Horoscop, joi, 28 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu vine cu previziunile astrale ale zilei de joi, 28 martie 2024.

 

Berbec

Ziua de astăzi vorbește despre inspirație pe plan financiar, trebuie să fie doar despre inspirație, nu despre cheltuieli și despre bani aruncați pe niște idei aiurea.

Taur

Poți primi sprijin din partea oamenilor dragi sau te poți vedea cu un prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult timp și te poți simți bine în compania lui.

Gemeni

E o zi bună pentru a ridica două degete la serviciu, când se cere ceva. Trebuie să fii mai activ să ai inițiativă, dacă e ceva care vă recomandă astăzi, este inițiativa.

Rac

Este despre iubirea pentru cunoaștere, dorința de a citi, de a afla, de a vă documenta, aveți nevoie să învățați astăzi de la alți oameni.

Leu

Dacă primiți ajutor de undeva, nu e sfârșitul lumii. Dacă primiți ajutor de undeva nu trebuie să vă gândiți că e condiționat sau să vă simțiți datori. Îndrăzniți să cereți ajutorul și primiți-l cu toată bucuria. La un moment dat poate îl veți întoarce unei persoane care are nevoie de el.

Fecioară

Vorbiți cu partenerul despre obiective comune, relația trebuie să aibă și un ideal, ce ați vrea să faceți, stați de vorbă, puneți-vă de acord.

Balanță

Primiți înțelegere de la colegi, deci dacă vă aflați într-o situație mai grea sau aveți nevoie de ajutor, îndrăzniți și cereți. De asemenea, fiți generoși cu oamenii la locul de muncă, oamenii vă vor aprecia enorm.

Scorpion

E cu multă iubire, cu îmbrățișări astăzi, care pot schimba parcursul zilei. O îmbrățișare e tot ce aveți nevoie astăzi.

Săgetător

Locuința are nevoie de voi, dacă un colțișor are nevoie de voi, nu amânați. Schimbați astăzi ce nu e în regulă, aveți nevoie de îmbunătățirea mediului.

Capricorn

Vorba dulce, mult aduce. Aveți mai multă empatie, toleranță, iar cuvintele voastre vor fi apreciate. Nu mai forțați pe nimeni cu nimic.

Vărsător

Deși este o perioadă ciudată, în ceea ce privește zona financiară, vă recomand ca astăzi să vă răsfățați.

Pești

Fă ceva diferit sau bucură-te de ceva bun, trebuie să ai în vedere bucuriile simple ale vieții.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel