Horoscop, joi, 26 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop, joi, 26 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile.

Horoscop 26 ianuarie 2023, prezentat de Neti Sandu, la Știrile ProTV. 

BERBEC

Vouă vă reuşesc iniţiativele, demersurile, vă aflaţi într-un plan de forţă şi o să faceţi progrese şi la serviciu şi la preocupările din particular, că-l aveţi pe marele benefic Jupiter. O să apară cineva care să vă suscite interesul şi va fi o chimie puternică care promite să vă ţină împreună. O să luaţi nişte bani, poate vi se plăteşte o colaborare, şi o să le faceţi nişte surprize alor voştri.

 TAUR

Un nou proiect la orizont şi o să câştigaţi pe lângă bani și o notorietate care o să vă consolideze statutul şi o să aveţi uşi deschise peste tot. O probă de sănătate s-ar putea să vă dea un pic de furcă, dar se remediază din mers, totul e să vă duceţi la medic. Vi se propune o colaborare şi poate o să renunţaţi la un contract, ca să v-apucaţi de altceva.

 GEMENI

O să vă descoperiţi noi valenţe de care nu v-aţi fi crezut în stare şi se poate să vă sporiţi veniturile, dacă o să mai lucraţi în paralel. O să atrageţi atenţia prin ceva şi se poate să primiţi o subvenţie, voucher compensatoriu, o recompensă. Apare cineva care vă poate completa frumos şi să vă meargă bine împreună, c-aţi depăşit un moment critic.

RAC

Se poate să vă asociaţi cu cine trebuie ca să vă puneţi în valoare, să luaţi şi bani şi să deschideţi o nouă perspectivă în sfera profesională, în carieră. E cineva care vrea să fiţi împreună şi, dacă nu sunteţi implicaţi într-o relaţie, o să-i răspundeţi persoanei, da, nu. Vi se face o propunere de avansare, o funcţie care să atragă noi responsabilităţi şi să vă daţi acceptul

LEU

Flerul în afaceri nu vă lipseşte şi o să alegeţi ceva care să v-aducă venituri suplimentare şi să vă descurcaţi mult mai bine cu cheltuielile acestei perioade. E cineva atrăgător care vrea să vă cucerească şi dacă găsiţi compatibilitate o să decurgă totul frumos. O ofertă de afaceri care v-ar conveni, cu condiţia să găsiţi şi timpul necesar c-aveţi treaba, nu glumă.

 FECIOARĂ

Vin bani, poate pentru că vi s-a aprobat un credit ori poate partenerul de cuplu aduce bani în plus şi o să faceţi nişte investiţii în locuinţă. O s-aveţi de semnat acte la notar, poate reactualizaţi buletin, paşaport, carduri, permis, legitimaţii, ca să fiţi cu toate la zi. Recuperaţi nişte bani, vă interesaţi şi de soarta unor acte, c-aşteptaţi o autentificare.

BALANŢA

Vi se propun nişte afaceri şi ar avea de unde să meargă totul bine, că o să daţi de oameni parolişti şi buni profesionişti. Se anunţa stabilitate în relaţia de cuplu, iar dacă n-aveţi permis o s-apară cineva. E cineva care vă iubeşte, vrea să formaţi un cuplu stabil, să vă şi căsătoriţi, dacă o să fiţi şi voi de acord.

 SCORPION

Voi puteţi da un tun financiar şi să rezolvaţi problemele majore ale familiei, să vă luaţi altă casă, ori o maşină, să plătiţi taxele şcolare. Întrevedere cu cineva care vine cu o propunere de colaborare şi o să vă găsiţi timp să mai câştigaţi nişte bani c-aveţi nevoie pentru diverse. Veştile sunt cam amestecate, dar sunt şi lucruri bune, confirmări, bani şi promisiuni de afaceri.

 SĂGETĂTOR

Poate vă găsiţi o preocupare de timp liber care să vă ajute să diminuaţi stresul şi la o adică să v-aducă şi bani - poate valorificaţi nişte produse. E posibil să vă răsară-n cale cineva care să corespundă idealului vostru şi să formaţi un cuplu, dacă vă simţiţi compatibili. Va mai gândiţi la mutat într-o casă mai mare, dar trebuie să vă asiguraţi că primiţi un credit bancar.

 CAPRICORN

Faceţi monetarul să vedeţi cum staţi, ce vă permiteţi şi ce nu, şi vă mai gândiţi dacă vă mai luaţi un extra job. Se poate să vă ocupaţi de studii, poate-i îndrumaţi şi pe copii la şcoală, sau la cursurile din particular. Sunteţi mai comunicativi, vă faceţi cunoscute părerile în reţelele de socializare şi or să se vadă ecourile pozitive.

 VĂRSĂTOR

E posibil să investiţi banii pe care i-aţi strâns şi o să reamenajaţi locuinţă, sau începeţi nişte cursuri, vă specializaţi într-un domeniu. Vă cooptează cineva într-un proiect care v-ar aduce şi faimă şi bani - vedeţi cum arată. O să vă înţelegeţi mult mai bine cu partenerul de cuplu, dar şi cu anturajul, poate c-aţi devenit mai empatici.

 PEŞTI

O promovare la serviciu, dar o să fie ceva antrenant, care să vi se potrivească şi o să vă achitaţi onorabil, drept care o să luaţi şi bani. Va căuta nişte parteneri de afaceri ca să interacţionaţi şi o să negociaţi timp şi bani, să vedeţi dacă vă convine munca respectivă. E posibil să luaţi acei bani pe care i-aţi aşteptat de câteva luni şi o să acoperiţi cheltuielile masive, taxe, rate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel