Horoscop, joi, 2 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop zilnic: joi, 2 decembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Îți vei arăta trăsăturile de semn de foc. Încearcă să nu lași lucrurile mărunte să te enerveze. Păstrează-ți cât mai mult capul drept.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Nu lăsați problemele de relație să vă strice întreaga zi.  Vei fi fixat pe o anumită persoană și pe modul în care îți afectează viața, dar nu o face. Detașează-te cât mai repede posibil și, orice ai face, dacă persoana care îți stă în drum nu scoate la iveală tot ce e mai bun din tine, pune-o în perspectiva potrivită - la distanță.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cu cât începeți mai repede un proiect, cu atât mai bine. S-ar putea să vă că evitați munca ce trebuie făcută. Cu toate acestea, treceți la treabă. Cu cât ajungi mai repede la linia de sosire, cu atât mai repede poți trece la ceea ce vrei cu adevărat să faci cu timpul tău.

 

Rac

(21 iunie - 22 iulie)

Atunci când ești pasionat de ceva, toată lumea poate vedea asta în tine.  Este posibil să pui totul la îndoială atunci când lucrurile nu merg așa cum vrei tu. Încearcă să nu lași furia să te facă să crezi că a fost ceva ce ai făcut tu. Probabil că, pur și simplu, nu a fost momentul potrivit. 

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Familia este pe primul loc, sau cel puțin așa simți până când cineva decide să încerce să te manipuleze. Veți dori să vă notați în minte situațiile care par să vă submineze fericirea. Mai ales, dacă simți că vinovatul este cauzat de familie și de proiecția problemelor lor în viața ta, poți spune în schimb, familia e pe ultimul loc - eu pe primul loc.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Nu lăsa sentimentele să te enerveze și să te facă să te cerți pentru orice, fără niciun motiv.  Standardele tale înalte pot lua tot ce e mai bun din tine astăzi. Ar putea fi înțelept să le cobori, chiar dacă este doar pentru o perioadă scurtă de timp.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Este o zi ambițioasă pentru tine și s-ar putea să te simți impulsionat să realizezi mult mai mult decât de obicei. Este o zi excelentă pentru a acumula bogăție și pentru a obține tot ceea ce simți că vrei să obții de la viață. Stabilește-ți un obiectiv uriaș, pentru că acesta este momentul să o faci. 

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)


Cineva ar putea apăsa butonul greșit și, înainte să vă dați seama, vă veți enerva și veți dori să vă certați. Stabiliți măsuri de protecție. Asigură-te că ești odihnit astăzi. Încercați să evitați situațiile care vă epuizează energia, astfel încât să puteți rămâne în control asupra emoțiilor dumneavoastră.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Trecutul poate crea suficientă durere pentru a te face să vrei să alegi mai bine pentru viitor.  Ceva care te bântuie te-ar putea determina să faci lucrurile altfel. Regretul este un instrument puternic pentru schimbare.  Atunci când vocea interioară începe să te sâcâie să te trezești și să faci ceva în legătură cu viața ta, nu o stinge prin distragerea atenției cu rețelele de socializare sau cu activități fără sens.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

 

S-ar putea să te trezești comparând ceea ce ai tu cu ceea ce au prietenii tăi. Și, acest lucru vă va pune în dezacord cu oamenii cu care, în mod normal, vă place să fiți în preajma lor. Încercați să nu vă dedicați prea mult timp furiei sau frustrării. Amintiți-vă că fiecare se află în locul în care trebuie să fie în viață. Conștientizarea vă poate ajuta să schimbați ceea ce nu vă place.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

De ce să te cerți cu oamenii în legătură cu convingerile lor, când toată lumea nu știe cu adevărat cu certitudine ce este dincolo de ceea ce putem vedea?  S-ar putea să vrei să demonstrezi că ai dreptate astăzi, dar nevoia de a fi cel mai tare te poate izola de persoanele pe care ar trebui să le iubești în schimb. Alege cu înțelepciune. 

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Chiar poți învăța lucruri noi în fiecare zi, chiar și după ce ai rezistat prea mult timp lecțiilor valoroase.  Ceva te poate pune în sfârșit în situația de a acționa diferit și de a-ți asuma responsabilitatea într-un domeniu al vieții tale în care aveai un punct mort.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel