Horoscop, joi, 27 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic. 27 octombrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să îți asumi un risc, Berbec. Luna intră în Săgetător, sectorul tău de aventură și explorare. Nu trebuie să cheltuiți o mulțime de bani pentru a face ceva nou. Poți să vezi un parc nou sau să faci o plimbare lungă într-un oraș din apropiere și să vezi obiective turistice ca un turist, doar pentru o schimbare de ritm.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Cere ceea ce îți dorești, Taur. Ratele dobânzilor sunt în creștere și există mult mai multă birocrație de parcurs dacă ești pe piață pentru a cumpăra proprietatea sau încerci să obții un împrumut. Când Luna intră în Săgetător, sectorul tău de resurse comune, ai putea găsi un aliat în acest proces care te poate ajuta să faci lucrurile să meargă mai bine.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Viața poate fi mult mai bună alături de cineva pe care îl iubești. Luna intră în Săgetător, sectorul angajamentelor tale. Dacă ești singur, pune-te în valoare. Fii deschis la întâlniri sau verifică o aplicație pentru a vedea pe cine întâlnești.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Te descurci, Rac, chiar dacă va fi o zi plină. Luna intră în Săgetător, sectorul tău de îndatoriri zilnice. Planifică din timp și ai grijă să fii cu ochii pe ceas pentru a evita să pierzi timpul inutil.

Leu (23 iulie - 22 august)

Îndrăgostește-te, Leu. Ești pe cale să te îndrăgostești de cineva și să te îndrăgostești tare. Luna intră în Săgetător, sectorul tău de romantism. Energia potrivită se află în aer și cineva care te îndrăgostește îți va spune ce simte în curând.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Bucură-te de oamenii care te iubesc mai mult decât orice pe lume, Fecioară. Luna intră în Săgetător, sectorul tău al căminului și al familiei. Aceasta este o zi excelentă pentru a vorbi despre vacanță și planuri. Ziua Recunoștinței este după colț, iar dacă plănuiești să călătorești, solidifică-ți itinerariul.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Spune ce trebuie să spui și încearcă să nu trimiți semnale contradictorii. Clarificarea mesajelor este un lucru esențial de făcut astăzi, mai ales când Luna intră în Săgetător, sectorul tău de comunicare. Este o zi excelentă pentru a discuta lucrurile și a ajunge la miezul unei probleme.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este în regulă să ceri ceea ce ți se cuvine de drept, Scorpionule, mai ales dacă l-ai împrumutat unei persoane și încă nu ți l-a dat înapoi. Luna intră în Săgetător, sectorul tău al bunurilor personale. Ai șanse mai mari să reușești și să ți se returneze un obiect dacă îl vrei înapoi.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este un bun antrenament să lucrezi asupra ta, Săgetătorule. Luna intră în Săgetător, sectorul tău de dezvoltare personală. Folosește ziua de astăzi pentru a face o autoevaluare pentru a vedea ce obiective ai vrea să realizezi la începutul noului an.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Fii atent la cine permiți în cercul tău interior, Capricorn. Unele persoane se află în viața ta pentru o perioadă scurtă de timp și nu trebuie să devină apropiate de detaliile tale personale. Luna intră în Săgetător, sectorul tău al experiențelor din trecut și al dușmanilor ascunși.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Cunoști pe cineva nou și este o experiență minunată, Vărsătorule. Luna intră în Săgetător, sectorul tău al prieteniilor. Este minunat să faci networking și să cunoști oameni noi. Extinde-te și fii deschis la evenimente sociale unde te poți amesteca cu o mulțime.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ceva important este pe cale să se întâmple în viața ta, Pești, și va trebui să muncești pentru asta, dar efortul merită din plin. Luna intră în Săgetător, sectorul tău de carieră și statut social. Pune-ți în evidență ideile, intențiile și visele. Fiți dispuși să vă asumați un risc, mai ales dacă vă simțiți bine în această privință.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel