Horoscop, joi, 23 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei

Horoscop 23 martie  2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

 

BERBEC

Se anunță reușite și o să fie o upgradare pe mai multe planuri. Totul e să vă propuneți cât mai multe obiective și să vă țineți de treabă până la capăt.

Se poate să vă refaceți viață sentimentală și să vă descoperiți acea latura dispusă să faceți echipa cu cel de lângă voi.

Noi provocări la voi, pentru că sunteți pregătiți și o să puteți da lovitura în afaceri și normal că o să aveți parte de câștiguri.

TAUR

O să primiți bani, cadouri, pare să fie o zi speciala și vor urma și altele că vă intra marele benefic Jupiter în zodia voastră din mai, și deschide noi perspective.

Poate vă schimbați lookul, garderoba, vă oferiți o viață nouă și frumoasă.

Vi se rezolvă o chestiune mai veche care ține de situația de la slujbă și o să puteți da drumul unui proiect nou-nouț.

GEMENI

Vă puteți asocia cu niște oameni, ca să lucrați la ceva care vă place și o să vă aducă și succes că vă puteți ocupa de mai multe treburi odată.

Se poate să intrați într-o echipă de elită și să fie cu succes tot ce întreprindeți.

Aveți idee, slavă Domnului, cât cuprinde și o să vă faceți remarcat și în alt domeniu în afara celui care v-a consacrat. Mai aveți și colaborări.

RAC

Vi se recunosc niște merite, luați bani, vi se fac oferte de lucru și în particular și o să vă țineți de treabă, ca să fie un crescendo profesional.
Se poate să luați niște bani din urma și să plecați pentru câteva zile pe undeva să vă mai și relaxați după atâta muncă.

Se poate să fiți în negocieri pentru un job sau o colaborare și o să vi se respecte condițiile pe care le-ați impus. Oricum trebuie să vă luptați pentru asta.

LEU

Puteți aspira la un titlu și o să petreceți mai mult timp la serviciu și o s-aveți responsabilități în plus, dar o să faceți față situației.

Poate vă faceți timp și pentru mondenități, să vă duceți la un spectacol, la o sindrofie să vă deconectați.

O veste neașteptată de la cineva pe care îl iubiți și e de presupus că sentimentul e reciproc.

FECIOARĂ

Vă puteți orienta spre o alta ramura profesionala, în cadrul aceluiași serviciu, puteți schimba și localitatea, să lucrați, o vreme din alta parte, ca să experimentați.

Se poate să primiți o invitație în străinătate și să vă organizați timpul și banii să vă puteți duce, la un moment dat.

Poate v-ați gândit să vă luați o casă și să faceți un împrumut la bancă, dacă nu aveți bani pentru avans.

BALANȚĂ

Lumea vă caută, are nevoie de prezența voastră și o să legați noi prietenii ca să puteți ieși mai des în plimbare, în excursii, la sfârșit de săptămână.

O să vă mai ocupați și de voi, să arătați mai bine că încep să se vadă urmele oboselii.

O să primiți confirmări de la autorități și o să mergeți mai departe cu proiectele care vor să vă aducă bani frumoși.

SCORPION

Vă puteți pune în valoare niște calități la locul de munca și să-i impresionați pe șefi, că au nevoie de talentul vostru și o să luați mai mulți bani.

Vă scoate cineva la o cafea să încropiți o colaborare în particular.
Sunt probleme legate de casă pe care nu le mai puteți amâna, ignora și va trebui să cheltuiți o sumă consistentă de bani.

SĂGETĂTOR

Vă bucurați de o revedere pe care o așteptați de ceva timp și o să aveți ce să vă spuneți că să vedeți dacă relația mai poate să continue.

Se poate să primiți o recunoaștere a muncii pe care ați depus-o și pe lângă bani, să fie un voucher sau bilete de vacanță.

La voi sunt indicii de călătorie pentru finalul de săptămână și o să vă terminați treburile casnice ca să vă puteți relaxa ca lumea.

CAPRICORN

E o perioadă solicitantă la serviciu, dar o să vă descurcați, numai că e bine să fiți mai atenți cu sănătatea, să vă duceți la control dacă e ceva.

Poate o să luați lucruri noi pentru casa, acum în preajma sărbătorilor Pascale și mai eliminați din cele care nu vă mai trebuie.

Se poate să lucrați în paralel cu serviciul și să vă descurcați mult mai bine cu banii de aici încolo.

VĂRSĂTOR

Se anunță succes la activitățile de tip intelectual, la școală, la examene, la speech-uri motivationale, fie într-o sală de conferință, fie online.

O să vă pregătiți de musafiri. Poate în weekend sărbătoriți ceva și e o febră a pregătiților și chiar o să fie frumos.

Poate vă constituiți așa într-un grup, ca să puneți în practic o idee, un hobby. Poate fi un sport de echipă.

PEȘTI

Visați la lucruri pe care vi le puteți face cadou și chiar sunt posibile, daca îmbinați și visul cu realitatea.

Poate faceți niște calcule că să vă asigurați că vă ajungă banii pentru rate, facturi și cheltuieli neprevăzute și să aveți musai și de sărbători.

O întâlnire între patru ochi cu cineva de la care aveți mari așteptări ca să fiți un cuplu, să fiți o echipă, în sfârșit.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel