Horoscop, joi, 19 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Iată care sunt previziunile astrale pentru ziua de 19 ianuarie 2023.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Dă tot ce ai mai bun în față, Berbec. Luna se mută în Capricorn, activându-ți sectorul carierei și al reputației. Te simți bine în legătură cu viitorul și ceva minunat ar putea apărea pentru tine în următoarele câteva săptămâni.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Viața ia o turnură spre bine. Cu Mercur staționând direct, domeniile din viața ta care păreau nebune încep să se simtă mai puțin stresante. Este o zi excelentă pentru a face planuri și pentru a reconstrui pierderile pentru a le transforma în câștiguri.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este timpul să vă suflecați mânecile și să începeți o acțiune de autoperfecționare. Alege ceva mărunt pe care vrei să îl stăpânești în 2023 și vezi ce tipuri de cărți, cursuri online sau podcast-uri sunt disponibile. Îți va face plăcere să studiezi ceva nou în această perioadă a anului.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Nevoile de relaționare se pot schimba în timp sau brusc. Astăzi, este posibil să simți că trebuie să faci ceva pentru a-ți îmbunătăți interacțiunea cu ceilalți. Este posibil să fii mai sensibil la sentimentele și nevoile oamenilor și să acționezi cu mai multă compasiune și empatie.

Leu (23 iulie - 22 august)

Este un mare sentiment de împlinire atunci când reușești să duci lucrurile la bun sfârșit în timp util. Un proiect important la care lucrezi acum ar putea avea câteva finisaje de care să te ocupi. Energia de astăzi îți oferă o energie amplă și concentrare, ceea ce este ceea ce ai nevoie.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Să-ți alegi pasiunea nu este întotdeauna convenabil. Există sacrificii de timp și, uneori, de ceea ce vei face pentru a-ți câștiga existența. Dacă nu poți face o schimbare de carieră acum, ia-o ușor. Această săptămână deschide ușa spre schimbare, permițându-vă să găsiți oportunități pentru a începe să alegeți o viață pe care o iubiți.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Dinamica familiei nu se schimbă decât dacă cineva încearcă în mod conștient să facă ceva diferit de cum s-a făcut întotdeauna. S-ar putea să fiți primul din familia de origine care observă un tipar nesănătos. Va fi nevoie de timp pentru ca și ceilalți să vadă ceea ce vezi tu. Astăzi începe plantarea semințelor care duc la conștientizare.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este greu să comunici cu cineva căruia îi place doar să trimită mesaje. Săptămâna aceasta, încearcă să încurajezi mai multe discuții telefonice sau videochat pentru a sparge barierele din relația voastră, acolo unde conversațiile nu ajung să fie reușite și se instalează confuzia.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Banii și modul în care sunt cheltuiți pot scăpa de tine dacă nu ești atent. Astăzi, pune în aplicare câteva lucruri care să te ajute să știi unde cheltuiești cel mai mult și care sunt domeniile în care poți să te retragi și să fii cumpătat.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este timpul să faci un inventar personal al gândurilor, sentimentelor și al zonelor în care te simți lipsit de strălucire și ai nevoie de îmbunătățiri. Începe să ții un jurnal și scrie-ți obiectivele importante. Fii dispus să iei notițe lunare pentru a marca unde lucrurile se îmbunătățesc.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Schimbarea este aici, acum că Mercur retrograd s-a terminat. Ești gata să treci la acțiune, iar pe măsură ce Luna îți activează sectorul dușmanilor ascunși, obstacolele în calea progresului se dezvăluie. Acesta este un moment excelent pentru rezolvarea problemelor și pentru a pune la punct detalii care au impact asupra restului săptămânii de lucru.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Prietenii, prietenii buni și loiali, sunt cei care țin forța în jos atunci când vremurile sunt grele. S-ar putea să simți greutatea lumii pe umerii tăi astăzi, în timp ce te străduiești să muncești pentru a-ți îndeplini un vis, dar există oameni care sunt acolo pentru tine atunci când ai nevoie de ei. Tot ce trebuie să faci este să ridici telefonul și să suni.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel