Horoscop, joi, 20 iunie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Soarele intră în casa a IV-a, ceea ce înseamnă că ai putea să ai o preocupare în plus față de tot ce înseamnă gospodărie, față de tot ce înseamnă evenimente din familie.

Taur

Soarele intră în casa a III-a. Ești curios, vrei să cunoști lucruri, vrei să faci conexiuni între oameni, interacționezi cu cât mai mulți, te miști foarte mult. De altfel, nu vrei să te plictisești.

Gemeni

Soarele iese din semnul tău și intră în casa a II-a. Asta înseamnă că timp de o lună vor fi și cheltuieli, dar și idei mai bune despre cum să îți eficientizezi bugetul sau cum să obții alte fonduri.

Rac

Primești o doză de energie, de viață, de dorință de a face mai multe lucruri. Timp de o lună o să o țineți într-o petrecere.

Leu

Soarele, guvernatorul tău, intră în casa a XII-a. Urmează o perioadă de hibernare, de liniște, îți umpli bateriile. Ai nevoia de a sta mai mult cu tine, de a-ți da seama ce vrei de la viață de acum încolo.

Fecioară

Vei fi foarte sociabil. Vine concediul, vacanța și nu o să mai stai atent doar la muncă. O să îți dorești să mergi la evenimente, să te întâlnești cu prietenii și să interacționezi cu cei mai dragi oameni din viața ta.

Balanță

Soarele intră în casa a X-a. Devii vizibil și popular la locul de muncă. Șefii se uită altfel la tine, te iau în considerare, dar ai grijă. Popularitatea poate să vină atât în urma unor boacăne, cât și în urma unor reușite. De tine depinde.

Scorpion

Soarele intră în Casa a IX-a. Dorul de ducă va fi fantastic. Vrei să te plimbi, să traversezi tot felul de granițe, să înveți, să studiezi. Singurul lucru de care trebuie să ai mare grijă este acela de a avea mai puține prejudecăți.

Săgetător

Stai departe de bârfe și indiscreții. De asemenea, stai departe de a lua decizii fără a te consulta și cu alți oameni. Bugetul la comun va trece prin niște momente mai dificile.

Capricorn

Soarele se duce în casa a VII-a. Avem aici o mare nevoie pentru relația de cuplu. Ești deschis cu ochii la partener, mai atent la gesturile lui. S-ar putea să exagerezi. Cei singuri s-ar putea să aveți mai multe șanse în următoarea perioadă.

Vărsător

Soarele se duce în casa a VI-a. Trebuie să îți găsești o rutină față de partener sau alături de oamenii cei mai dragi ție. Trebuie să împărțiți sarcinile, să delegați și să nu faci nimic singur. De asemenea, cu Soarele în casa a VI-a e nevoie de o atenție sporită asupra a ceea ce înseamnă stil de viață.

Pești

Soarele se duce în casa a V-a. E cu romantism, creativitate, joacă, dar și nevoia de a specula cât mai mult, astfel încât să îți iasă ceva.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel