Horoscop, joi, 15 iunie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Horoscop 15 iunie 2023, realizat de Neti Sandu pentru Știrile Protv. E bine să ne gândim de două ori înainte de a spune sau de a face ceva, ca să nu avem regrete.  

Sunt multe oportunități de colaborare, cel puțin așa spune Neti Sandu, potrivit știrileprotv. Foarte multe dintre semnele zodiacale vor beneficia de mai multe oferte de lucru, fapt ce îi va face să descopere alte căi de realizare a veniturilor. Ziua de 15 iunie 2023 se anunță a fi foarte bună ca oportunități profesionale.

 

Vibrația zilei este șase și să avem grijă de noi și de familia noastră.

Berbec 

Vă curtează niște parteneri de afaceri, să lucrați împreună și este ceva de calitate, numai să aveți curaj să vă exprimați exact așa cum simțiți.

Taur 

Poate v-ați răzgândit cu privire la o colaborare. O fi cineva care n-a fost parolist, nu s-a achitat de obligațiile contractuale și întrerupeți colaborarea.

Gemeni 

E o efervescență la voi, ați primit un accept, fie e ziua voastră de naștere sau ar mai fi și alte motive care vă dau o stare de spirit înălțătoare.

Rac 

O să vă străduiți să vă achitați de toate obligațiile, ca să vă rămână timp pentru voi și pentru familie, pentru că ai voștri simt nevoia să fie ocrotiți.

Leu 

O să interacționați cu niște oameni care o să vă dea de lucru și o să purtați niște negocieri în prealabil, nu o să acceptați condițiile lor pur și simplu.

Fecioară 

Se ivește ocazia să găsiți ceva în plus de lucru și, dacă vă permite timpul, o să vă dați acceptul că aveți nevoie de bani pentru concediu.

Balanță 

Aveți ocazia să începeți o relație care v-ar aduce împlinire sufletească, să vă umple acel gol ,dacă sunteți singuri și viața voastră ar căpăta alt sens.

Scorpion

Se încearcă, o să vedeți, cooptarea voastră într-o echipă de profesioniști. O să vă luptați pentru un titlu și poate chiar o să îl câștigați.

Săgetător 

Se poate să intrați într-un parteneriat de afaceri și să fie o provocare pentru voi, că s-ar putea să fie ceva nou-nouț și incitant.

Capricorn 

O să puteți pune în practică o idee mai veche și să dați de sponsori, de finanțare, ca să vă duceți proiectul la bun sfârșit.

Vărsător 

O să vă alăturați unui grup, să faceți echipă, să luptați pentru o cauză, să salvați o situație sau pe niște oameni, pentru că aveți un rol important.

Pești 

Poate vă apucați de niște reparații pe acasă, vă străduiți să renovați ori să reamenajați interiorul pentru un plus de confort.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel