Horoscop, joi, 13 iunie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile / video

Data actualizării: | Data publicării:
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: freepik
Descriere foto: Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Atrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 9.00 pe DC News TV și Astrosens - Facebook și YouTube. Astăzi ar fi bine să aveți gândirea critică la purtător.

Berbec

Astăzi pornești o activitate, după care începi alta și tot așa. Uiți de la mână până la gură.

Taur

Îți propui să cheltuiești banii doar pe ce ai nevoie, dar o să uiți foarte repede ceea ce-ți propui.

Gemeni

Insiști foarte mult pe un subiect și oamenii îți spun: „Dar ai mai spus asta.”. Tu tot insiști și spui, și iarăși spui, detaliezi și nu te lași până nu-i enervezi pe cei dragi.

Rac

Victimizarea nu-ți aduce nimic bun astăzi. Pune-te întotdeauna în postura de adult, nu în cea de copil.

Leu

Ești furat de minte, mai greu cu emoțiile astăzi. E dificil să te pui în papucii celorlalți, nu poți să fii empatic. Ești absorbit de propria persoană.

Fecioară

Cuvintele șefului sunt totul pentru tine. Astăzi nu ieși din ordinele lui, dar revino-ți și amintește-ți că da, e importantă și cariera, dar viața e cea mai importantă.

Balanță

Dacă o persoană dragă ți-a spus ceva, legat de un subiect, tu să nu crezi că acolo e adevărul absolut și să nu te duci în stângă și-n dreapta, ca să faci ce ți-a zis el. S-ar putea să întâlnești alte perspective și tu să le refuzi, dar acestea te pot ajuta într-un mare fel.

Scorpion

Interesul pentru viețile personale ale altora nu-ți priește astăzi. Cu cât vei fi mai implicat, mai curios, cu atât oamenii te vor privi într-un mod suspicios.

Săgetător

Nu-ți dai seama de intențiile partenerului de viață. În loc să-l lași să-și vadă de treabă, tu de dimineață până seara te gândești și-l cauți pe telefon: „Ia, e online sau nu e?; De ce mi-a răspuns prea târziu?”. Încerci să fii prea mult în mintea lui. Ocupă-te de activitățile tale.

Capricorn

S-ar putea să fie momente în care rămâi blocat pe un proiect la locul de muncă și ți se pare că e sfârșitul lumii. Nu e niciun sfârșitul lumii. Fii mai flexibil!

Vărsător

Astăzi nu ai chef să auzi nimic nici de la șefi, nici de la colegi, nici de la familie. Vei fi ironic.

Pești

Pui prea mult preț pe vorbele unei persoane dragi, mai ales din familie. Ți se pare că nu mai poți să ieși de acolo, ești orbit de o replică. Ascultă o melodie, ia pauze, respiră și așa o să-ți dai seama că acea persoană a atins un subiect sensibil, care este nerezolvat în tine și depinde doar de tine câtă putere îi acorzi.

Youtube video image

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel