Horoscop, joi, 23 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Multe cheltuieli! Unii s-ar putea să primească și vești bune pe plan financiar. În același timp, va exista o discuție destul de serioasă legată de planurile de viitor, de obiective. Discuția respectivă poate fi cu o persoană apropiată sau poate chiar cu un șef.

Taur

Conjuncția Venus-Jupiter se petrece în semnul tău. Bucurie mare! Poate exista un pic de exces de zel. Luna Plină se petrece pe axa 2-8, cu siguranță azi vei face ravagii în contul personal.

Gemeni

Conjuncția dintre Venus și Jupiter în casa a XII-a din punctul de vedere al teoriei astrologice este foarte bună la a te împăca, la a renunța sau la a accepta. Dar azi, tu trebuie să ții cont de alte două evenimente, de faptul că Venus intră în semnul tău și trebuie să începi să te valorifici și de faptul că Luna Plină se petrece în casa a VII-a. Tu, în relație cu ceilalți, trebuie să știi cine ești.

Rac

Luna Plină de azi nu prea îți priește, pentru că se petrece în casa a VI-a și te face mai ipohondru, mai neliniștit și mult mai irascibil, fără un motiv anume. 

Leu

Conjuncția dintre Venus și Jupiter se petrece în asa a X-a. Unii dintre voi s-ar putea să aibă o atitudine foarte optimistă la locul de muncă, iar asta îi poate molipsi și pe cei din jur. Luna Plină se petrece în casa a VI-a. Recomandarea este să ai foarte multă grijă la relația pe care o ai cu copiii, fie că sunt mai mici sau mai mari.

Fecioară

O zi nemaipomenită pentru călătorii, pentru studiu și pentru a fi mai curajos la locul de muncă. Cere un proiect de care altădată te-ai temut!

Balanță

Astăzi este o zi bună pentru cei care vor să acceseze un împrumut, pentru cei care vor să rezolve niște probleme financiare sau pentru cei care vor să negocieze. Venus, guvernatoarea ta, schimbă semnul și trece în casa a IX-a. Dacă ai făcut niște greșeli în ultimul timp, poate chiar pe plan financiar, este momentul să înveți. Fă tot posibilul să înveți de la cei mai deștepți!

Scorpion

Conjuncția dintre Venus și Jupiter se petrece în casa a VII-a. Este o zi minunată, mai ales dacă vrei să o petreci alături de partener. Recomandarea este să nu faci ore suplimentare astăzi. Mergi acasă, gătește, ieși la o cină romantică sau mergi la film.

Săgetător

Luna Plină este în semnul tău. Și pentru că primește niște influențe de la Saturn, recomandarea este să te accepți așa cum ești și să îți dai seama că nu poți fi la fel întotdeauna. Asta face parte din natura umană. Nu suntem perfecți. A fi om presupune să faci și greșeli din când în când. Venus intră în casa a VII-a, iar oamenii cei mai apropiați te pot ajuta enorm.

Capricorn

Conjuncția dintre Venus și Jupiter se petrece în casa a V-a. Azi vei fi foarte cuceritor, foarte romantic, senzual și foarte dornic de a petrece timp cu copiii și îți vei face pe plac. Azi e important să investești în propria persoană.

Vărsător

Venus se duce în casa a V-a, unde este deja Soarele și unde se va duce și Jupiter în curând. Trebuie să îți rezolvi problemele din casă, cele cu familia, pentru că apoi nu o să mai ai timp de ele. O să o ții într-o distracție continuă și într-o voie bună.

Pești

Luna Plină se petrece în casa a X-a, iar asta te poate pregăti de niște schimbări pe plan profesional. Nu vor fi neapărat cele la care te-ai fi așteptat. Totuși, mai bine așa decât nimic. Trebuie să fii mult mai ancorat în prezent și să stai de vorbă cu familia, deoarece vei primi cele mai bune sfaturi. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel