Horoscop, joi, 18 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 18 august 2022.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Astăzi, s-ar putea să trebuiască să muncești de două ori mai mult decât ceilalți pentru a obține același rezultat. Nu te gândi că este o joacă murdară a universului împotriva ta, Berbec. Îți construiești un impuls și înveți să fii puternic pentru viitor. Și, această forță te poate ajuta să câștigi împotriva competiției stricte cu care te vei confrunta.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Astăzi, întoarce-ți privirea spre interior. Luna se află în semnul tău în fiecare lună, dar luna aceasta este puțin diferită de celelalte. Mâine vei avea parte de Luna ultimului sfert în semnul tău, care te îndeamnă să iei o decizie importantă. Este momentul de a face sau de a distruge pentru tine, Taur.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni, te uiți la viață din oglinda retrovizoare și sunt unele lucruri care îți plac și altele pe care îți dai seama că nu. Nu trebuie să continui să mergi pe curs pentru că așa te-ai obișnuit să faci. Astăzi, poți decide să tai cablul și să mergi într-o nouă direcție cu viața și acțiunile tale.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Aveți un angajament puternic față de prieteni și de prieteniile voastre. Când vine vorba de loialitate, sunt puțini oameni care sunt la fel de dedicați ca tine. Ai o dorință uimitoare de a te apropia de un prieten la care ții foarte mult, dar există un obstacol. Astăzi, este posibil să începi să vezi lucrurile așa cum sunt, astfel încât să le poți rezolva.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu, ești fericit în carieră, dar poate că nu câștigi destui bani. Nu este ușor să abordezi un șef pentru o mărire de salariu, mai ales când știi că lucrurile sunt strânse pentru toată lumea; cu toate acestea, este vorba de o nevoie și nu de o dorință, iar dacă nu întrebi cum vei ști care va fi răspunsul. S-ar putea să trebuiască să faci curaj înainte de sfârșitul săptămânii și să o ceri pur și simplu.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Nu vă place ca cineva să vă spună ce să credeți sau în cine să credeți. Așa că, astăzi, începi să iei decizii pentru tine. Acesta poate fi momentul în care te desprinzi de vechile moduri de a face lucrurile în familia ta sau în cultura ta. S-ar putea să te întorci înapoi ca un copil risipitor sau să găsești ceea ce ai nevoie în domeniul credinței și al practicii tale spirituale.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Te-ai reținut și ai evitat o conversație importantă cu cineva despre care știi că are capacitatea de a-ți schimba viața. Ți-a fost teamă să ceri ceea ce ai nevoie pentru că ai de-a face cu un zgârcit, cineva care nu este întotdeauna generos cu tine. Dar, vestea bună este că astăzi Luna se află în sectorul tău de resurse comune. Porțile se pot deschide pentru tine și ești capabil să obții ceea ce ai nevoie și ceea ce îți dorești cu mai puțină rezistență.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Astăzi, o relație care are potențial pare să fie pe butuci. S-ar putea să nu vrei să întrebi direct care este statutul vostru ca și cuplu. Dacă tu nu știi sigur, s-ar putea ca nici ei să nu știe. S-ar putea să aștepți ca ei să-ți spună și să te ajute să vezi lucrurile mai clar. Este greu, dar s-ar putea să fie nevoie să fii tu cel care întreabă dacă sunteți sau nu un cuplu și dacă veți fi împreună.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai făcut mult mai mult decât alții partea ta într-o relație decât alții, iar acest lucru începe să te obosească. Ești obosit, Săgetător S-ar putea să simți că e destul și că e timpul să faci legea. Ori te ajută ceilalți, ori vei înceta să îți mai faci partea ta, și atunci vor vedea ce le lipsește când nu ești prin preajmă.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn, există momente în care tot ce îți dorești este o îmbrățișare uriașă care să te anunțe că totul va fi bine. Ai o nevoie puternică de atingere fizică și afecțiune. Dacă nu o poți primi de la cineva drag, atunci poate că programarea unei zile de spa te poate ajuta să elimini tensiunea și să le oferi minții și corpului tău șansa de a se destinde și relaxa.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Te lovești de figuri de autoritate astăzi și nu te simți bine. Da, este posibil să fi scăpat puțin mingea și îți este jenă să recunoști că ai greșit. Cu toate acestea, ești, de asemenea, conștient că toată lumea este umană și imperfectă. Ar fi frumos fi simțiți că ați fost tratat cu un pic de grație.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi, există lucruri pe care trebuie să le scoți din piept și să le spui deschis. Poate fi greu să spui exact ceea ce gândești și simți. Dar, vei găsi cuvintele potrivite și vei elibera energia odată ce vei găsi momentul potrivit astăzi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel