Horoscop, joi, 23 februarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 23 februarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Atunci când Luna se află în semnul tău zodiacal, s-ar putea să simți o abundență de energie nervoasă sau să te simți puțin obosit și să vrei să încetinești pentru a răsufla. Luna de astăzi se întâlnește cu Chiron, Vindecătorul Rănit din semnul tău. Această conexiune s-ar putea să te lase să simți un mănunchi de emoții pe parcursul zilei. S-ar putea să vă simțiți entuziasmat și gata să cuceriți lumea, dar o altă parte din voi ar putea dori puțină intimitate pentru a vă concentra pe recunoștință și pe îngrijirea de sine.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Luna mai petrece încă o zi în sectorul tău inamic, iar acest tranzit continuă să îți ofere un ochi ager pentru detalii și neajunsuri la ceilalți. Astăzi, este posibil să inițiezi o conversație dificilă pentru a înțelege mai bine o problemă și pentru a-i pune pe toți pe aceeași lungime de undă.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Luna de astăzi îți scoate în evidență dorința de a avea prietenii rapide și de a fi în centrul atenției. S-ar putea să tânjești după o parte din lumina reflectoarelor la locul de muncă sau să îți dorești ca partenerul tău să îți acorde credit pentru o treabă bună pe care ai făcut-o la serviciu. Indiferent de asta, astăzi ești ușor mai nevoiaș decât de obicei. Este o zi bună pentru a invita un prieten la cină în oraș sau pentru a lua masa bună acasă.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Astăzi, vei munci din greu la obiectivele pe care ți le-ai stabilit la începutul acestei săptămâni. S-ar putea să ai parte de câteva suișuri și coborâșuri emoționale care te vor face să te întrebi dacă pur și simplu te simți capricios din cauza faptului că lucrezi mai multe ore sau că ești neîmplinit de un proiect. Luna în Berbec care se conectează cu Chiron poate aduce în discuție teme legate de relațiile tale de muncă. Aceste experiențe te pot ajuta să înțelegi unde trebuie să faci îmbunătățiri și ce domenii merg bine.

Leu (23 iulie - 22 august)

Treci prin destul de multe schimbări pe măsură ce Saturn se îndreaptă spre ultimele grade ale sectorului tău de relații și angajamente. Acum, cu Luna în Berbec care se freacă de Chiron în sectorul tău de credință, convingerile tale personale despre stilul de viață, credință și iubire, toate sunt evaluate. S-ar putea să decideți să fiți ceva mai serioși în abordarea problemelor și să nu vă mai asumați riscuri necalculate.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Dorința ta de a avea încredere în cineva primește provocări, deoarece simți că ți se ascunde un secret. S-ar putea să simțiți un impuls puternic de a vă băga nasul în telefonul mobil al partenerului pentru a vedea ce pune la cale, dar nu este necesar. Lasă universul să îți aducă ceea ce trebuie să știi.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Parteneriatele și relațiile tale se activează astăzi aducând la suprafață emoții puternice pentru tine. Este posibil să dobândești un sentiment de scop și de apartenență pe măsură ce încerci să depășești obiecțiile și să-i convingi pe ceilalți să accepte punctul tău de vedere. Dacă trebuie să acționezi într-o manieră competitivă, ai mari șanse să câștigi un factor de decizie pentru echipa ta.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nimeni nu trebuie să-ți spună de două ori ce să faci, iar toate sfaturile bune pe care le-ai primit în ultimul an în materie de sănătate vor fi puse în valoare. Te simți mai plin de energie în ultima vreme, iar Luna în Berbec te împinge să ieși pe ușă pentru a merge la sală sau pentru a te plimba în zona ta preferată.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Luați inițiativa de a invita la o întâlnire pe cineva care vă pare atrăgător. Chiar dacă nu este neapărat "genul tău", ești gata să testezi apele și să vezi unde te va duce dragostea astăzi.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Astăzi, s-ar putea să aveți parte de câteva episoade de comportament invaziv din partea familiei și a prietenilor. Familia poate fi minunată, dar sunt momente în care ți-ai dori un pic mai mult spațiu. Astăzi, s-ar putea să fie nevoie să ceri în mod specific ceea ce ai nevoie, în loc să aștepți să se întâmple în mod organic.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

O conversație provocatoare ar putea avea loc astăzi, dar, prin toate acestea, simțul umorului și capacitatea ta de detașare te ajută să eviți să iei prea în serios opiniile personale.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi, gestionarea finanțelor tale sună ca un plan de joc excelent. Poți să închizi telefonul mobil și să începi să scotocești prin înregistrări și dosare vechi pentru a te organiza. Aveți planuri mari pentru acest nou an fiscal.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel