Horoscop, joi, 23 mai 2024. Zodia care are parte de o schimbare majoră

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: Freepik

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 23 mai.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Este timpul să-ți planifici o călătorie. Dacă nu ai cum să pleci într-o țară străină, poți vizita împrejurimile orașelor din țara natală. Profită de energia acestei Luni pline în Săgetător, care durează trei luni, pentru că îți activează sectorul călătoriilor internaționale și al experiențelor culturale. Fă-ți o listă a locurilor pe care vrei să le vezi și treci la treabă.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Nu știi niciodată oportunitățile pe care le ai la dispoziție dacă nu te apuci să cauți, dar sunt zile în care ai noroc și găsești ceva pentru că alții îți aduc informația. Așadar, în timpul Lunii pline în Săgetător, rămâi conectat, pentru că s-ar putea să afli lucruri de interes. S-ar putea să obții ceva ce-ți dorești de mult timp.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Luna Plină în Săgetător îți activează sectorul parteneriatelor, în special al celor cu care vrei să faci afaceri. Este un moment excelent pentru a căuta un asistent sau un nou angajat. Dacă pui bazele unei organizații non-profit sau ai un loc liber în afacerea ta, poți începe să faci networking pentru a găsi un înlocuitor.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Întotdeauna este bine să-ți ții sănătatea sub control, iar ziua de astăzi este perfectă pentru asta. Luna Plină în Săgetător îți activează sectorul sănătății și al bunăstării, astfel încât poți începe să-ți pui câteva obiective în cap, precum ar fi să faci mai mult sport. 

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Îți place să-ți trăiești viața din plin, iar ziua de azi e ideală pentru a face lucruri care-ți plac. Luna Plină în Săgetător îți activează sectorul creativității și al jocului. E timpul să desfășori orice tipuri de activități care te relaxează și te ajută să te detașezi.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ești un spirit liber, dar nu stai niciodată departe de oamenii pe care-i iubești. Luna Plină în Săgetător îți activează sectorul căminului și al familiei. Acesta este un moment excelent pentru a găsi echilibrul potrivit între a dărui celorlalți și a vă lua timp pentru voi înșivă. Încearcă să nu muncești mai mult decât trebuie și bucură-te de timpul petrecut alături de partenerul de viață. 

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Faci tot posibilul pentru a nu-i răni pe alții cu adevărul tău, dar sunt zile în care știi că trebuie să vorbești și să spui ceea ce trebuie spus, chiar dacă este greu. Luna Plină în Săgetător îți activează sectorul de comunicare, ceea ce te face să te gândești dacă este momentul să spui cu voce tare anumite lucruri. Întreabă-te dacă este necesar să le spui acum și dacă există un mod mai blând de a-ți transmite mesajul. 

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Chiar dacă economisești destul de mult banii, uneori simți nevoia să te distrezi și să nu mai ții cont de nimic. Luna Plină în Săgetător îți activează sectorul banilor și al proprietății personale, iar această energie poate încuraja cheltuielile. Ai grijă să nu fii impulsiv. Verifică mereu prețurile înainte de a cumpăra ceva.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Există lucruri despre tine pe care le adori și poate câteva domenii din viața ta pe care vrei să le schimbi pentru că nu se potrivesc cu cine vrei să fii. Din fericire pentru tine, Luna Plină are loc în semnul tău, lucru care îți împuternicește sectorul identității personale. Explorează-ți interesele și vezi ce-ți place și ce nu-ți place.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna Plină în Săgetător îți activează sectorul spiritualității și te invită să te întâlnești cu universul acolo unde te afli. Trebuie să te rogi constant și să vorbești zilnic cu spiritualitatea. Nu trebuie să faci nimic complicat sau să participi la activități care necesită mult timp, tot ce trebuie să faci este să rămâi ancorat cu interiorul tău.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Prietenii buni sunt greu de găsit, dar ai putea fi plăcut surprins de cât de ușor este să cunoști oameni atunci când te concentrezi pe interesele comune. Luna Plină în Săgetător îți activează sectorul prieteniilor, așa că ia în considerare posibilitatea de a te alătura unei comunități. Poți avea parte de multă socializare și distracție.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Ești gata pentru o nouă schimbare? Luna Plină în Săgetător îți activează sectorul carierei și al statutului social. Acest lucru ar putea duce la o curiozitate cu privire la ceea ce pierzi și la oportunitățile care ar putea fi disponibile pentru tine, dacă le căutați. S-ar putea să decizi să faci o schimbare completă a carierei și acum e momentul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel