Horoscop, vineri, 22 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, vineri, 22 decembrie. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize pentru unii nativi ai zodiacului. 

Berbec

Este timpul ca lucrurile să fie mai bune în viața ta, așadar e momentul perfect pentru a căuta acel obiect emblematic care să facă din garderoba ta sau din estetica personală ceea ce îți dorești. Gusturile tale pentru frumos sunt puternice, deci, dacă îți place să cumperi lucruri frumoase, poți face o afacere la un magazin second-hand sau la un butic cu articole frumoase la reducere.

Taur

Este întotdeauna plăcut să te autodepășești, iar tu ești gata să duci viața la un nou nivel. Luna se află în semnul tău, în sectorul de dezvoltare personală, iar acesta este imboldul emoțional de care aveai nevoie pentru a lua decizia de a începe rezoluțiile mai devreme. Poți să-ți stabilești un obiectiv, să faci primul pas și să începi următorul capitol al vieții tale... acum.

Gemeni

Intuiția ta știe. Poți întotdeauna să simți când cineva are cele mai bune intenții și când nu le are. Dacă ai nevoie de ajutor pentru a avea încredere în intuiția ta, Luna poate face lumină în această zonă a vieții tale. Luna în Taur tranzitează sectorul inamicilor ascunși, iar asta nu înseamnă întotdeauna oameni. Gândește-te la modul în care faci lucrurile în viață, care te țin în loc sau te împing într-o direcție în care nu vrei să mergi.

Rac

Îndreaptă-ți energia către cei care înseamnă cel mai mult pentru tine. Ești una dintre acele persoane care apreciază oamenii și iubește să ajute. În această zi găsești o modalitate de a fi mai amabil, mai recunoscător și empatic.

Leu

Te afli într-o poziție minunată pentru a găsi un loc de muncă pe care îl dorești și de care ai nevoie. Luna în Taur tranzitează sectorul carierei tale și al statutului tău social. E timpul să urci un nivel. Poate că te simți confortabil în poziția actuală, dar există șansa să poți face mai mult. Începe să cauți un loc de muncă și vezi unde te duce viața.

Fecioară

Ești gata să te bucuri de câteva provocări. Luna în Taur tranzitează sectorul educației și acum este momentul să vezi cum să-ți extinzi cunoștințele. Dacă ești deja expert în domeniul tău, poate ai putea crea un curs pentru a-i învăța pe alții.

Balanță

Legea atracției lucrează în favoarea ta când Luna este în Taur. Sub stăpânirea lui Venus, Taurul aduce atenție resurselor comune, secrete și lucruri care pot ajunge la tine prin intermediul altora.  S-ar putea să descoperi că ești mai norocos decât te-ai fi așteptat. Cineva îți poate aduce un lucru pe care l-ai cerut. 

Scorpion

Este în regulă să spui ''da'' unei relații atunci când te simți pregătit. Acum este momentul să faci pasul decisiv, să arăți că te implici complet în reșația pe care o ai cu partenerul tău de viață.

Săgetător

Este momentul să te organizezi și să te gândești la activitățile tale de zi cu zi. S-ar putea să descoperi că nu ai nevoie de atât de multe cum ți-ai imaginat inițial. De fapt, s-ar putea să-ți simplifici viața puțin când elimini distracțiile nedorite.

Capricorn

Poate nu ești o persoană care își arată sentimentele, dar asta nu înseamnă că nu simți emoțiile în profunzime. Luna Taurului tranzitează sectorul pasiunii și acesta este momentul perfect să te răsfeți cu lucrurile mărunte care îți aduc bucurie. Coace biscuiți sau creează decorațiuni pe care să le oferi prietenilor, notează YourTango.

Vărsător

Această perioadă a anului este minunată pentru tine! Bucură-te de aceste sărbători, iar dacă ai ocazia să petreci timp cu cei dragi, cu atât mai bine. Luna Taurului tranzitează sectorul familiei. Fă ca anul acesta să fie cu adevărat special. Fă multe poze și creează un album online pentru a le împărtăși cu rudele tale.

Pești

Ești sentimental și sensibil când vine vorba de dragoste. Așadar, este imposibil să nu spui oamenilor lucrurile pe care își doresc să le audă. Nu te poți abține. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel