Horoscop, joi, 14 octombrie 2021. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto

Horoscop zilnic. Află care sunt previziunile astrale pentru fiecare zodie. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Acesta este un moment în care trebuie să țintești spre stabilitate. Evitați prieteniile care par să vă tragă în direcții negative. Concentrează-te pe obiectivele tale, Berbec. 


Această zi a fost menită pentru a dezvolta idei și pentru a nu te lăsa distras de problemele altora - chiar dacă tu crezi că le poți rezolva. Lasă-i pe alții să învețe din propriile greșeli. 


Taur (20 aprilie - 20 mai)


Ziua îți aduce energie pentru a te implica în orice lucru care a apărut la locul de muncă. 


S-ar putea să apară niște probleme care implică un atac la adresa caracterului tău, dar poți să întorci situația și să formezi noi alianțe cu șefii și supraveghetorii care să te readucă la o poziție bună și la grațiile sociale pozitive.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Nu trebuie să crezi doar un singur lucru despre viață, dar în același timp, Gemeni, să știi ce anume crezi. Poți fi prea deschis la minte în acest moment. 


Saturn îți cere să îți restrângi practicile spirituale și să te concentrezi. Ai o mantră pe care o repeți pentru a te menține ancorată și centrată. Acest lucru va face minuni pentru tine.


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Un cadou pe care credeai că îl vei primi nu se va împlini pentru tine, dar, în același timp, o binecuvântare va apărea în viața ta într-un mod la care nu ai visat niciodată! 


Nu-ți lăsa inima să se descurajeze pentru că o viziune nu s-a manifestat așa cum ai crezut că ar trebui să se manifeste. Uneori, cea mai mare binecuvântare a ta este un eșec.


Leu (23 iulie - 22 august)


Trebuie să te decizi ce anume îți dorești. Nu este momentul să te joci sau să amâni o alegere importantă care îți schimbă viața. 


Fii sincer cu tine însuți și, deși ai impresia că fântâna s-a secat în viața ta amoroasă, ar putea însemna că nu ești pregătit pentru persoana pe care speri să o găsești. Ai răbdare, Leu.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Dacă nu ai mai fost la medic de ceva vreme, această săptămână este un moment excelent pentru a rezolva acest lucru și pentru a face o programare. Începe să faci din sănătatea și bunăstarea ta fizică o prioritate și fii prudent în această perioadă. 


Asumarea de riscuri este nerecomandată. Saturn poate fi problematic și te poate face să te simți mai obosit decât de obicei. Odihnește-te și fă ceea ce trebuie să faci: dormi bine, mănâncă mai bine și ai grijă să bei apă!


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Folosește această perioadă pentru a te ocupa de lucrurile plictisitoare care te ajută să îți urmezi viziunea pentru weekend. Cumpără ceea ce ai nevoie. Fă comisioane. Curățați tabloul de obstacolele din timpul tău liber.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


S-ar putea să nu ai timp pentru toată lumea, dar poți alege să fii selectiv cu privire la modul în care să folosești bine socializarea pe care o faci cu persoanele pe care le-ai prioritizat. 


Închide telefonul. Fiți pe deplin prezenți. Chiar dacă credeți că o persoană nu se preocupă să aibă toată atenția dumneavoastră, nu vă înșelați, ea o face.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Ai grijă la cât de îndrăzneț îți declari înțelepciunea. Nu toate situațiile sunt unilaterale și, în ciuda anilor tăi de experiență și expertiză, unele probleme sunt aberante, iar acelea trebuie să fie sfătuite cu atenție din partea ta.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Dacă ai lucruri pe care trebuie să le vinzi, momentul este excelent pentru a plasa un anunț sau pentru a căuta ajutor de vânzări pentru a le lista în numele tău. 


Proprietatea poate fi o investiție foarte bună pentru tine, iar dacă nu ai capacitatea financiară de a-ți cumpăra o locuință proprie, ia în considerare posibilitatea de a începe să cauți și să economisești mai intens. Uitați-vă unde puteți face economii și fiți mai frugal.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Există subiecte pe care le poți studia pentru a te ajuta să te poziționezi ca expert în domeniul tău sau pentru a-ți dezvolta setul de abilități pentru a găsi un nou loc de muncă pe care îți va plăcea să-l faci. 


Luna în conjuncție cu Saturn te încurajează să te concentrezi mai mult într-un domeniu al vieții tale pe care nu l-ai gestionat. Lucrurile care nu au fost fructuoase pentru viața ta și care sunt pierderi de timp nu ar trebui să mai fie investite în ele.


Pești (19 februarie - 20 martie)


Aceasta este o perioadă serioasă de reflecție pentru tine și ai putea chiar să te simți singur din punct de vedere emoțional. 


Nu-ți umple timpul cu persoane care nu merită atenția ta. Nu ai nevoie să fii alături de indivizi care sunt acolo, dar sunt indisponibili emoțional doar pentru că îți este teamă să fii singur. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel