Horoscop, joi, 20 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel

Horoscop zilnic: 20 ianuarie 2022. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal. 

Berbec

Astăzi poate fi o zi extrem de productivă. Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a sănătății și a rutinelor. Stabiliți-vă programul. Țintiți să realizați multe lucruri, deoarece sunteți mai apt să rețineți detaliile. Cu Luna opusă lui Neptun în Pești, ceva nesuferit poate fi scos de pe lista ta de lucruri de făcut, ceea ce poate fi o binecuvântare.

 

Taur

Organizează-ți spațiul creativ și planifică-ți să faci ceva frumos și artistic. Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a plăcerii.  Întotdeauna există ceva atât de vindecător în artă și meșteșuguri. Îți poți canaliza latura artistică chiar și în bucătărie, pregătind un preparat pentru un cocktail răcoros sau făcând niște prăjituri.

 

Gemeni

E frumos să faci lucruri pentru alții, nu-i așa? Și latura ta casnică iese la iveală în următoarele zile. Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a căminului și a familiei, iar acesta este un moment excelent pentru a lua legătura cu rudele sau părinții. Verifică dacă cineva are nevoie de ceva. Cu planeta care te guvernează, Mercur retrograd, revizuiește hârtiile sau orice date importante pentru a le nota în calendar.

 

Rac

Încearcă să nu te lași prea mult rănit în următoarele zile. În schimb, invitați la un dialog deschis, astfel încât să puteți auzi cu adevărat ce îl deranjează pe celălalt și să vă expuneți și propriile îngrijorări.  Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a comunicării, iar acesta este un moment ideal pentru a explora idei și a veni cu soluții noi.  Considerați că aceasta este o oportunitate de a vă descărca și de a urmări închiderea problemelor care ar fi putut împiedica progresul în această lună.

 

Leu

Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a banilor. În ce investiți? Cu Luna opusă lui Neptun în sectorul tău de resurse comune, acesta este un moment bun pentru a-ți revizui contul de economii medicale sau pentru a începe unul. Fă curățenie în dulapul cu rețete, refă-ți stocul de bunuri pe care toată lumea le folosește pentru sănătate și să te consulți cu un nutriționist, dietetician sau cu o persoană pe care ai vrea să o angajezi ca antrenor.

 

Fecioară

Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a identității, iar acesta este un moment excelent pentru a lucra la îmbunătățirile personale pe care ai vrea să le faci. Te poți înscrie la un curs pe care ți-ai dorit dintotdeauna să îl urmezi. Dacă nu ți-ai stabilit niciun obiectiv personal pentru noul an, planifică-te pentru sezonul Berbecului, lucrând la o listă pentru care ai vrea să te străduiești în această primăvară.

 

Balanță

Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, casa solară a dușmanilor ascunși, iar aici este posibil ca standardele tale înalte să te afecteze. Este ușor să vezi defectele fatale ale celorlalți. Când se întâmplă acest lucru, Balanță, amintește-ți să fii echilibrată în gândire și încearcă să iei în considerare și ce domenii din propria ta viață au nevoie de muncă.

 

Scorpion

Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a prieteniilor, iar acesta este un moment excelent pentru a urmări interacțiuni solide cu persoane pe care le admiri și le respecți.  Încearcă să nu ieși cu indivizi care sunt disponibili în mod convenabil, dar care nu sunt buni pentru tine în momentele de singurătate. Poate fi mai bine să aștepți prieteni buni care te ridică, decât să te doboare în această perioadă.

 

Segetător

Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a carierei și a statutului social, iar acesta este un moment excelent pentru a programa întâlniri importante sau pentru a lua legătura cu factorii de decizie. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, acesta este, de asemenea, un moment minunat pentru a încerca să intrați în contact cu recrutori sau cu personalul de resurse umane pentru a afla mai multe informații despre posturile vacante pentru care sunteți interesat să candidați.

 

Capricorn

Niciodată nu este prea târziu să înveți ceva nou sau să îți iei o diplomă, Capricorn.  Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a învățământului superior, iar acesta este un moment ideal pentru a depune o cerere de înscriere la facultate sau pentru a verifica programul de vizitare pentru a vedea când este un moment bun pentru a face un tur al campusului. 

 

Vărsător

Unele zile sunt mai bune decât altele pentru proiectele de colaborare. Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a resurselor comune, iar acesta este un moment excelent pentru revizuirea testamentelor, a documentelor care implică conturi bancare comune sau a oricăror elemente sau subiecte la care lucrezi împreună cu o altă persoană.

 

Pești

Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a angajamentelor, iar acesta este un moment excelent pentru a evalua ce îți dorești și ce ai nevoie de la un partener. Gândește critic, Pești, chiar dacă simți cu inima.  Capacitatea ta de a vedea lucrurile așa cum sunt este este cea mai puternică în următoarele câteva zile.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel