Horoscop, joi, 28 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Horoscop zilnic, joi, 28 decembrie

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să faceți ceva ce vă place să faceți. Luna în Leu îți activează cea de-a cincea casă solară, sectorul pasiunii și al creativității. Înscrieți-vă la un curs de artă. Fă mâzgălituri pentru distracție. Bucurați-vă de ceva artistic care vă permite să vă exprimați latura creativă. Luați un prieten pentru a face acest lucru și mai plăcut pentru voi.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Poți impresiona persoanele potrivite. Luna în Leu, îți activează a patra casă solară, sectorul tău al figurilor de autoritate. Singurul avertisment pentru astăzi este să ai grijă la aroganță. Întotdeauna este mai bine să fii persoana umilă care este bună în ceea ce face, dar nu prea mândră. Întotdeauna citește camera.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Spune ce gândești. Luna în Leu atrage atenția asupra celei de-a treia case solare, care este, de asemenea, sectorul tău de comunicare. Acesta este un moment excelent pentru a scrie, a trimite e-mailuri sau a recupera proiectele care sunt intense din punct de vedere al cuvintelor. Cuvintele curg frumos pentru tine, iar astăzi ai un dar natural de a vorbi.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Asumă-ți responsabilitatea pentru nevoile și dorințele tale, Rac. Știi ce trebuie să ai, așa că du-te pentru asta. Luna de astăzi în Leu îți pune în evidență sectorul banilor și al valorilor personale. Începeți să vă acordați la ce tendințe au loc. Luați în considerare economisirea. Uitați-vă la noi modalități de a monetiza ceea ce aveți. Cereți sfaturi de specialitate dacă aveți nevoie de ajutor pentru a scăpa de datorii.


Leu (23 iulie - 22 august)

Fii deschis la ceea ce lumea are în magazin pentru tine. Nu știi niciodată unde te poate duce drumul vieții. Luna în Leu îți scoate în evidență dorința de a-ți asuma responsabilitatea personală și de a face lucrurile pentru tine în mod corect. Aceasta este ziua perfectă pentru a stabili un obiectiv. Jurnal. Gândește-te la ceea ce vrei să faci în următorii cinci ani. Stabilește obiective și țintește spre viitorul pe care ți-l dorești.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fii atentă la ceea ce dai puterea ta. Luna în Leu îți evidențiază trecutul și dușmanii care îți răpesc timpul. Poate că există obiceiuri pe care le-ai lăsat să se dezvolte din comoditate sau din lipsă de conștientizare. Monitorizează-ți activitățile zilnice și întreabă-te dacă acestea adaugă sau scot valoare vieții tale.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ieșiți în oraș și cunoașteți oameni noi, iar dacă nu puteți merge în persoană, amestecați-vă online. Luna de astăzi în Leu îți scoate în evidență rețelele sociale și relațiile de afaceri pe care le ai în viața ta. Înscrie-te la un eveniment și planifică-te să mergi.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Fruntea sus, viața ta este pe cale să devină mai puternică, mai ales în domeniul muncii. Luna în Leu de astăzi îți scoate în evidență nevoia de a munci din greu și de a face lucruri care îți ridică statutul social. Perfecționează-ți seturile de abilități și citește despre ultimele noutăți din domeniul tău, astfel încât să fii la curent.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Bucurați-vă de călătorii. Rezervați-vă următoarea călătorie. Sunteți gata să plecați. Luna în Leu atrage atenția asupra minții tale superioare și asupra dorinței tale de a învăța tot ce poți despre cultură prin călătorii și mâncare de bună calitate. Gătește acasă dacă nu poți călători. Bucură-te de vizionarea unui documentar despre județul tău preferat și istoria sa.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Fii deschis la ajutor, Capricorn, chiar dacă nu te simți confortabil să primești lucruri de la alții. Luna în Leu îți scoate în evidență sectorul resurselor comune, ceea ce înseamnă că poate primești bani sau ajutor financiar de la un partener sau de la o persoană semnificativă datorită unui bonus sau a unui anumit tip de moștenire. Spuneți mulțumesc.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Poți fi expresiv în scris, dar dacă ai un proiect care necesită o ședință de putere ia în considerare întâlnirea pe zoom, dar încearcă să ai o discuție sinceră dacă ai nevoie. Luna în Leu aduce în atenție sectorul angajamentelor tale. Te poți dărui fără teamă astăzi. Fii curajos. Testează apele și vezi cum merg lucrurile dacă nu ești sigur.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Monitorizează-ți alegerile de viață, Pești. Luna în Leu atrage atenția asupra rutinelor tale zilnice și asupra modului în care ai grijă de sănătatea ta. Îți poți stabili un program dacă îți propui să faci acest lucru. Roagă un prieten să fie partenerul tău de responsabilitate. Nu vă fie teamă să vă forțați. O viață sănătoasă și minunată te așteaptă!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel