Horoscop, joi, 26 octombrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Horoscop zilnic, 26 octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Problemele de control s-ar putea să se prezinte astăzi într-o relație cheie, iar problema ar putea să îți schimbe perspectiva asupra unei prietenii. În timpul trigonului Lunii cu Pluton, ar putea fi o schimbare pozitivă care are loc. În timp ce inițial poate părea dureros și puțin cam dur, s-ar putea să vezi că te-ai îndepărtat încet de o situație care nu era bună pentru tine. Vestea bună este că ai făcut acest lucru fără să te adâncești într-o relație. Aveți posibilitatea să învățați!

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ești gata să faci o schimbare în rutina ta, care îți permite să ai timp să te antrenezi și să te distrezi în acest proces. Aceasta va fi o surpriză bruscă în tine. Este posibil să aveți o schimbare de mentalitate sau o schimbare de perspectivă. Orice ar fi ceea ce influențează schimbarea ta bruscă, aceasta te va conduce pe o cale mai sănătoasă.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Sentimentele pot fi nestatornice, Gemeni, iar atunci când Luna face trigon cu Pluton, emoțiile se pot schimba instantaneu și, dintr-o dată, motivele pe care le aveai pentru ceva au dispărut. Poți pierde din vedere o relație romantică sau poți afla că hobby-ul sau proiectul tău de pasiune nu mai este la fel de interesant ca altădată. Acestea sunt semnale din partea universului pentru a găsi o nouă cale. Este posibil să fi avut nevoie de această călătorie, dar acum este timpul să pivotezi și să găsești una nouă.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Mutarea nu este niciodată ușoară, dar atunci când este timpul să te muți este o aventură pe care trebuie să o îmbrățișezi și pe care o aștepți cu nerăbdare. Luna în trigon cu Pluton îți poate aduce casa visurilor tale. S-ar putea să nu aveți chef să căutați un nou loc de locuit chiar acum. Cu toate acestea, astrele s-ar putea alinia în favoarea ta. Poți găsi locul perfect pentru nevoile tale și la prețul potrivit.

Leu (23 iulie - 22 august)

Confuzia lovește. Astăzi, cu Luna în trigon cu Pluton, cineva poate apărea un pic mai puternic decât o face de obicei. Care este baza comportamentului sau a schimbării lor ciudate? Poate fi greu de spus, totuși, sensibilitatea ta la problemele de control este accentuată. Atitudinea sau un comportament capricios ar putea fi o mare problemă.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Situațiile financiare se îmbunătățesc. Învățați cum să obțineți controlul asupra cheltuielilor și să puneți un plafon asupra numărului de ore de lucru într-o zi. Vă aflați într-un moment în care puteți decide că singurul lucru care contează este să vă concentrați asupra unui anumit obiectiv. Poate fi dificil ce să alegeți mai întâi, dar ar putea fi distractiv.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este nevoie de multă disciplină de sine pentru a schimba ceva la tine. În timpul Lunii de astăzi, aflată în semnul tău în armonie cu Pluton, s-ar putea să te afli într-o reflecție profundă. Ziua de astăzi este perfectă pentru a apăsa butonul de repornire și pentru a cere iertare. Este important să îți amintești lucrurile bune și să te eliberezi de cele rele prin înlocuirea amintirilor.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu trebuie să te gândești la trecut. Să te uiți în istorie este distractiv, dar poate fi și dăunător. Nu mai ești persoana din trecut și ești gata să te schimbi. Iubirea pe care o simți atunci când te disciplinezi este aceeași pe care o poți extinde față de ceilalți.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Prietenii te ajută să recâștigi un sentiment de acceptare în viața ta. S-ar putea să vă dați seama că este mai ușor să vedeți lucrurile și să le îmbrățișați la valoarea nominală. S-ar putea să preferați să încercați să fiți optimist în mod deschis datorită bunăvoinței pe care o primiți de la un prieten. Există putere în număr atunci când Luna este trigon cu Pluton pentru semnul tău.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu munci pentru lucrurile care înseamnă puțin pentru tine. În schimb, astăzi stabilește-ți un obiectiv mare, unul care pare total prea mare pentru tine. Apoi, folosește acest timp pentru a elabora un plan. Aveți inteligența, calmul și mentalitatea necesare pentru a o face. Gândiți-vă la viitor și pregătiți-vă pentru el.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Un simț al umorului poate merge foarte departe. În timpul trigonului de astăzi al Lunii cu Pluton, poți învăța să găsești lucruri amuzante în chestiuni care nu au nicio semnificație pentru ele. Este o zi minunată pentru prietenie și pentru a sărbători faptul că ai lângă tine oamenii pe care îi iubești.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Recunoașterea greșelii tale necesită curaj. S-ar putea să te lupți cu greutatea responsabilității, dar în timpul tranzitului Luna trigon cu Pluton, îți dai seama ce contează cel mai mult la tine și anume onestitatea ta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel