Horoscop, joi, 16 februarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 16 februarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Numai muncă și deloc distracție? Astăzi poate fi una dintre acele zile în care trebuie să te apuci de treabă și să faci lucrurile. Este o viață grea uneori, Berbec, dar cu Marte în afara limitelor în această săptămână, a avea un proiect ca punct central este bun pentru tine.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ești pregătit pentru o evadare dulce, Taur. Nevoia de a-ți face bagajele și de a pleca într-o nouă aventură începe astăzi. Cu Venus atât de aproape de visătorul Neptun și cu Luna care intră în sectorul tău de călătorie, s-ar putea să nu conteze pentru tine unde te duci, atâta timp cât include distracție și puțin soare. Ești pregătit pentru o pauză mentală foarte necesară de la toată munca plictisitoare pe care ai realizat-o în această săptămână.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Vorbim despre faptul că te simți puțin obosit. Marte în semnul tău trezește o oarecare dorință de rătăcire interioară care se poate manifesta ca o plictiseală intelectuală datorată nevoii de stimulare mentală. Cu Luna intrând în sectorul tău secret, ar putea fi un moment excelent pentru a te răsfăța cu niște seriale SF în timp ce rezolvi câteva lucruri prin casă. Bricolaj sau un proiect hands-on, poftim!

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Nu poți schimba trecutul, iar o parte din tine are și dificultăți în a-l uita. Marte continuă să agite apele în memoria ta și s-ar putea chiar să ai în viața ta câteva persoane toxice care nu vor să lase greșelile vechi să fie puse la punct. Acest lucru poate fi greu pentru inima ta, iar când Luna intră în Capricorn, sectorul tău de parteneriat, s-ar putea să nu simți că poți vorbi deschis despre asta cu partenerul tău. Notează-ți gândurile pe hârtie și procesează-le mai întâi pentru a face ca lucrurile să se simtă un pic mai ușor de gestionat.

Leu (23 iulie - 22 august)

Suflecă-ți mânecile, Leu. Este timpul să vă apucați de treabă și să vă ocupați de detalii. Începi să vezi un pic mai clar, dar Luna în Capricorn îți dă un ochi ascuțit și critic pentru detalii. Vei desființa totul pe la cusături, inclusiv câțiva prieteni. Încearcă să fii atent la faptul că Marte, aflat în afara granițelor, agită apele în această săptămână supraîncărcând conversațiile - cu potențial de certuri.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Uneori este mai ușor să faci lucrurile când munca pare impersonală. Vei ajuta un prieten sau un coleg să ducă la bun sfârșit o sarcină, iar sentimentul de împlinire pe care îl vei avea în urma lansării este unul pe care ți l-ai dorit și de care aveai nevoie. Să îi ajuți pe alții este punctul tău forte, iar cu Luna care intră în Capricorn, ești gata să îți sufleci mânecile și să te apuci de treabă.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Sunteți un împăciuitor. Uneori te lovești de figuri de autoritate din cauza nevoii tale de a proteja pe cei defavorizați din societate. Vrei să ajuți la transformarea lumii într-un loc mai bun, iar atunci când simți o nedreptate în timpul lui Marte în afara limitelor, intervii rapid pentru a îndrepta lucrurile.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna de astăzi intră în sectorul tău de comunicare și ești capabil să faci un pas înapoi și să te concentrezi asupra faptelor. Acesta este un moment excelent pentru a te ocupa de hârtii, cercetare, organizare, mai ales dacă trebuie să te pregătești pentru o întâlnire importantă sau să depui o declarație de impozit în această lună.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Poți da mai mult decât primești, iar cu Jupiter în Berbec, îți place să-i vezi pe ceilalți înflorind și crescând. Luna de astăzi, care intră în sectorul tău al banilor, te face să bagi mâna în buzunare dăruind, și dăruind cu bucurie.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Lucrurile încep să capete sens pe măsură ce Luna intră în semnul tău zodiacal. Începe să se apropie de Mercur și Pluton aici, unde dobândești o perspectivă și o motivație pentru a face ceva ce nu ai mai făcut până acum. Următoarele câteva zile sunt propice pentru schimbare și transformare personală.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Trecutul este în spatele tău, dar cu Luna care intră în sectorul tău al dușmanilor ascunși, un pic de paranoia legată de lucrurile nerezolvate ar putea începe să crească. Fă ceea ce trebuie și, în loc să te concentrezi asupra trecutului, privește spre viitor, făcând alegeri mai bune în fiecare zi.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Lucrurile sunt ușor confuze pe alocuri cu Venus în conjuncție cu Neptun care are loc în semnul tău zodiacal. Provocările apar și, în timp ce Marte creează tensiuni în zona ta de confort, canalizează-ți frustrarea într-un mod productiv prin scris, muzică sau socializare cu prietenii.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel