Horoscop, joi, 25 ianuarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: freepik

Horoscop zilnic, joi, 25 ianuarie. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Ai nevoie de o doză mare de curaj, pentru că este timpul să renunți la o experiență care ți-a adus cândva multă bucurie. Vei purta mereu în suflet amintirile zilei de ieri, micuțule Berbec, dar este timpul să faci ceva nou. Trebuia să înveți lecțiile pe care ți le-a oferit trecutul ca să poți evolua. În loc să te simți învins, înfruntă-ți viitorul cu curaj. Unele dintre cele mai frumoase zâmbete vin după multe lacrimi.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Este timpul să-ți afirmi propria autoritate, Taur. Există momente în care ai nevoie de un șef sau de un mentor în viața ta, dar există și momente în care tu trebuie să fii singur șef de care trebuie să asculți. În timpul acestei Luni pline în Leu, este posibil să descoperi că este timpul să renunți la autoritatea unei alte persoane asupra vieții tale și să începi să funcționezi mai autonom.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Trebuie să spui ceea ce trebuie, însă nu uita că tonul face muzica. În timpul acestei Luni pline, s-ar putea să fii gata să dai drumul la o frustrare reprimată pe care o simți de ceva vreme. S-ar putea să dai impresia că ești prea asertiv dacă nu îți iei un moment pentru a contempla cu adevărat la ceea ce vrei să spui. Este nevoie de curaj pentru a fi sincer, dar ai nevoie și de o doză de diplomație.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Cheltuieli și iar cheltuieli se pot aduna, iar în timp ce unele dintre ele se justifică, altele nu au nicio importanță. Luna Plină în Leu poate fi un moment bun în care trebuie să îți înghiți mândria și să anulezi lucruri pe care credeai că le vei face. Buzunarul tău va vedea imediat economiile.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Este timpul pentru schimbări mari, Leu, iar când ai o Lună Plină în semnul tău, este unul dintre cele mai bune momente pentru a elibera energia negativă și a începe din nou. Poți face o curățenie în social media și să ștergi persoanele, grupurile care nu sunt relevante pentru tine.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Oamenii trebuie să afle de munca pe care o depui pentru anumite proiecte. Deși a fi lăudăros nu este cea mai bună trăsătură a ta, este important să te lauzi singur uneori. Cum vor ști oamenii că ai făcut ceva dacă tu (și nimeni altcineva) nu spui acest lucru. În timpul acestei Luni pline în Leu, faptele tale vor fi ceea ce trebuie să iasă la iveală. 

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
 Cineva din grupul tău de prieteni ar putea suferi de un ego destul de mare și simți nevoia să-i spui asta. Adevărul ar putea fi greu de auzit și te-ar putea costa destul de mult. Acest lucru ar putea însă să-ți arate cine îți este prieten cu adevărat și cine nu.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Ești mai mult decât un titlu la locul de muncă. Iar dacă salariul pe care îl primești nu este compensatoriu pentru ceea ce faci, s-ar putea să decizi că preferi să nu ai un titlu mare. S-ar putea să preferi să ai un salariu bun, beneficii competitive și niciun titlu. Negocierea a ceea ce ești dispus să faci și pentru ce începe odată cu Luna Plină în Leu. Dacă nu te simți apreciat și nu te simți plătit pentru cât crezi că valorezi, săptămâna aceasta ai putea decide să îți cauți un loc de muncă și să cauți ceea ce ai nevoie în altă parte.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Ești un tip deștept, Săgetătorule, dar când Luna Plină este în Leu, poți lăsa mintea ta să ia o pauză. Să-ți odihnești creierul este un lucru important de făcut în această fază lunară. Poți citi o carte, în loc să stai pe telefon, sau să ieși în oraș.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Săptămâna aceasta îți aduce o semnificativă eliberare de stres sub forma dezvăluirii celor mai profunde și întunecate secrete ale tale. Unele secrete trebuie lăsate să iasă la iveală pentru ca ceilalți să poată învăța din experiențele tale. Durerea poate fi transformată în ceva frumos și util atunci când îi ajuți pe alții prin intermediul poveștilor tale. 

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Crezi că angajamentul este supraestimat? S-ar putea să simți că nu te interesează să fii legat de un singur lucru care nu îți aduce bucurie. Trebuie să fii sincer cu tine și cu ceilalți în timpul Lunii în Leu. S-ar putea să descoperi că ești capabil să te deschizi și să fii sincer cu oamenii din viața ta care s-ar putea să aștepte mai mult de la tine decât ești dispus să oferi acum. Este mai bine să fii tu însuți decât să încerci să-i mulțumești pe ceilalți.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Ești un spirit vesel, Pești. Poți fi atât de fericit pe cât îți dorești, dar ar putea exista câteva obstacole în calea bucuriei tale. Cum le poți înlătura? Luna Plină în Leu te ajută să faci loc lucrurilor din viață care îți împlinesc inima și îți dau un puternic sentiment de plenitudine. În loc să faci loc lucrurilor banale care îți umplu viața, evită plictiseala încercând ceva nou.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel