Horoscop, joi, 16 martie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, joi, 16 martie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Ești pregătit pentru o provocare. Luna de astăzi în Capricorn îți activează sectorul muncii și al carierei. Este timpul să te apuci de un nou proiect și să muți lucrurile într-o direcție mai bună. Vedeți imaginea de ansamblu și îi puteți convinge pe ceilalți să susțină o cauză importantă. Astăzi, ești gata să faci lucrurile să se întâmple.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Impui respectul pe care l-ai câștigat. Universul conspiră pentru a te ajuta să obții lucrurile pe care te-ai străduit să le obții de ceva timp. Astăzi, rugăciunile tale primesc un răspuns într-un mod la care nu te așteptai să o facă. Te simți generos? Oferă-ți un cadou de care să te bucuri doar tu. 

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Un cadou îți vine în cale din partea unei persoane cu putere și influență. Nu îți dai seama niciodată de impactul pe care îl ai în viața celorlalți până când cineva nu îți spune cât de mult înseamnă prezența ta pentru el. Ți-ai oferit timpul tău altora, iar astăzi cineva a decis să facă același lucru pentru tine. Care este provocarea? Va trebui să fii deschis și dispus să primești.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Tot ceea ce atingi este de aur astăzi. Ești într-o dispoziție excelentă și parcă energia ta pozitivă atrage în calea ta iubire, lumină și oportunități. Astăzi întâlnești pe cineva perfect pentru tine. Lucrurile se așează la locul lor și, fără să te străduiești prea mult, faci o impresie excelentă. Cine știe? S-ar putea chiar să fii invitat la o primă întâlnire.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Munca grea dă roade astăzi. Te-ai reținut pentru a vedea cum merg lucrurile, dar acum ești gata să depui un efort suplimentar. S-ar putea să trebuiască să muți lucruri în programul tău pentru a fi consecvent și a vedea rezultate într-o nouă rutină de fitness, dar odată ce o faci, fii atent. Toată lumea va observa și va vedea diferența.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Ești într-o perioadă de creativitate. Cu primăvara la tot pasul, ești gata să faci totul frumos în casa ta. Este timpul să începi să faci cumpărături pentru a vedea ce piesă de mobilier poate aduce cu adevărat o cameră la un loc. S-ar putea să găsești ceva uimitor pe Pinterest pentru a genera idei. Începe o listă de dorințe și dă-i drumul la cumpărături.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Acasă este acolo unde este inima. Ziua de astăzi este perfectă pentru a vă aproviziona cu bunătățile preferate și pentru a vă asigura că bucătăria  este complet pregătită pentru orice oaspeți care ar putea apărea pentru o întâlnire de ultim moment. Ați urmărit videoclipurile de gătit de pe TikTok și știți ce ați dori să încercați. Planificați un meniu și fiți pregătiți, astfel încât, atunci când va fi timpul să gătiți, să fiți gata.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Ai nevoie să îți iei câteva lucruri de pe suflet și, în ciuda dorinței tale de a aștepta pentru mai târziu, emoțiile tale spun că momentul este acum. Pentru a te ajuta să nu te pierzi în profunzimea emoțiilor, notează-ți punctele de discuție. Dacă aceasta va fi o conversație emoțională din cauza cât de fericită te-ai simțit, fii pregătit cu câteva șervețele.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Finanțele sunt întotdeauna un subiect fierbinte, iar tu ai cheltuit ceva mai mult decât îți convine. Acest lucru se întâmplă. Așadar, următorul pas este să începi să planifici pentru viitor. Dacă trebuie să iei câteva ture la serviciu sau să începi o activitate secundară pe timp pentru vară, începe să îți pui CV-ul la bătaie pentru a vedea ce poți găsi.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Ziua de astăzi este perfectă pentru a-ți planifica următoarea mare aventură. Te-ai gândit să îți schimbi cariera și ai câteva idei mărețe. Poate că acum este un moment bun pentru a planifica o vizită la o facultate pentru a face un tur al campusului. Trimite un e-mail unui consilier academic sau uită-te online pentru a verifica programul lor. Înscrieți-vă și păstrați-vă un loc.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
E nevoie de curaj pentru a-ți lua rămas bun de la cineva pe care l-ai iubit cândva, iar în ultima vreme, ai văzut o mulțime de fotografii vechi cu un fost iubit pe telefonul tău mobil. Nu trebuie să le ștergi pentru totdeauna, ci să le muți de la vedere, creând un album secret.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Ești unul dintre acei prieteni fideli care rămâne alături de cineva la care ține până la sfârșit, indiferent de situație. Așadar, atunci când întâlnești pe cineva care îți place, vrei să-ți dăruiești inima.


Ai pe cineva în viața ta despre care știi că este ultra special și speri din tot sufletul ca lucrurile să progreseze într-o relație profundă și intimă. Este greu să știi cât de departe să împingi, dar dacă și el simte la fel, află asta fiind tu însuți. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel