Horoscop, joi, 26 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 26 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Așteptați-vă să existe anumite dureri. Cu Chiron, Vindecătorul Rănit, în semnul tău zodiacal, au existat atât multe realizări, dar și momente de mare tristețe.


Aceste momente ți-au permis să vezi cum ai supraviețuit și care sunt mecanismele pe care a trebuit să depinzi în trecut nu mai funcționează.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Să-ți iei rămas bun nu va fi ușor, dar uneori trebuie să rupi pansamentul pentru ca organismul tău să se poată vindeca.


Niciodată nu este ușor să închizi ușa unei relații, oportunități sau situații pe care ai simțit că era bună pentru tine. Dar atunci când faci ceea ce trebuie, deseori urmează recompensele.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Te-ai schimbat, dar problema este că percepția celorlalți despre tine nu a ajuns încă la nivelul noului tu.


Odată ce prietenii, familia și colegii de muncă vor putea petrece mai mult timp individual cu tine, vor recunoaște cât mai multe detalii neștiute despre tine.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Munca poate fi solicitantă, iar uneori te simți subapreciat și suprasolicitat. În aceste momente, este important să nu rămâi tăcut în legătură cu ceea ce simți.


Este bine să clarifici lucrurile și să-ți exprimi îngrijorările cu respect, dar este și mai bine să ai câteva idei care să te ajute să rezolvi problema.


Leu (23 iulie - 22 august)

Este întotdeauna o provocare să lași pe cineva să facă propriile greșeli în timp ce tu privești de pe margine, știind că este o decizie proastă.


Vrei să fii un prieten protector și să ajuți pe cineva pe care îl iubești să evite durerea și suferința prin care ai trecut tu. S-ar putea ca ei să prefere acest lucru, iar sprijinul tău arată multă demnitate și respect pentru persoana lor.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Trebuie să dăruiești din inimă, altfel nu faci decât să te predispui la suferință și la așteptări nesatisfăcute. Atunci când iubești pe cineva, prima reacție este să faci lucruri pentru el care să arate ceea ce tu simți.


Dragostea se întoarce la tine în alte moduri și s-ar putea să nu fie împachetată așa cum crezi că ar trebui să arate.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Iubirea nu înseamnă întotdeauna că veți fi împreună în cele din urmă; oamenii se despart, iar acest lucru este trist. Nu știi niciodată dacă în viitor, drumurile voastre se vor intersecta din nou. Deocamdată, poate că prietenia este mai bună pentru a vă permite amândurora libertatea de a vă urma visele.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ziua de astăzi este plină de muncă intensă, dintre care unele s-ar putea să nu fie atât de satisfăcătoare pe cât v-ați dori.

Detaliile vieții pot fi greoaie și plictisitoare. Așadar, programează-ți niște recompense pe care să le aștepți cu nerăbdare - un masaj sau o manichiură sau chiar o întâlnire la cină cu un prieten, urmată de un film sau o piesă de teatru.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Întotdeauna este loc pentru romantism, chiar dacă îi oferi cuiva o bucată de ciocolată cu un bilețel pe care scrie: "Tu contezi pentru mine". Îi va plăcea sentimentul, iar tu te vei simți bine fiind o lumină în ziua altei persoane.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Tu și părinții tăi nu veți fi de acord cu totul. Ai propria personalitate și este în regulă să trăiești vise diferite de ceea ce au vrut ei să fii în viață. Ei vor fi fericiți să te vadă înflorind și făcând lucrurile în felul tău.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Conversațiile dificile sunt momente de aur pentru creștere și schimbare. Deci, de ce să le evităm? A spune ce gândești poate face mult bine și te poate apropia de o persoană la care ții.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

O decizie financiară proastă poate fi reparată cu ajutorul unei strategii și a puțin timp. Încetiniți înainte de a face o cheltuială mare. Gândiți-vă bine și asigurați-vă că obligația este ceva care vă face să vă simțiți bine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel