă invite într-o excursie, poate încearcă să vă cucerească și o să vă lăsați impresionați, dar nu și convinși. Mai vedeți pe parcurs.

Fecioară

Se poate să dați curs unei invitații la plimbare pentru mâine că aveți nevoie de aer și de revăzut niște persoane dragi și niște locuri încărcate de amintiri.

Balanță

E posibil să vă asociați cu niște oameni ca să dați drumul unui proiect care o să vă aducă un plus de strălucire și o să fie și bani.

Scorpion

E momentul să începeți lucruri noi că aveți susținerea celor care contează pentru voi și o să vă puneți la bătaie toate resursele din arsenal.

Săgetător

E rost de plimbare. Aveți unde și cu cine și o să vă refaceți potențialul s-o luați luni de la capăt cu forțe proaspete.

Capricorn

Se poate să cădeți la înțelegere cu un angajator, să lucrați la un proiect care v-ar aduce un venit constant ca să scăpați de stresul banilor.

Vărsător

O să interacționați cu oameni care vor să dezvoltați o afacere să vă folosiți toată priceperea să atingeți noi performanțe se devenit o forță.

Pești

Relațiile cu grupul devin mai strânse și o să aveți mai multe succese dacă rămâneți în această formulă și poate vă vedeți și în timpul liber.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel