Horoscop, joi, 2 noiembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 2 noiembrie 2023. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Îți place să ieși în oraș, dar când Luna se află în Rac, este timpul să te concentrezi pe unele lucruri legate de casă. Astfel, este momentul perfect pentru a te ocupa de anumite aspecte financiare care nu mai suportă amânare. Este, de asemenea, o zi bună pentru a renova ceva într-o cameră, prin adăugarea diferitelor piese de mobilier.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Ai multe pe cap în ultima vreme, iar când Luna se află în trigon cu Jupiter, imaginația ta pare să crească. Ziua de astăzi este perfectă pentru a scrie într-un jurnal sau pentru a finaliza un proiect important. Dacă trebuie să dai un apel telefonic important, cuvintele îți curg, însă uneori structurarea unor idei îți pot fi de mare ajutor, astfel încât să nu-ți scape nimic din vedere. 


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Este timpul să faci niște verificări cu privire la situația ta materială, astfel încât este momentul să tai cheltuielile care nu mai sunt necesare. Este o zi bună pentru a revizui plățile automate la cardurile de credit sau la conturile bancare. Este posibil, de asemenea, să descoperi o factură recurentă pe care nu ți-ai dat seama că o ai.


Rac (21 iunie - 22 iulie)
Uneori, tot ce auzi sunt doar propriile gânduri și sentimente. Ziua de astăzi este concepută pentru introspecție, astfel încât îți dă posibilitatea să te cunoști mai bine. Dacă ți-ai dorit să începi o consiliere psihologică, astăzi este o zi bună pentru programa prima ședință.


Leu (23 iulie - 22 august)
Poți simți când ceva important se termină, iar când Luna se află în trigon cu Jupiter în sectorul tău de muncă, poate fi vorba de jobul tău. Un proiect poate fi luat de pe umerii tăi, iar munca ta își poate vedea, în final, și roadele. Astăzi nu este una dintre acele zile în care să fii pasiv pentru lucrurile pe care ți le dorești la locul de muncă. În schimb, fii proactiv și fă-ți cunoscute dorințele.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Astăzi este una dintre acele zile în care poți învăța foarte multe de la oamenii cu care îți petreci timpul. Dacă ți-a fost dor de o excursie în care să pleci cu mașina, Jupiter te încurajează să pleci pe distanțe lungi și să-ți planifici un weekend cu prietenii într-o destinație mai îndepărtată.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
O parte din tine așteaptă cu nerăbdare sfârșitul de an, pentru că este vremea bonusurilor. Ai muncit multe ore suplimentare și nu ți-ai luat concediu. Ești gata să vezi câți bani ai câștigat cu adevărat după ce ți-ai atins obiectivele din acest an. Este posibil să primești un bonus de sărbători.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Trigonul Lunii cu Jupiter îți poate scoate la iveală latura curioasă. S-ar putea ca ideea de a citi o carte împreună cu partenerul sau cu jumătatea ta să ți se pară o idee bună. Puteți alege ceva fie care să vă consolideze relația, fie să vă pasioneze pe amândoi.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Luna se va afla în sectorul tău de resurse comune, astfel încât nu există un moment mai bun pentru a găsi un prieten care vrea să-ți fie partener de antrenament. Vă puteți motiva, astfel, unul pe celălalt.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Când Luna se află în sectorul angajamentelor, iar Jupiter este în casa romantismului, este greu să nu te gândești la întâlniri, să ieși în oraș și să ai parte de aventuri romantice. Ziua este deschisă  către dragoste, afecțiune. Ești nerăbdător să te îndrăgostești sau, dacă ești deja într-o relație, să îl faci pe celălalt să se îndrăgostească din nou de tine.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Ziua de astăzi este dedicată lucrurilor bune din viață, care te fac să te simți sănătos și să te simți bine. Luna pune accentul pe starea de bine astăzi și ar putea indica faptul că ai muncit din greu toată săptămâna și ai nevoie de o zi de odihnă, doar pentru tine. 


Pești (19 februarie - 20 martie)
Tranzitul Lunii în trigon cu Jupiter scoate la iveală romantismul din tine. Ascultă niște jazz lin și fii primul care le spune oamenilor că îi iubești. fie că este vorba despre partenerul tău sau despre un prieten, fă un gest prin care să-i surprinzi și să le arați cât ții la ei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel