Horoscop, joi, 24 august 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 24 august 2023. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Ești gata să înveți să te dezvolți, Berbec? Luna din primul sfert de lună de astăzi în Săgetător te pune într-o situația de criză; vezi domeniile vieții în care te simți blocat. Săgetătorul îți guvernează sectorul călătoriilor pe distanțe lungi, al educației și al filosofiei personale. Este posibil să primești o invitație de a pleca în afara orașului în următoarele zile. Ziua de astăzi este, de asemenea, ideală pentru a participa sau pentru a cumpăra bilete la un eveniment.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Ocupă-te de afacerile tale, Taur. Luna din primul sfert de lună de astăzi este un moment de acțiune. Atunci când sectorul tău de resurse comune este activat, este timpul să organizezi și să gestionezi actele necesare în ceea ce privește planificarea succesorală, transferul de avere și lucrurile care trebuie făcute în cazul decesului unui membru al familiei. Deși nu este niciodată un subiect ușor de discutat, este întotdeauna cel mai înțelept să fii pregătit din timp. 


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Primul sfert de Lună de astăzi în Săgetător are loc în sectorul tău de angajament, ceea ce înseamnă că te gândești la viitor și știi ce îți dorești în viața ta - angajament. Dacă te-ai întâlnit cu cineva, s-ar putea să te simți pregătit să discuți despre oficializarea relației. 


Rac (21 iunie - 22 iulie)
Astăzi, a face din sănătate o prioritate îți vine natural. Poate fi atât de ușor să sari peste sala de sport sau să mănânci un desert (încă o dată) după ce ai decis să fii sănătos și în formă pentru tine. Dar această Lună din primul sfert de lună în Săgetător îți poate da tupeul de a te convinge să renunți la vechile tipare de comportament. Un lucru care îți poate fi de ajutor în timpul acestei faze lunare este să cercetezi aplicațiile de sănătate și fitness care susțin noul stil de viață pe care l-ai ales. Dacă te-ai gândit să te alături unui grup de sprijin sau să te consulți cu un dietetician sau cu un medic, este o zi bună pentru a programa aceste întâlniri.


Leu (23 iulie - 22 august)
Ești o persoană destul de romantică, Leu. Semnul tău guvernează casa romantismului. Așadar, atunci când Luna din primul sfert de lună de astăzi în Săgetător sosește și îți declanșează sectorul iubirii, îți poate spori dorința de romantism și afecțiune. Astăzi este posibil să simți un dor de cineva din viața ta și se poate lega o iubire de durată. Dacă ești singur și cauți pe cineva, ai putea întâlni pe cineva nou care prezintă fix calitățile pe care le cauți la perechea ta. 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Astăzi pui o bază solidă care te va ajuta în viața personală și profesională, grație Lunii sferturilor. Îți place să te simți confortabil acasă și, oriunde te-ai afla, Luna din primul sfert de azi în Săgetător te invită la dorința de a te cuibări și de a te simți bine în pielea ta. Vei avea un randament bun pentru orice muncă asiduă pe care o faci, iar șeful sau supervizorul tău te va considera de încredere și de încredere.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Conversațiile sunt esențiale pentru orice relație, iar Luna de astăzi din primul sfert în Săgetător poate aduce în discuție o dezbatere intensă care trebuie să aibă loc. Totuși, trebuia să îți dai seama cum să abordezi lucrurile. Această energie aprigă ar putea crea certuri sau un sentiment de dezechilibru din cauza unor lucruri nerezolvate sau a unei încheieri incerte. Încearcă să nu controlezi rezultatul, Balanță. În schimb, folosește acest moment pentru a pune totul pe masă și a aborda problemele cu încredere.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Banii și subiectele financiare vor veni probabil pentru tine în timpul acestei Luni din primul sfert de lună în Săgetător. Așadar, profită de această perioadă pentru a verifica situația imobiliară, impozitele pe proprietate sau bugetul și datoriile tale. Deoarece Săgetătorul este o energie "mutabilă", poți renegocia planurile de plată, poți găsi o portiță utilă sau poți găsi un sistem care să te ajute să îți gestionezi cheltuielile într-un mod mai rațional.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Această Lună din primul sfert de lună sosește în semnul tău zodiacal, aducând în atenție lucrurile mărunte cărora trebuie să le dedici timp și atenție, dacă încă nu ai făcut-o. Așadar, tratează ziua de astăzi ca pe o zi de rezoluții de Anul Nou, în care îți stabilești câteva obiective cu un termen limită. Dacă ai de programat consultații la dentist, controlul medical anual sau orice altceva mai ai de făcut pentru a te asigura că ești în formă maximă, ziua de astăzi este perfectă.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Sfârșitul este inevitabil pentru că face loc la ceva nou. Astăzi nu fi trist și nu alerga după persoane care îți spun adio. Încearcă să nu lupți pentru ceea ce știi că nu este bine pentru tine și acceptă realitatea așa cum este ea. Nu face compromisuri astăzi, Capricorn. Poți crea noi înțelegeri pentru viața ta odată ce anumite lucruri sunt eliminate.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Prietenia este în centrul atenției astăzi, în timpul Lunii din primul sfert de lună în Săgetător. Faci un pas înainte și te implici cu ceilalți de dragul afacerilor și al relaționării în scopuri profesionale. Dacă ai un profil se LinkedIn inactiv, începe să te reangajezi prin postarea sau actualizarea profilului tău. Fă o trecere în revistă a foștilor colegi de muncă și a relației pe care le mai ai cu ei. 


Pești (19 februarie - 20 martie)
Cariera ta primește un impuls în timpul acestui prim sfert de Lună în Săgetător. S-ar putea să devii foarte ocupat la locul de muncă și să te întrebi de ce sunt atât de multe de făcut. Universul îți oferă un upgrade accelerat, Pești. Astăzi, veți dori să fiți mai deschiși la minte și mai flexibili, pe măsură ce oportunitățile se prezintă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 23 aug 2023, 22:09 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience