Horoscop, joi, 13 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop ZILNIC: 13 martie 2022

Berbec

Este timpul să te distrezi și să faci lucrurile pe care ți-ai dorit întotdeauna să le faci. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, casa ta solară a pasiunii și a jocului. Fă-ți timp să socializezi și să te distrezi. Ieși în oraș cu prietenii și nu-ți face griji pentru ziua de mâine. Următoarele câteva zile sunt un moment minunat pentru a explora cultura pop, pentru a te pune la curent cu filmele și pentru a te distra foarte mult.

Taur

Spune-le oamenilor pe care îi iubești că îți pasă de ei. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, casa ta solară a căminului și a familiei. Următoarele zile sunt minunate pentru a intra în contact cu cei mai importanți oameni din viața ta. Ai atât de multă dragoste de dăruit. Așa că, de ce să te abții?

Gemeni

Ești curajos și îndrăzneț, atunci când vine vorba de a-ți împărtăși gândurile și ideile cu ceilalți, așa că următoarele zile te pot conduce spre o dorință de a scrie. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, casa ta solară a comunicării. Scrie ceva. Fă-ți scrisoarea de prezentare sau începe să creezi un blog. 

Rac

Este timpul să mergi la cumpărături și să îți cumpărați ceva frumos, poate și puțin ostentativ. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, casa ta solară a banilor. Dacă-ți permiți un obiect de lux scump, răsfață-te. Îți va plăcea să ai în dulap ceva frumos, pe care să îl poți purta la ocazii speciale. 

Leu

Este timpul să lucrezi la tine însuți și să faci ceva ce ți-ai dorit întotdeauna să faci. Luna intră în semnul tău zodiacal, în casa ta solară a identității și a dezvoltării personale. Urmează un curs. Caută stagii de practică dacă încerci să descoperi un domeniu nou. Caută să îmbunătățești orice domeniu al vieții tale, care îți va aduce beneficii personale.

Fecioară

Este în regulă să ții garda sus uneori. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, casa ta solară a dușmanilor ascunși. Așadar, chiar dacă s-ar putea să nu-ți placă să fii un pic distant, ar putea fi necesar să-ți păzești inima în următoarele zile.

Balanță

Este timpul să ieși cu cei mai buni prieteni. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, casa ta solară a prieteniilor. Programează-ți o întâlnire la cină cu oamenii care te fac să râzi și să găsești distracția în lucrurile mărunte.

Scorpion

Îți crește statutul social. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, casa ta solară a carierei și a statutului social. Ceva măreț vine spre tine. Așadar, pregătește-te pentru vești bune.

Săgetător

Citește și bucură-te de cărți bune. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, casa ta solară a învățăturii. Studiază ceva despre care vrei să afli mai multe. Îți place politica? Studiază ultimele noutăți, astfel încât să fii la curent cu știrile.

Capricorn

Ceea ce cauți, poți găsi. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, casa ta solară a resurselor comune. Acesta este un moment în care poți cere cu îndrăzneală ceea ce îți dorești sau ai nevoie. Să nu-ți fie teamă să ceri mai mult decât te aștepți.

Vărsător

Vrei să fii într-o relație? Luna intră în semnul zodiacal al Leului, casa ta solară a angajamentelor. Dacă te simți pregătit să te dăruiești unei alte persoane, într-un mod pe care l-ai amânat mult timp, acum poate fi momentul în care te vei răzgândi și te vei simți pregătit.

Pești

Este o zi aglomerată și vei face multe lucruri. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, casa ta solară a îndatoririlor zilnice. Programează-ți din timp toate sarcinile, astfel încât să îți rămână o parte din zi pentru activități plăcute, care nu implică muncă sau treburi. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel