Horoscop, joi, 23 iunie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 23 iunie 2022. Previziuni pentru toate zodiile. 

Horoscop -23 iunie 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Zilele următoare sunt perfecte pentru a face o muncă importantă. Dacă ai niște proiecte de plătit, acesta este momentul să finalizezi aceste sarcini și să le facturezi.


Luna intră în semnul zodiacal al Taurului activând casa solară a banilor, ceea ce îți poate spori încrederea financiară.

Conversațiile, deciziile și întâlnirile importante pot merge bine și te pot ajuta să culegi beneficii financiare abundente.


Horoscop - 23 iunie 2022. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Zilele următoare aduc mai multe oportunități și ai ocazia să faci lucrurile "în felul tău" și să nu întâmpini prea multă rezistență din partea celorlalți.


Luna se află în semnul tău, activând casa solară a identității personale. Așa că, dacă ai avut vreodată nevoie de un imbold din partea universului, îl primești acum.

Acesta este momentul să te concentrezi pe ceea ce trebuie să faci pentru a reuși. Poate că este timpul să pui bazele. Stabilește-ți  câteva obiective și începe să-ți formulezi planul.

Horoscop - 23 iunie 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Adevărul este că poți fi prieten cu toată lumea, dar tot vor fi persoane care să găsească un motiv de nemulțumire.


Așadar, în timp ce Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, activându-ți casa solară a dușmanilor ascunși, s-ar putea să constați că acest sentiment de nefericire este o adevărată povară pentru energia ta astăzi.

S-ar putea să ți se pară dificil să renunți la așteptările pe care ți le pui. Te lupți cu nevoia ta de a fi perfect și de a-i face pe ceilalți să te privească pozitiv. Astăzi, va trebui să nu încerci să te ții la un standard atât de ridicat, impus de ceilalți, și greu de atins.


Horoscop - 23 iunie 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Toată lumea are nevoie de cineva pe care se poate baza. Luna intră în semnul zodiacal al Taurului activând casa ta solară a prieteniilor. Devii acel prieten la care oamenii apelează pentru un umăr pe care să se sprijine, o vorbă bună și un râs.


În următoarele zile, s-ar putea să auzi vești de la persoane pe care le cunoști și care nu-ți întind adesea mâna, dar cărora le lipsește energia ta și vor să te aibă în viața lor pentru a-ți aduce lumina.

Horoscop - 23  iunie 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

Pentru a urca pe muntele succesului, trebuie să fii determinat și plin de curaj. Așadar, atunci când Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, activând casa solară a carierei și a statutului social, latura ta încăpățânată iese la iveală și te ajută să-ți valorifici rezistența pe care poate credeai că ai pierdut-o.


Acesta este momentul în care poți face multă treabă și să pui bazele viitorului tău. 


Horoscop - 23 iunie 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Este nevoie de timp pentru a învăța lucruri noi, Fecioară. Deci, indiferent  de cât de dornic ești să înveți sau să studiezi un subiect nou, acest proces poate dura.


Te poți simți copleșit uneori, iar acest lucru te poate descuraja. Cu toate acestea, cu Luna în semnul zodiacal al Taurului, amintește-ți că încet și constant vei câștiga cursa.


Horoscop - 23 iunie 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Tânjești să te simți în siguranță astăzi, iar când Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, s-ar putea să te întorci spre vicii care îți dau un sentiment de confort.


De la mâncarea preferată, până la a te răsfăța cu o masă pe care nu trebuie să o gătești, ziua se încheie bine, dacă reușești să îți răsfeți latura senzuală.


Horoscop - 23 iunie 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai nevoie să simți că aparții cuiva, Scorpionule.


Uneori simți că ești un singuratic, dar astăzi îți dezvălui dorința de a fi aproape și de a te simți acceptat de cineva drag.

Nu sta în tăcere, sperând că cineva îți va arăta că ești important. În schimb, întinde mâna și inițiază contactul, atunci când simți nevoia.


Horoscop - 23 iunie 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Rămâi concentrat, Săgetătorule. Este ușor să fii distras și să te pierzi în social media la începutul zilei.


Dar, încearcă să nu te lași dus de val. În schimb, stabilește-ți să îți atingi obiectivele cu putere astăzi. Poți realiza multe într-un timp scurt, dacă rămâi concentrat.


Horoscop - 23 iunie 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai o mulțime de proiecte parțial finalizate? Dacă da, ziua de astăzi este perfectă pentru a te întoarce la proiectele tale creative. Alege unul pe care îl poți finaliza într-un timp scurt. Pe de altă parte, s-ar putea să decizi că există câteva lucruri pe care nu le vei termina niciodată.


S-ar putea ca spiritul tău creativ să aibă nevoie de un pic de spațiu. Dacă asta înseamnă să îndepărtezi dezordinea, consideră acest lucru ca pe un pas pozitiv și nu îl irosi ca pe o scuză pentru a le păstra, sperând că le vei termina mai târziu.


Horoscop - 23 iunie 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Se pare că niciodată nu termini toate lucrurile pe care trebuie să le faci acasă.


Astăzi, o reparație neașteptată poate necesita atenția ta. Dar, oricât de tentant ar părea să amâni lucrurile pentru o altă zi, este întotdeauna mai bine să faci cât mai multe.


Horoscop - 23 iunie 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

S-ar putea să te simți tăcut și rezervat astăzi și să preferi să nu împărtășești atât de deschis lucrurile, cum o făceai de obicei.


Latura ta mai intimă se simte reconfortantă pentru tine, iar activitățile liniștite, cum ar fi reflecția, jurnalul și conversațiile individuale, pot fi mai naturale în următoarele câteva zile.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel