Horoscop, joi, 21 octombrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Previziuni astrologice pentru toate zodiile: joi, 21 octombrie 2021.

Berbec

Banii și prietenii nu fac casă bună, iar atunci când Luna în Taur îți atrage atenția asupra lucrurilor de care ai nevoie pentru confort, ea se află în cuadratură cu Saturn, planeta structurii în zona ta de prieteni. Este important pentru tine să ai prioritățile aliniate și să fii sigur că nu pierzi timp și energie prețioasă comparându-te cu alții. Păstrează-ți concentrarea asupra ta.

 

Taur

Părerea pe care o aveți despre dumneavoastră și obiectivele pe care doriți să le atingeți pot fi în contradicție cu ceea ce așteaptă ceilalți de la dumneavoastră și cum vă percep . S-ar putea să te străduiești să te desprinzi de aceste judecăți prealabile care te-au chinuit la locul de muncă. Și, va fi greu!  Dacă încerci să obții o promovare, să îți schimbi locul de muncă sau te întrebi dacă cineva te susține sau nu, așteaptă-te la adversități. S-ar putea să trebuiască să fii singurul prieten pe care îl cunoști pentru tine însuți pentru o zi.

 

Gemeni

Atunci când vă simțiți singur și simțiți că majoritatea oamenilor din viața dumneavoastră nu încearcă să vă ajute, puteți avea un sentiment puternic de singurătate. Pentru astăzi, reamintiți-vă că universul vă asigură *întotdeauna* spatele și că sunteți exact acolo unde trebuie să fiți. Lecțiile pe care le înveți acum sunt pentru binele tău suprem. 

 

Rac

Prietenii sunt acolo pentru tine atunci când ai nevoie de cineva cu care să împărtășești un secret. S-ar putea să aveți ceva despre care trebuie să vă destăinuiți, dar să nu vă permiteți un terapeut. Acesta este momentul în care un prieten bun vă poate fi de ajutor. În loc să țineți lucrurile în interior vostru, gândiți-vă să vă deschideți și să fiți vulnerabil cu cineva pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere.

 

Leu

O relație poate înflori pentru voi și poate deveni mai mult decât o simplă prietenie. Acesta ar putea fi începutul a ceva frumos cu cineva pe care l-ați cunoscut la serviciu. De fapt, lucrurile mari lucrează în favoarea ta mai ales în domeniul parteneriatelor. Nu luați nimic de la sine înțeles, deoarece universul creează schimbări în energie care vă împuternicesc în bine.

 

Fecioară

Trebuie să muncești din greu pentru lucrurile în care crezi. De aceea, termenul "convingere" este adesea legat de credință și de modul în care alegi să îți trăiești viața atunci când ai o opinie fermă. Nu trebuie să cedezi în fața opiniilor celorlalți. Este posibil să rămâi singur, dar chiar și așa, rămâi puternic.

 

Balanță

Sunt acele momente speciale pe care ajungi să le împărtășești cu o altă persoană. Trebuie să ai lucruri în viață care să-ți amintească de ce ești aici. Merită să te străduiești pentru scopul tău. Nu renunțați la un viitor întreg pentru că un moment dintr-o zi a fost greu.

 

Scorpion

Nu toate rudele sunt în siguranță, și este trist, dar face parte din ceea ce trebuie să facă față unele vieți. Familia înseamnă totul, dar această dinamică se poate schimba de la rudele de sânge la persoanele de care alegi să fii apropiat. Poți schimba cu cine te implici în viața ta de zi cu zi. Poți să iubești oameni pe care știi că sunt toxici și să o faci de la o distanță sigură.

 

Segetător

Discutați despre lucruri. Puteți obține multe lucruri astăzi dacă vă împărtășiți speranțele, temerile și visele. Acestea sunt lucrurile care vă împiedică să mergeți înainte. este bine să vă opriți pentru un moment de reflecție. Luați-vă timp pentru voi înșivă.

 

Capricorn

Petreceți timp cu lucruri care adaugă valoare și care aduc un pic de romantism înapoi în viața dumneavoastră. Luați flori. Trimiteți o felicitare. Invitați pe cineva la cină sau ieșiți la o întâlnire. Bucurați-vă de această zi pentru ceea ce este.

 

Vărsător

Aveți atât de multe motive pentru care trebuie să faceți lucruri importante. Faceți o listă și păstrați-o la îndemână. Rămâi motivat păstrându-ți visele în fața ochilor.

 

Pești

Sunteți în curs de a învăța cine sunt oamenii și în cine puteți avea sau nu încredere. Este rândul tău să vezi lucruri pe care nu le-ai văzut înainte, doar că de data aceasta experiența de deschidere a ochilor este vindecătoare în loc să fie înfricoșătoare și dezamăgitoare. Asta pentru că ai crescut atât de mult din iubire.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel