Horoscop, joi, 19 octombrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 19 octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să faci un pivot, Berbec, iar atunci când în timpul lui Mercur în Balanță, poți fi corect și deschis la idei noi. Sunteți un comunicator minunat și talentat. Acest lucru face ca această zi să fie perfectă pentru a dezbate subiecte importante, pentru a negocia înțelegeri și pentru a ajunge la un acord cu oamenii. Este, de asemenea, o zi excelentă pentru a nota idei și pentru a-ți planifica programul.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este important să te gândești la viitor, Taur, iar atunci când există o mulțime de opțiuni disponibile pentru tine, este atât de ușor să devii copleșit de alegerile pe care le vezi. În timpul lui Mercur în Balanță, gândește-te la avantajele și dezavantajele deciziilor tale. Atunci când sunt implicați și alții, comunică-ți dorințele și nevoile, deoarece este posibil să fie nevoie să faci compromisuri.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Îți place să socializezi, iar în timpul lui Mercur în Balanță, este timpul să îți extinzi cercul social și să te amesteci în grupuri. Vei găsi această zi încântătoare și stimulantă din punct de vedere intelectual pentru tine. Un lucru la care trebuie să ai grijă, totuși, atunci când vorbești cu ceilalți este să spui lucruri pe care nu le crezi sau să glumești prea dur. Mercur este foarte aproape de Soare în acest moment și este ușor să trimiți semnale amestecate neintenționat.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Nimic nu se compară cu a ști că poți spune ceea ce ai nevoie să spui cuiva apropiat. Sentimentul de intimitate și de siguranță sunt din belșug în această zi, deoarece Mercur se alătură Soarelui în sectorul tău de familie. Această zi este perfectă pentru a îmbrățișa sinceritatea. Fii deschis și lipsit de griji, Rac. Te vei simți minunat la cină sau când ieși în oraș cu prietenii care se simt ca o familie și pentru tine.

Leu (23 iulie - 22 august)

Cuvintele sunt atât de puternice, așa că asigurați-vă că le folosiți cu înțelepciune în această zi. Este posibil să atrageți atenția, chiar și fără să încercați. Spiritul și simțul umorului te pot poziționa ca fiind comediantul cercului tău intim. Veți dori să vă arătați latura carismatică, dar fiți atenți în timpul Cazimiului lui Mercur. De asemenea, puteți exagera puțin dacă permiteți ca lumina reflectoarelor să vă umfle ego-ul.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Există putere în numere, Fecioară. A da idei și a vorbi despre un plan este un lucru minunat de făcut în această zi. În timpul lui Mercur cazimi, a avea o pereche de ochi în plus pe munca ta te poate ajuta să eviți să faci erori matematice sau calcule. Cel mai bine este să verificați de două ori tranzacțiile pe care nu le puteți anula, inclusiv achiziționarea de articole care nu sunt rambursabile.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

O abordare directă s-ar putea să nu fie modalitatea ta preferată de a înfrunta problemele, dar cu Mercur în Balanță cazimi vei dori să te asiguri că nu eviți confruntarea atunci când este posibil. Cel mai bine este să pui toate cărțile pe masă și să te concentrezi pe soluții. Vei putea să îți demonstrezi abilitățile diplomatice și faptul că ești un pacificator va fi cu siguranță un atu pentru tine.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Poți fi intensă, dar ești, de asemenea, intenționată. Nu toată lumea vede lumea în același mod în care o faci tu, și de aceea vei dori să ai radarul treaz pentru practici înșelătoare. Dacă simți că cineva încearcă să zboare sub radar sau ascunde ceva, ai grijă. Cheia succesului tău se găsește în încrederea în tine însuți.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Prietenii care iubesc aventura la fel de mult ca și tine sunt întotdeauna amuzanți, însă există momente în care trebuie să fii vocea rațiunii. Vei constata că este ușor să vezi unde lucrurile ar putea merge prost în timpul fazei de planificare a călătoriilor sau a planurilor tale viitoare. Este bine să îți lărgești orizonturile și să îți întinzi aripile, dar asigură-te că îți împachetezi parașuta atunci când o faci în această săptămână.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Relațiile bune și solide sunt totul, iar tu vei dori să investești timp în oamenii care îți asigură spatele, în timp ce tu le veghezi și pe ale lor. În timpul tranzitului Mercur cazimi încrederea se poate rupe ușor din cauza unor mici inadvertențe. În loc să presupui că știi cum vrea cineva să rezolve un lucru, mai ales dacă ți-a fost delegat la începutul acestei săptămâni, întreabă. Un pic de confirmare poate fi de mare ajutor și te poate ajuta să eviți o durere de cap sau o durere de inimă inutilă.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ești un vizionar, Vărsătorule, iar în această zi, în timpul tranzitului lui Mercur cazimi, vezi departe în viitor cu mari speranțe. Punerea în aplicare a ceea ce îți dorești este "mai ușor de spus decât de făcut". Detașează-te de rezultat, deoarece s-ar putea să fie nevoie să dai dovadă de răbdare. În loc să iei lucrurile personal, privește orice problemă ca pe o oportunitate de creștere.

Pești (19 februarie - 20 martie)

În timpul lui Mercur cazimi te poți simți ca și cum ai fi sub foc, iar atunci când se întâmplă acest lucru este important să acorzi atenție la ceea ce poți îmbunătăți și la ceea ce nu este responsabilitatea ta. Această zi te poate împinge să faci ceea ce faci rar - să arăți cu degetul învinuit pe altcineva. Nu vă coborâți la nivelul altcuiva dacă vă simțiți împins în jocul blamării.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel