Horoscop, joi, 16 decembrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop. Foto pixabay.com
Descriere foto: Horoscop. Foto pixabay.com

Horoscop zilnic - 16 decembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, sectorul tău de comunicare. 

Sunteți mai vorbăreț decât de obicei și dornic să rezolvați problemele. Aceasta este o zi excelentă pentru a face lucrurile să se întâmple și pentru a vă împărtăși gândurile și ideile cu un prieten sau un coleg de echipă. 

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Ușor de venit, ușor de plecat este motto-ul zilei. Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, sectorul tău al banilor.

Sunteți atras spre plăcere și sperați să vă puteți bucura de timp de calitate cu un prieten. Ieșiți în oraș. Mergeți la un film sau luați o cafea și mergeți la cumpărături.

 


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

 Luna intră în semnul tău zodiacal, care este și sectorul tău de identitate, iar îndoiala de sine poate fi urmată de încredere. 

Când te simți copleșit de viață, privește în urmă la toate lucrurile pe care ai reușit să le faci într-o perioadă scurtă de timp. Te descurci foarte bine, Gemeni, iar când crezi că te vei îneca cu toată munca pe care o ai de făcut, amintește-ți că știi deja cum să treci prin aceste valuri


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Oamenii toxici sunt cei mai răi, Rac, iar acești vampiri de energie te vor secătui dacă nu ești atent. 

Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, sectorul tău al dușmanilor ascunși, și s-ar putea să constați că nu reușești să scapi de sentimentul că trebuie să te îndepărtezi de o situație neplăcută. Oricum, nimeni nu are nevoie de atâta negativism în viața sa.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Ești într-o companie bună și îți găsești locul în această lume printre oameni cu care poți râde și cu care îți face plăcere să fii în preajmă. 

Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, sectorul tău de prietenie, așa că nu irosi seara petrecând-o singură. Mergeți la cină. Faceți planuri. 

 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Viața se schimbă, iar tu vei evolua odată cu vremurile. S-ar putea chiar să obțineți o promovare sau să începeți să căutați un loc de muncă mai potrivit pentru aptitudinile dvs. 

Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, sectorul tău de carieră și statut social, iar tu începi să strălucești. Vrei să îți schimbi cariera? 

Ziua de astăzi este perfectă pentru a analiza ce ți-ar plăcea să faci. Ești curios în legătură cu un domeniu? Începeți să vă puneți energia acolo și în curând veți da peste cineva care vă poate învăța mai multe despre acel someniu.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, sectorul tău de studii superioare, iar dacă te-ai gândit să mergi la facultate sau să te înscrii la o școală online, atunci verifică cărțile care au ajuns în fruntea listei pe această temă. 

Urmăriți videoclipuri pe YouTube realizate de experți în domeniu. Familiarizează-te cu ceea ce există și învață cât de mult poți.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Sunteți mai norocos decât de obicei astăzi. Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, sectorul vostru de resurse comune. 

Ghinionul cuiva ar putea să te avantajeze în vreun fel, iar o persoană pe care o iubești ar putea primi un bonus și ar vrea să împartă o parte din el cu tine, invitându-te în oraș sau cumpărându-ți un cadou frumos care îți face viața mai ușoară.

 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai rezervele tale în ceea ce priveștevtrecerea de la statutul de celibatar la căsătorie. 

Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, sectorul tău de angajament, și vei vrea să știi că investiția ta merită. 

Ultimul lucru de care ai nevoie este să fii dezamăgit în public. Îți dorești spațiul tău și îți prețuiești intimitatea mai mult decât majoritatea.

 


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, sectorul tău de îndatoriri zilnice. Cu ochii ațintiți asupra premiului, vei dori să ai la îndemână și o listă cu conversațiile voastre. 

S-ar putea să crezi că îți vei aminti ce ai spus. Așadar, încearcă să rămâi prezent la momentul respectiv, dar fără să îți irosești memoria.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, sectorul tău de creativitate. Idei proaspete și imaginația ta sunt tot ce ai nevoie. 

Ai nevoie de culoare pentru a aduce lumină și alura care să înlăture monotonia dintr-o cameră, așa că optează pentru nuanțe de sezon sau pentru ceva care îți va schimba întreaga stare de spirit.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Străduiește-te să faci un lucru frumos pentru partenerul tău. 

Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, sectorul tău de casă, iar acesta este un moment greu pentru tine. Aveți de-a face cu o persoană dificilă, care are multe probleme cu respectarea celorlalți. Neplăcut! Arată respect și fii un model pentru ceilalți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel