Horoscop, joi, 28 iulie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 28 iulie 2022.

Horoscop - 28 iulie 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Bucuria ta se va întoarce la tine. A fost un an lung, Berbec, dar lucrurile bune vor veni pentru tine după ce Luna Nouă își va încheia călătoria prin Leu. La sfârșitul acestei săptămâni, așteaptă-te să fii ocupat, dar vei avea rezultate excelente.


Horoscop - 28 iulie 2022. Taur (20 aprilie - 20 mai)

O schimbare la locul de muncă ar putea fi în curs de desfășurare, iar un șef sau o autoritate care ți-a creat multe probleme te-ar putea face să decizi să accepți o ofertă de muncă în altă parte. Acest lucru îți poate oferi spațiul de care ai nevoie, pentru a respira și pentru a avea un nou început altundeva.


Horoscop - 28 iulie 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni, comunicarea este unul dintre punctele tale forte, iar această Lună Nouă te încurajează să scrii ceea ce gândești. Așa că achiziționează un jurnal sau o carte pentru a-ți nota visele și începe să îți retrăiești viața.


Horoscop - 28 iulie 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

 Această Lună Nouă te invită să renunți la obiectele vechi care nu-ți mai aduc bucurie și să mergi la cumpărături. Profită de această ocazie pentru a cumpăra lucruri care sunt atât frumoase, cât și cu un scop.

 

Horoscop - 28 iulie 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

Acesta este momentul din an în care ar trebui să te simți entuziasmat. Este timpul să-ți creezi un tablou de viziune și un plan de acțiune pentru restul anului. Luna Nouă te invită să gândești la scară mare și să crezi în tine. Îți definești limitele.


Horoscop - 28 iulie 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioară, cineva din trecut ar putea încerca să se revanșeze. Eforturile lor pot părea sincere, dar acordă-le timp pentru a se dovedi a fi așa. Ar putea exista un element de regret care îi determină să își ceară scuze, dar s-ar putea să fie prea devreme pentru a spune dacă sunt și dispuși să facă anumite sacrificii.


Horoscop - 28 iulie 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanță, este timpul să ieși din zona de confort și să socializezi. S-ar putea să te limitezi prin faptul că stai doar în preajma oamenilor pe care îi cunoști. Începe să te amesteci în diferite cercuri sociale.


Horoscop - 28 iulie 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion, lucrează la respectul de sine. Este posibil să fi permis cuiva să depășească limitele. Când îți dai seama că sănătatea ta mintală este mai importantă decât o relație inegală, poți face alegerile corecte și îți poți crea priorități mai bune.


Horoscop - 28 iulie 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Credința și speranța ta se restabilesc în dragoste și în relații. O persoană cu care pierduseți contactul ar putea să reintre în viață și să readucă sentimentele de dragoste și afecțiune. Este o perioadă minunată pentru un nou început și noi aventuri.


Horoscop - 28 iulie 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

O parte din mister va fi dezvăluită, oferindu-ți informațiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie inteligentă. Ceva pus în așteptare poate primi undă verde, astfel încât să nu mai pierzi timp și să-ți poți urma visele și obiectivele.


Horoscop - 28 iulie 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

O nouă relație care aduce multe promisiuni s-ar putea forma pentru tine. În timp ce o persoană ar putea să te vrăjească în totalitate, fără să-ți dai seama.


Horoscop - 28 iulie 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Fă lucruri care îți îmbunătățesc viața. Nu există un moment mai bun decât acum pentru a-ți gestiona rutina și sănătatea fizică. Aceasta este o zi excelentă pentru a începe o nouă dietă sau pentru a reveni la exerciții fizice și a face lucruri care îți îmbunătățesc bunăstarea generală.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel