Horoscop, joi, 14 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, captură video Youtube
Descriere foto: Daniela Simulescu, captură video Youtube

Horoscop zilnic, joi, 14,  2024. 

 

Berbec

Negocierile legate de cine, cum și cât muncește vor fi foarte importante pentru tine, pe moment frustrante, dar nu ai ce să faci.

Taur

Vorbim de energia pe care tu o investești în relație cu prietenii, anturajul și s-ar putea să te simți trădat, dar imaginează-ți de ce te simți trădat, trebuie să-ți dai seama cu adevărat.

Gemeni

Trebuie să împaci partea profesională cu cea personală și este greu să găsești un numitor comun. Cumva, știi că poate ai un proiect important și tragi pentru el, dar cumva poate vrea și familia ceva de la tine și nu știi ce să dai și cum să faci. Nu e momentul să acționezi pe pilot automat.

Rac

Ocupați-vă de partea spirituală a vieții, meditați, rugați-vă, citiți, uitați-vă la documentare, filme, trece mai ușor viața.

Leu

Vă invit să cereți ajutorul. Dacă nu mai aveți resurse, timp, bani, energie, cereți ajutorul.

Fecioară

Cu cât sunteți mai furiși, cu atât nu veți rezolva nimic, pentru că fugiți de voi. Evitați furia, consumați-o în mod sănătos, prin sport, competiții.

Balanță

Pentru unii s-ar putea să vină o perioadă în care schimbați ceva la locul de muncă, fie locul de muncă în sine, fie anumite condiții de la locul de muncă actual. Eu aș începe cu biroul, mai schimbați ceva pe acolo.

Scorpion

Sunteți prea romantici, dar nu mă refer la cel din zona dragostei, e un pic de naivitate în voi zilele acestea, vreți să credeți că oamenii nu vă înșeală așteptările, trebuie să mai ieșiți puțin de aici.

Săgetător

Vă recomand să nu vă luați foarte în serios astăzi. Să fiți mai glumeți, mai jucăuși, să vă distrați.

Capricorn

Stați de vorbă cu voi, e o zi nemaipomenită pentru asta. Beți ceva bun, mâncați ceva și meditați, e foarte important.

Vărsător

Bucurați-vă de banii pe care îi faceți, nu fiți foarte zgârciți, dar nici foarte cheltuitori. Aveți nevoie de frumusețe în jurul vostru.

Pești

Preferați să trăiți mai mult în capul vostru, să vă imaginați lucruri, doar că așa ratați anumite detalii, nu vedeți intențiile celorlalți. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel