Horoscop, joi, 27 iulie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei.

Neti Sandu a făcut previziunile astrale pentru ziua de joi, 27 iulie 2023, potrivit știrileprotv. Este o zi foarte prielnică pentru bani, fie că îi veți obține de la locul de muncă, fie că o să vi se accepte un împrumut mult dorit. De asemenea, se anunță un weekend plin pentru mai multe persoane care pot pleca într-o excursie spontană.

 

BERBEC

Prietenii vă iau pe sus să plecaţi într-o escapadă turistică la malul mării, poate chiar în afara ţării şi să vă-ntoarceţi de acolo revigoraţi.

Poate se rezolvă cererea de împrumut bancar, să vă luaţi casă, ori maşina, dacă nu cumva e ca să puteţi pleca în vacanţă.

TAUR

Se anunţa o reuşită - poate primiţi bani, un voucher, ori alt gen de recompensă pentru că şefii sunt mulţumiţi de felul în care aţi lucrat.

O să vă coopteze cineva într-un proiect care v-ar aduce satisfacţii profesionale şi bani.

GEMENI

O să vă acordaţi şi vouă un timp de respiro, poate plecaţi în weekend pe undeva şi mai ieşiţi şi serile la o terasă, cu partenerul de cuplu.

Se poate să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme şi să aveţi preocupări comune.

RAC

Poate o să-ncercaţi ceva nou, profesional, şi o să primiţi şi aprecieri, va fi un progres, ceva încurajator şi o să căpătați mai multă încredere în voi.

Poate primiţi banii pe care-i tot revendicaţi de o vreme şi o să aveţi de plimbare prin ţară, pe la malul mării , la munte, poate.

LEU

Se poate să vi se încredinţeze o funcţie, să străluciţi pe firmament şi să luaţi mai mulţi bani - poate veţi lucra şi în paralel cu serviciul şi se rotunjeşte venitul.

O să obţineţi semnăturile necesare ca să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, peste tot, că succesul e pe urmele voastre.

FECIOARĂ

Se rezolvă chestiuni mai vechi şi o să puteţi începe acele proiecte noi la care visaţi de multă vreme şi să spargeţi monotonia, să daţi alt ritm vieţii de zi cu zi.

O să recuperaţi bani, bunuri şi o să faceţi, probabil, nişte cheltuieli extrabugetare-neprevăzute.

BALANŢA

Or să vă caute nişte prieteni să plecaţi pe undeva pentru câteva zile şi alegeţi un traseu, o destinaţie, faceţi rezervare online ca să aveţi unde înnopta.

Vin bani din surse colaterale şi o să vă daţi tot interesul să vă oferiţi câteva zile de concediu la mare, la munte.

SCORPION

Se anunţă o mai bună colaborare cu şefii, şi o să vă puteţi cere nişte drepturi, un surplus salarial, zile libere, sau aparatură performanţa cu care să lucraţi

O să puneţi punctul pe i într-o chestiune care ţine de viaţă personală şi relaţia poate continua în cei mai buni termeni

SĂGETĂTOR

Se întâmplă ceva care să vă repună pe firmament, o fi un proiect de anvergură şi o să ţineţi pasul cu ce se cere exigenţele sunt destul de mari.

Cineva de care v-a fost dor soseşte şi se refac punţile de comunicare verbală, sufletească, asta ca să puteţi merge mai departe.

CAPRICORN

Se poate să luaţi acei bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi să-i drămuiţi în aşa fel încât să v-ajungă pentru o vacanţă în toată regula.

Se poate să bateţi palma pentru un proiect care să umple golurile financiare pe o perioadă mai lungă de timp.

VĂRSĂTOR

O să ieşiţi mai des la plimbare, la o zi de naştere, la o piscină, ca să mai schimbaţi atmosferă, să vă rupeţi de stresul cotidian, de problemele de serviciu.

Se poate să întâlniţi pe cineva care să fie pe lungimea voastră de undă, dacă sunteţi singuri şi să vă umple acel gol sufletesc.

 PEŞTI

Poate va trebui să acţionaţi cu mai multă fermitate că să obţineţi nişte drepturi, să vă recăpătaţi bani, bunuri, să faceţi ordine în viaţa voastră.

E cineva din trecutul sentimental care se va apropia din nou, că să-ncerce marea cu degetul - că poate vă împăcaţi. Vedeţi!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel