Horoscop, joi, 24 februarie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto Unsplash/ Nastya Dulhiier
Descriere foto: Sursa foto Unsplash/ Nastya Dulhiier

Horoscop zilnic. 24 februarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Horoscop, joi, 24 februarie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Ia viața așa cum vine, Berbec. Acesta este un moment minunat pentru a face ceva distractiv și diferit, poate chiar puțin îndrăzneț și înfricoșător. Te vei bucura să te lași liber să explorezi trăind viața la limită.


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Atunci când Luna se află în sectorul tău de secrete, testamente și chestiuni legate de moștenire, este un moment bun pentru a urmări actele importante pe care știi că trebuie să le actualizezi. S-ar putea să nu ai un testament și, chiar dacă acesta este un subiect dificil, este atât de important să aveți unul în vigoare. Fă-ți o programare pentru această lună pentru a-l scrie pe al tău. 


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

S-ar putea să vrei să aduci în discuție statutul relației tale cu un partener pentru a vedea unde vă situați amândoi. De asemenea, s-ar putea să te afli în dezacord pe plan intern cu privire la faptul dacă ești sau nu pregătit să devii exclusivist cu o persoană cu care te vezi acum în următoarele zile.


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Atunci când Luna se află în semnul zodiacal Săgetător, este un apel la aventură, dar ți se cere și să te concentrezi și să înveți ceva despre cotidian. Le poți face pe amândouă, Rac, pe măsură ce te ocupi de sarcinile zilnice, te gândești la viață și meditezi la viitorul tău. Vei descoperi că faci cea mai bună planificare în timp ce faci lucruri pentru tine.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Este o zi minunată pentru a risca puțin și a încerca lucruri noi, care îți aprind pasiunea și îți fac imaginația să curgă. Este posibil să descoperi că atenția ta se îndreaptă spre lucruri precum arta, meșteșugurile și proiectele care îți permit să faci lucruri creative și meșteșugărești pentru casa ta sau ca viitoare cadouri pe care să le împarți cu prietenii și familia în timpul sărbătorilor.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Când Luna se află în semnul zodiacal al Săgetătorului, este un moment minunat pentru a planifica o excursie de familie sau o ieșire la un muzeu pentru weekend. Este o perioadă minunată pentru a verifica ofertele de zboruri, viitoarele croaziere sau locurile de camping cu multe oportunități de drumeții. 

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Această zi să fie perfectă pentru a-ți scrie pe hârtie gândurile și sentimentele. S-ar putea să ți se pară revigorant să te descarci de lucruri pe care le-ai ținut în suflet. S-ar putea chiar să ți se pară util să împărtășești o parte din ceea ce gândești cu un prieten sau să încerci să le transcrii în poezie pentru a le împărtăși cu lumea.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Când Luna se află în sectorul tău al banilor, este atât de ușor să te gândești la toate lucrurile de care ai nevoie și pe care ai vrea să le cumperi. S-ar putea să-ți placă să vizitezi magazinele de vechituri sau locurile unde există o mulțime de antichități interesante, cărți vechi și tablouri semnate. Poate că veți găsi ceva unic pe care să îl adăugați la colecția dvs. de acasă. 

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o ocazie minunată de a vă gândi la lucrurile care vă aduc bucurie și vă ating profund inima. Acesta este momentul tău de a străluci, Săgetător, și, având în vedere că Luna sferturilor a avut loc și în semnul tău, s-ar putea să te simți încrezător în ceea ce privește schimbările importante pe care trebuie să le faci pentru tine.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ceea ce vedeți și nu vă place s-ar putea să vă fie greu să păstrați pentru dvs. Acest lucru se poate traduce prin împărtășirea sentimentelor rănite sau a dezamăgirilor. Poate că nu te poți separa de o persoană sau de o situație, așa că cercetează cum să stabilești limite mai bune și modalități de a-ți face timp pentru tine, în moduri iubitoare și adecvate.


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Oricât de mult ții la cercul tău de prieteni, uneori îți dorești să fii pe cont propriu pentru a explora lumea fără inhibiții. Este posibil să te simți atrasă de activități care îți oferă libertate și capacitatea de a acționa și de a face lucruri în mod independent, fără să dai socoteală nimănui altcuiva pentru acea zi.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Luna în Săgetător te încurajează să cauți aventuri legate de muncă care îți oferă șansa de a fi la distanță sau de a cunoaște oameni din alte orașe și țări. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă sau ți-ai dorit o muncă puțin diferită de ceea ce ai făcut în ultima vreme, este o zi excelentă pentru a căuta anunțuri de angajare, chiar dacă este doar de dragul curiozității.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel