Horoscop, joi, 22 februarie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Daniela Simulescu. Captură video: YouTube/DCNEWS RO
Descriere foto: Daniela Simulescu. Captură video: YouTube/DCNEWS RO

Horoscop zilnic, joi, 22 februarie 2024. 

 

Berbec
Relațiile cu prienii s-ar putea să fie nemaipomenite, dacă sunteți singuri, bucurați-vă de ei. S-ar putea și să vă placă de cineva dintre prieteni, dar mare grijă, dacă este într-o relație sau nu. 


Taur
La voi s-ar putea ca ziua să vină cu o decizie pe plan relațional, pentru următorul pas. Vă ajută și în zona profesională, pentru că aveți curaj, vă vindeți mult mai bine și șefii vor aprecia dacă vă vor vedea plini de voi.


Gemeni
Voi chiar ar trebui să ieșiți din casă, să călătoriți, să vă bucurați de ce cunoașteți, de alți oameni, aveți nevoie de experiențe. 


Rac
Este vorba despre mistere, secrete, puterea interioară, fanteziile pe care le aveți, dar trebuie să aveți mare grijă și la cheltuielile financiare.  


Leu
Să ne gândim doar la relațiile personale, sunt cele mai importante acum. Cei singuri sunt foarte nostalgici, dar în același timp s-ar putea să fie dispuși să lase de la ei și să cunoască anumite persoane pe care altă dată nici măcar nu le-ar fi privit. Poate fi vorba și despre o împăcare sau de a readuce focul în relație. 


Fecioară
Unii colegi s-ar putea să interpreteze anumite gesturi și să creadă că vă place de ei sau voi să interpretați. Cert este că e un moment bun pentru a vă implica într-un proiect, pe care să-l rezolvați cu multă pasiune. 


Balanță
Cel mai romantic aspect pe care-l puteți avea voi. Vă recomand romantism, o cină, o comedie, prăjitură, hai să facem ceva împreună în casă sau ceva făcut pentru copii.


Scorpion
E un moment bun că vă mutați, să redecorați casa, să cumpărați un obiect decorativ, ceva frumos pentru casă. 


Săgetător
Sunteți cuceritori, le vindeți tot astăzi celorlalți. Sunteți foarte glumeți, subtili, ironici, cert e că ziua îi ajută mult pe cei care vor să scrie, să inventeze și e o zi bună și pentru o călătorie.


Capricorn
Vă recomand să vă răsfățați. Luați portofelul și într-o pauză pe care o aveți cumpărați-vă ceva.


Vărsător
Astăzi vă recomand să vă îmbrăcați frumos, să fiți seducători, asta e cheia succesului astăzi, seducția peste tot, la magazin, la muncă, în relație. 


Pești
Stați departe de a scrie la foști parteneri, de a citi tot felul de prostii, încercați să stați cât mai mult cu picioarele pe pământ. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel