Horoscop, joi, 14 septembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 14 septembrie 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ai răbdare, Berbec. Este nevoie de timp pentru ca lucrurile să se întâmple așa cum îți dorești. În timp ce Luna se află astăzi în Taur, ea se întâlnește cu haoticul Uranus și s-ar putea să vă simțiți ca și cum finanțele se află într-o situație compromițătoare. Totuși, nu intrați în panică. Lucrurile se îmbunătățesc cu timpul și, pe măsură ce te angajezi în hotărârea ta, devii mai puternic.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Fă-te confortabil, Taur. Luna continuă să fie în semnul tău astăzi, încurajându-te să te bucuri de lucrurile bune din viață. Acesta este momentul să vă permiteți să vă scufundați într-o rutină și să îmbrățișați lentoarea timpului când viața nu este grăbită. Lucrurile se pot simți intense astăzi, deoarece Luna face o conexiune cu Uranus, în semnul tău. Așadar, este posibil să apară o situație care "zguduie barca" și care îți solicită atenția. Dar, deocamdată, asta funcționează.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Fă ceva pentru a rămâne cu picioarele pe pământ, Gemeni. Fiind un semn de aer, te poți adapta la aproape orice situație. Dorința și dragostea ta pentru schimbare este ceea ce te face să te bucuri atât de ușor de fiecare zi, indiferent de ceea ce aduce. Cu toate acestea, Luna de astăzi din Taur te invită să te concentrezi pe consecvență. S-ar putea să tânjești după un nou început, dar lasă ziua de astăzi să fie mai mult despre a rămâne la ceea ce faci și a elimina obstacolele din calea creșterii tale.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Hrănește-ți sufletul, Rac. Ai o fire sensibilă, iar atunci când ești mișcată de povestea cuiva, îți este atât de greu să nu te îndrăgostești de el ca prieten. Astăzi, exprimarea și aprecierea ta din inimă merge foarte departe. Este posibil să ajuți un prieten să fie dus la serviciu sau să fii o ureche de ascultare pentru un membru al familiei. Astăzi este vorba despre prietenie, iar tu ești un exemplu a ceea ce înseamnă asta.


Leu (23 iulie - 22 august)

Ești o persoană pe care oamenii se pot baza, iar loialitatea înseamnă ceva pentru tine. Astăzi, ai nevoie de cineva în viața ta care face ceea ce spune. Cu Luna în Taur, îți dorești o persoană care să posede trăsăturile unui Taur - determinată și dedicată. Astăzi, atragi în viața ta persoane care îți oglindesc valorile. Dacă ești un manager de angajare, astăzi este o zi excelentă pentru a susține interviuri. Dacă încerci să urci pe scara corporatistă, cineva îți poate recunoaște munca și efortul depus.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fii practic, Fecioară. Dacă poți economisi un ban, vei găsi o cale. Ai multe de făcut astăzi, în timp ce Luna își încheie tranzitul prin Taur, iar acest lucru ar putea implica cumpărături pentru ceea ce ai nevoie. Când Luna stabilă se conectează cu Uranus, planeta surprizelor, s-ar putea să ai noroc și să găsești exact articolul de care ai nevoie - la reducere.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Găsește-ți liniștea, Balanță. Atunci când îți împarți viața cu alții, este ușor să pierzi din vedere limitele. Cu toate acestea, trebuie să păstrezi anumite măsuri de protecție pentru ca oamenii să fie atenți și să nu profite de bunătatea ta. Astăzi, ai putea descoperi cât de utile pot fi limitele corecte în viața ta financiară. Deși poate fi ușor pentru tine să împrumuți bani unui membru al familiei, întreabă-te dacă chiar ar trebui să faci acest lucru.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești atât de pasional, Scorpionule. Astăzi este o zi perfectă pentru a o petrece cu iubitul tău. Puteți ieși la o cină în oraș și să priviți stelele. Dacă celuilalt partener de viață îi place să se plimbe la mall sau să meargă la târguri, este o zi excelentă pentru a vă relansa relația pe un teren comun.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Fii fericit, Săgetător. Astăzi implementați zâmbetul în rutina zilnică. Sunteți atât de inteligent și de iute la minte încât uneori uitați să împărtășiți cu ceilalți cât de mult vă place să primiți fotografii cu animalul de companie al unui prieten sau cu noul copil al unui membru al familiei. Acestea sunt lucrurile care fac viața dulce.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai nevoie de disciplină, Capricorn. Adori anumite subiecte de putere, inclusiv conducerea, atenția și rezistența. Astăzi, plănuiește să lucrezi la reconstruirea acestor lucruri în interiorul tău. Ceea ce înveți astăzi poți folosi mâine în câmpul muncii.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Acceptă lucrurile așa cum sunt, Vărsătorule. Nu toată lumea este capabilă să fie ceea ce îți dorești tu să fie. S-ar putea să fii nevoit să faci ajustări astăzi cu un membru al familiei pentru a găsi un compromis și o soluție utilă. Viața este prea scurtă pentru a te certa, așa că încearcă să o faci într-un mod iubitor și de susținere.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ziua de astăzi vă poate aduce puțină sensibilitate emoțională. Aveți ocazia să vorbiți despre lucrurile care v-au deranjat în ultima vreme. Aducerea în discuție a unui subiect sensibil este mai ușoară și reușești să ajungi la miezul problemei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel