Horoscop, joi, 17 februarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Unsplash.com/ autor James Lee
Descriere foto: Horoscop. Unsplash.com/ autor James Lee

Horoscop zilnic, 17 februarie 2022:

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Sunt lucruri pe care trebuie să le faci acum și care îți cer toată atenția. S-ar putea să nu-ți placă ideea de a aștepta să faci ceea ce îți dorești acum, dar este spre binele tău.


Taur (20 aprilie - 20 mai)


Lasă în așteptare o bucurie pe care îți va plăcea să ți-o răsfeți. S-ar putea să-ți fie greu să reziști, dar, deocamdată, aceasta este o alegere importantă de făcut, deoarece menține alte situații în linie.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Se va simți ca o adevărată zi de lucru în care ești pus în situația de a lua multe decizii importante. S-ar putea să descoperi că statutul tău ridicat îți conferă un puternic simț al responsabilității și îndatoriri de conducere care te ajută să fii văzut într-o lumină pozitivă de către ceilalți - poate duce la o promovare sau cel puțin îți sporește frumos reputația la locul de muncă.


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Atunci când semnezi sau vorbești despre ceva, ai grijă să îți înrădăcinezi cuvintele în fapte.Dacă nu ești sigur de ceea ce gândești, verifică mai întâi pentru a-ți da șansa de a oferi mesaje clare și definitive, astfel încât să existe mai puține neînțelegeri - cel puțin din partea ta.


Leu (23 iulie - 22 august)


Aceasta este o zi excelentă pentru a te uita la echipamente care îți economisesc timpul sau pentru a verifica hack-uri care scurtează cantitatea de energie pe care trebuie să o depui în sarcinile banale de acasă care trebuie făcute zilnic.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Revizuiți starea relațiilor dvs. dar nu să le creșteți atât de repede.Nu există nicio pierdere sau rău în a lăsa timpul să își urmeze cursul și în a urmări dragostea cu pragmatism și simț practic.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Adevărul este că s-ar putea să ai un moment de relaxare când vine vorba de o persoană pe care ai încercat să o ajuți, dar care a devenit într-un fel propria (și a ta) pieire.Este o zi bună pentru a juca un rol de susținere, dar nu pentru a te implica prea mult într-o chestiune care nu îți aparține.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Este o zi bună pentru a invita un prieten să colaboreze cu tine la un proiect de bricolaj, o idee de artizanat sau ceva artistic. S-ar putea să fii inspirat să pictezi sau să faci ceva care îți face plăcere, dar și să creezi o amintire cu o persoană pe care o iubești și o respecți.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Este un semnal de a fi prudent în relațiile de afaceri, dar și de a rămâne consecvent în ceea ce privește calitatea muncii pe care o oferi. Nu vei dori să te abați prea mult de la normă.Dacă ai o idee creativă pe care ai vrea să o introduci, mai așteaptă câteva zile. Practicitatea este cea mai bună cale de parcurs astăzi.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Este ziua perfectă pentru a intra într-o rutină sau într-un fel de practică meditativă, de rugăciune, care să te țină ancorat și înrădăcinat în credința ta.Chiar dacă ai avut îndoieli în ultima vreme sau simți că nu ai timp să rămâi consecventă, un pas mic în formularea unei rutine va face un drum lung.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Este un moment bun pentru a fi frugal și pragmatic. S-ar putea să vrei să împarți ceva ce ai cu generozitate cu alții, dar acum ar fi un moment mai bun să te ții bine și să aștepți. S-ar putea să descoperi că nivelul tău de dorință de a dărui nu este necesar și că va apărea altceva care este exact ceea ce situația avea nevoie.


Pești (19 februarie - 20 martie)


Este posibil să începi să te simți în dezacord cu oamenii pe care îi iubești și care te iubesc și ei. Acesta ar putea fi un punct de inflexiune în care îți depășești parteneriatele, dar trebuie să înveți cum să faci să funcționeze în ciuda faptului că te simți pregătit să treci la alte lucruri.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel