Horoscop, joi, 16 mai 2024. Zodia care trebuie să stea departe de conflicte. Este predispusă la certuri azi

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

 

Berbec

Te simți presat să faci anumite cheltuieli, dar e doar în capul tău. Nu te presează nimeni, dacă tu ai limitele foarte bine stabilite, vei ști când trebuie să o faci pentru că vrei tu sau pentru că te manipulează alții.

Taur

Simți că toată lumea are ceva cu tine, că nimeni nu te vede cum ești tu cu adevărat, că nimeni nu-ți recunoaște valoarea, dar cumva s-ar putea ca nici tu să nu ți-o recunoști.

Gemeni

Nu e o zi minunată, pentru că s-ar putea să crezi în niște fantome, să te lași contaminat cu tot felul de idei, ești foarte predispus la dezinformare. Astăzi trebuie să stai departe de informații, articole, care nu au dovezi clare pentru anumite subiecte.

Rac

Te vei supăra destul de mult pe planurile pe care le fac ceilalți și care te implică și pe tine. Se discută unele lucruri, și se fac altele. Ar trebui să tragi aer în piept, să nu te superi pe nimeni și să lași lucrurile să se așeze.

Leu

Ți se pare că ai cea mai bună idee, cel mai bun proiect, cea mai bună soluție și uiți situația globală, ții cont doar de pătrățica ta. Vei fi supărat, frustrat, dar dacă faci un pas în spate îți vei da seama că este și în beneficiul tău de a folosi sfaturile celorlalți.

Fecioară

Îți priește ziua. Din crizele de la locul de muncă, din ciocnirile colegilor, vei învăța multe lucruri. Ești cel care observă un algoritm al vieții de care te vei folosi mult.

Balanță

Planul financiar este destul de destabilizat, dar s-ar putea să te plângi mai mult decât e cazul. Dacă nu mori de foame, nu ai rămas fără niciun ban, totul e bine. Nu are rost să vă zbateți, nu este cazul.

Scorpion

Tu sau partenerul veți face țânțar din armăsar. O să se exagerați orice lucru.

Săgetător

Reușești să te adaptezi din mers, să te ajustezi. Te duci setat pe o strategie, dar acolo se întâmplă ceva și lași de la tine, ceea ce e un lucru bun.

Capricorn

Poate fi o zi în care vrei să te răsfeți pe tine sau alte persoane. Nu o face necondiționat, pentru că nu e cazul.

Vărsător

Discuțiile din familie te epuizează, te plictisesc. S-ar putea să apară situații în care nu mai merge nimic din casă, iar nimeni nu te ascultă și apar certuri. Sunt și alte persoane care pot avea soluții mai bune ca ale tale.

Pești

Vei învăța să comunici din vulnerabilitățile tale, iar asta te face să-ți impui niște limite. Nu mai ține în tine, spune tot astăzi.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel