Horoscop, joi, 28 octombrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Previziuni astrologice pentru toate zodiile: joi, 28 octombrie 2021.

Berbec

Fii curajos. Dă-ți voie să te joci și să te bucuri de tot ceea ce viața are să-ți ofere. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău al plăcerilor. Așadar, du-te și distrează-te. Programează o întâlnire. Caută un motiv pentru a face ceva ce ți-ai dorit întotdeauna să faci.

 

Taur

Acasă este acolo unde se află inima și este nevoie de multă putere pentru a refuza o ieșire în oraș și a spune că vrei să te retragi acasă. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău de familie. Acesta este momentul perfect pentru a face lucruri care îți fac plăcere alături de părinți, verișori și oameni în preajma cărora simți cu adevărat că poți fi tu însuți.

 

Gemeni

Fiți suficient de curajoși să spuneți ceea ce gândiți cu adevărat. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău de comunicare. Analizează mult înainte de a spune ce gândești, dar când îți dai seama că a venit momentul să spui ceea ce trebuie spus, singurul lucru care îți rămâne de făcut este să fii sincer.

 

Rac

Să spui că ai nevoie de mai mult poate părea ciudat sau chiar egoist, dar nu este nicio rușine să recunoști că ai nevoi. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău al banilor, așa că fii sincer. Vei obține tot ceea ce îți dorești pentru că ești concentrat și hotărât, dar mai mult decât atât, inviți universul și pe ceilalți să se asocieze cu tine pentru a obține maximum de la viață.

 

Leu

Fii tu însuți!. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău de identitate. Următoarele câteva zile sunt atât de importante pentru a defini restul lunii. Vor apărea o mulțime de oportunități în care trebuie să faci schimbări, dar toate acestea sunt acolo pentru a te pregăti și a-ți mișca viața în direcția în care știi că trebuie să o iei. Așadar, nu asculta cum cred ceilalți că ar trebui să-ți trăiești viața. Fii sincer cu tine însuți.

 

Fecioară

Unii oameni nu sunt de încredere. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău de dușmani ascunși. Și, este important să-ți asculți instinctul și să nu te lași ușor influențat de obiectivele egoiste sau manipulările altora. Acea voce interioară îți va da un sentiment puternic atunci când cineva este în interes personal. Când se întâmplă asta, faceți ceea ce este mai bine pentru voi.

 

Balanță

Ce fel de prieten ai fi dacă ai vedea pe cineva mergând într-o direcție greșită, făcând alegeri proaste, și nu ai spune nimic. Bineînțeles, vrei să îl susții, dar EXISTĂ o linie  pe care relația voastră nu ar trebui să o depășească. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău al prieteniei, iar ușa este deschisă pentru a intui în ce măsură îți poți împărtăși gândurile și opiniile. Nu fi unul dintre acei oameni care au știut tot timpul că ceva nu este în regulă. Spune ce ai de spus atunci când momentul este potrivit.

 

Scorpion

Este timpul să vă analizați oportunitățile de la locul de muncă pentru a vedea unde aveți un avantaj. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău de carieră și statut social, iar toți ochii sunt ațintiți asupra ta. Ieși în evidență față de ceilalți, așa că adaugă-te la conversații. Împărtășește-ți ideile și soluțiile. Vestea bună este că oamenii te ascultă.

 

Segetător

Săpați într-un subiect pe care v-ați dorit întotdeauna să îl învățați, poate că este vorba de religie sau de ceva legat de ocultism. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău de învățare superioară, iar mintea ta este larg deschisă pentru a dobândi noi înțelepciuni și cunoștințe din subiecte străvechi, cum ar fi misticismul, munca energetică și poate cristale, rune și tarot. Răsfață-te cu ceva nou de la magazinul tău preferat  și experimentează cu energia care intră în viața ta.

 

Capricorn

Nu este nimic greșit în a cere ceva care îți aparține de drept. Așadar, dacă simți că cineva îți datorează un obiect sau că a împrumutat, dar nu ți-a returnat ceea ce i-ai dat, spune-o. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău al resurselor comune, iar următoarele zile sunt perfecte pentru a primi favoruri pe care alții au nevoie să le returneze, (și care ți se cuvin de drept). Cheamă-le la tine.

 

Vărsător

Este nevoie de mult curaj pentru a rămâne alături de cineva sau de ceva în care simți că nu mai ești implicat emoțional, dar ți-ai dat cuvântul. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul angajamentelor, iar responsabilitățile față de parteneri, atât de afaceri, cât și romantici, te preocupă mai mult decât a fost în trecut. Acest lucru se poate întâmpla pentru ca tu să te concentrezi asupra lor și să le duci la bun sfârșit.

 

Pești

A trecut ceva timp, dar v-a revenit motivația de a vă pune în formă și de a face exerciții fizice. Momentul nu putea fi mai potrivit, deoarece Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău de sănătate. Aruncă fast-food-ul  și înlocuiește-l cu produse mai sănătoase. Pregătește-ți geanta pentru sala de sport, astfel încât să fii gata să o iei și să pleci pentru a face activități de fitness; sau dacă preferi să faci exerciții acasă, fă-ți un program.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel