Horoscop, joi, 12 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 12 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Dă la o parte distracțiile, Berbec. Trigonul de astăzi al Lunii cu Soarele în semne de pământ vă oferă o sensibilitate în muncă și în responsabilitățile personale. Sunteți duri și determinați. Astăzi, puneți telefonul în modul avion, folosiți funcția "Nu deranjați" de pe laptop și evitați adăpostul corporatist. Claritatea ta mentală este puternică și este bine să te folosești din plin de ea.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ei bine, ce să vezi, Taur? Dragostea chiar te poate lua prin surprindere. Cineva poate spune lucrul potrivit la momentul potrivit pentru a-ți atinge inima. Cu Luna în Fecioară, latura ta practică se înmoaie, permițând romantismului să deschidă ușa doar un pic. Luna care vorbește cu Uranus este o rețetă pentru aventură; poate că acest lucru vă poate duce la îndrăgostirea iremediabilă - de cineva nou sau de partenerul dvs. actual.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

O mică informație poate schimba totul. Pluton, planeta care guvernează lumea interlopă, secretele și pasiunea, vorbește cu Luna în sectorul tău al căminului, al familiei și chiar al figurilor de autoritate. Deși îți place să le acorzi celorlalți beneficiul îndoielii, s-ar putea să ți se ridice părul pe ceafă, presimțind ceva de care nu erai conștient până acum. Este timpul să-ți lași mintea analitică să facă niște super investigații pentru a vedea ce se întâmplă. Este posibil să descoperi o minciună de care nu erai conștient - spusă intenționat sau nu - pe care vei dori să o scoți la lumină și să o confrunți.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Scrisul este un lucru atât de terapeutic, așa că, dacă te găsești astăzi meditând la adevărurile universului, pune aceste gânduri pe hârtie. Un jurnal poate fi o modalitate minunată de a crea o cronologie a anului tău. Firea ta sentimentală va adora să îți treci în revistă călătoria și să vezi cât de mult s-au schimbat gândurile tale de la o lună la alta.

Leu (23 iulie - 22 august)

Succesul nu se referă la cât câștigi sau chiar la ceea ce faci pentru a-ți câștiga existența; astăzi, pune-ți mintea la creșterea personală. Atunci când lucrezi la tine, la obiectivele și visele tale, totul în interiorul tău se resetează. Înțelegi care este scopul tău în. viață, iar astăzi, s-ar putea să vezi calea trasată în fața ta mult mai clar decât ai făcut-o în 2022.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fii blând cu tine însuți, Fecioară. Mercur retrograd are un element dur, mai ales cu Marte care îți afectează sectorul carierei timp de aproape șase luni bune. Este bine să ai o modalitate de a te dezamorsa după o săptămână lungă de muncă. În curând, vei respira un mare suspin de ușurare odată ce nebunia se va încheia pe 18; deocamdată, este vorba de a găsi mângâieri care să calmeze duritatea vieții în timp ce lovește cel mai tare.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este ciudat când cineva care s-a despărțit de tine cândva decide să revină, cerând o a doua șansă. Inima ta va păstra întotdeauna un loc special pentru timpul pe care l-ați împărtășit, dar dacă ai trecut deja mai departe, rememorarea poate părea o pierdere de timp. Nu vreți să îi duceți de nas; prietenia poate fi tot ce aveți de oferit acum.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Considerați plecarea unor persoane ca fiind o binecuvântare. Oamenii intră și ies din viața ta des, dar când este vorba de o persoană pe care o consideri prietenă, doare foarte tare. Cu toate acestea, să îi vezi cum postează pe rețelele de socializare și îți ignoră mesajele poate fi mai mult decât poți suporta.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Creativitatea este un dar pe care îți place să-l ai, iar astăzi tânjești după acest lucru. Fie că scrii un bilet sau un blog, fie că pictezi pe o pânză proaspătă, este ceva minunat de magnific pe cale să înceapă. Imaginația ta este pe cale să scoată din puțul adânc al vieții din interiorul tău. În curând vei arăta lumii ce ai de oferit online când totul va fi gata.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Un picior înăuntru și unul afară este dansul pe care îl conduci în timpul conversației jucăușe a lui Saturn cu Neptun astăzi. Mintea ta poate intra și ieși din visele cu ochii deschiși în timp ce îți imaginezi viața ta în viitor. Astăzi este vorba despre a gândi la scară mare, ceea ce te îndeamnă să faci pași siguri în direcția corectă pentru a-ți crește fericirea.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu toată lumea poate lăsa trecutul în oglinda retrovizoare, iar uneori rudele aduc în discuție lucruri pentru că nu sunt conștiente de munca grea pe care ai depus-o pentru a fi o persoană mai bună. Nici măcar nu trebuie să știe dacă mergi la terapie sau dacă ai renunțat la un obicei prost - să te apuci cu greu de vaping sau să te răsfeți cu fast-food. Știi deja ce este nesănătos pentru tine. Cu toate acestea, ceea ce contează este că tu știi, iar ei nu. Să le asculți prelegerea este greu, dar un simplu "mulțumesc că îți pasă" poate pune capăt unei conversații inconfortabile.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Prieteniile sunt punctul culminant al zilei tale, Pești. Ca o busolă care te conduce spre uscat atunci când nava ta și-a pierdut pânzele, oamenii care te cunosc bine te pot ajuta să navighezi înapoi acasă. Este bine să ai în colțul tău oameni care te iubesc.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel