Horoscop, joi, 23 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto

Horoscop zilnic - 23 decembrie 2021. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)


Astăzi e momentul să te concentrezi pe pasiunea ta și este timpul să fii sincer cu tine însuți, Berbec. 


Nu vei avea mereu timp pentru pasiunile tale, dar este timpul să își aloci un moment și pentru tine și este cazul să începi chiar de astăzi. 


Pasiunea în viața ta dă un sentiment de scop și sens, iar acest lucru este atât de important pentru tine să experimentezi în fiecare zi.

 
Taur
(20 aprilie - 20 mai)


Astăzi trebuie să vă concentrați timpul și atenția pe problemele ce țin de casă și familie. 


Atât de multe emoții apar în această perioadă a anului, iar oamenii au așteptări despre cum ar trebui să fie lucrurile. 


Este multă presiune pentru a performa, Taur, dar încearcă să păstrezi dragostea este ceea ce contează cel mai mult. 


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)


Toată lumea tânjește să fie ascultată și, chiar dacă ești un comunicator puternic, capacitatea ta de a auzi opiniile celorlalți și de a citi printre rânduri sunt, de asemenea, o abilitate esențială. 


Poți fi o persoană în care oamenii pot avea încredere și cărora le poți împărtăși gândurile și sentimentele. În această perioadă a anului, este bine să ai o persoană în care te poți încrede și, pentru un prieten sau un membru al familiei, probabil că tu ești acela.


Rac
(21 iunie - 22 iulie)


Luna în sectorul tău de proprietate personală este un moment minunat pentru a te încânta de lucrurile pe care le ai deja.


Dacă ai acasă obiecte pe care le apreciezi, dar de care nu te bucuri prea des, schimbă asta. 


Ceea ce nu vă place în totalitate și puteți dona, luați în considerare posibilitatea de a lăsa altcuiva lucrurile de care nu mai aveți nevoie și de care vă puteți lipsi.


Leu
(23 iulie - 22 august)


Când Luna se află în semnul tău, este un moment bun pentru a face lucruri pentru tine, inclusiv activități care îți îmbunătățesc starea de bine. 


Dacă nu ai început să îți creezi o rutină pentru iarnă, scrie-ți un plan. Planificați din timp pentru după sărbători, astfel încât să puteți încheia anul în forță și să pregătiți noul an pentru succes.

 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

 

Luna în Leu înflăcărat aduce intensitate în sectorul tău inamic. Atunci când ești conștient de lucrurile care îți inhibă viața sau îți stau în calea obiectivelor tale, este important să faci ceva în acest sens. 

Lucrează la minimizarea riscurilor și la evitarea situațiilor care te expun la vulnerabilitate. Fă din securizarea anumitor zone ale vieții, timpului și resurselor tale o prioritate în această săptămână.

 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

 

Îngrijește-ți prieteniile, Balanță. În această perioadă este bine să îți faci prieteni și amintiri noi, care te vor ajuta în noul an. 

Prietenii buni sunt foarte necesari în viața ta și, fără ei, s-ar putea să te simți singură uneori. Dacă a trecut prea mult timp de când nu ai mai întins mâna cuiva de care obișnuiai să fii apropiat, fă-ți un scop să te conectezi înainte de sfârșitul anului.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Anumite lucruri pe care le-ai făcut până acum ți-au construit o reputație solidă, Scorpionule, iar cu Luna, în Leu, este posibil să primești o formă de recunoaștere pentru toată munca și efortul tău. 

Ești o stea în ascensiune și un lider puternic, iar aceste trăsături sunt cele care ies cel mai mult în evidență pentru tine în această săptămână.

 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână pentru a învăța și a te dezvolta atât din experiențe practice, cât și din cărți, filme și alte forme de media care îți oferă informațiile de care ai nevoie pentru a-ți ascuți mintea și abilitățile. 

Nu te sfii să investești în tine. Există o mulțime de lucruri pe care universul le-a planificat pentru tine și te poziționează pentru a te extinde într-un mod uriaș.

 


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

 

Este imposibil să eviți anumite realități din viață, iar în acest sezon de sărbători s-ar putea să auzi despre decesul unui prieten sau al unei persoane la care te-ai gândit mult în ultima vreme. 

Această veste poate fi cel puțin sfâșietoare, dar este, de asemenea, un bun memento pentru a te pregăti pentru viitor.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

 

Nu va trebui să te străduiești prea mult pentru a face conexiuni promițătoare în această perioadă. 

Comunicarea curge pentru tine astăzi. Folosiți această perioadă pentru a da telefoane de ultim moment sau pentru a stabili întâlniri importante pentru după sărbători.

 


Pești
(19 februarie - 20 martie)

 

Rutinele tale, prioritățile și lucrurile care fac ca viața să curgă contează. 

Deși te poți simți provocat să menții ritmul în această săptămână, vei găsi o ușurare să te întorci la ceea ce este previzibil, controlat și familiar pentru tine în curând. 

Fii pe deplin prezent în fiecare moment, dar fii cu ochii în patru pentru viitor, când lucrurile vor reveni la normal pentru tine. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel