Horoscop, joi, 11 noiembrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Previziuni astrologice pentru toate zodiile: joi, 11 noiembrie 2021.

Berbec

Este vremea sădirii semințelor. Sunteți chiar înaintea unei recolte, dar acum se pun bazele. Trebuie să începi să plantezi semințe în noi relații. Totuși, va fi o perioadă de creștere turbulentă, pentru că Luna din primul sfert în Vărsător se opune planetei care o guvernează, Uranus în Taur. Așteptați-vă la schimbări în resursele financiare pe măsură ce începeți să vă deplasați spre un nou sezon al vieții.

 

Taur

O schimbare bruscă începe să se manifeste în sectorul tău de carieră și statut social. Este posibil să descoperi că există conversații centrate pe noi capacități sau responsabilități de care te vei ocupa. Aceasta este o perioadă din viața ta în care poți fi împins în prim-planul companiei tale într-un fel sau altul. Anticipați responsabilități suplimentare care vin spre voi, inclusiv o restructurare a obiectivelor din viața personală.

 

Gemeni

Este greu să rămâi prieten cu persoane cu care nu te înțelegi. Acest lucru ar putea fi legat de credința ta în astrologie sau chiar de practica religioasă. S-ar putea să constați că o întrerupere bruscă a fluxului tău cu o altă persoană îți creează nevoia de a rupe rapid legăturile. Deși aceasta este o schimbare bruscă față de cum te așteptai să fie lucrurile în această perioadă, este o tranziție importantă pentru sănătatea ta mentală personală.

 

Rac

Este un lucru bun că ai o fire sentimentală și dulce, deoarece un prieten ar putea avea nevoie și tu ești singura persoană care îl poate ajuta financiar. Acest lucru poate necesita să sapi într-un fel de resursă pentru ca tu să împărtășești ceea ce ai. Pe de o parte, ți se poate părea ciudat să faci un astfel de act de generozitate, dar, din moment ce este implicat Uranus, acesta este și momentul unor noi începuturi miraculoase în care primești mai mult decât dai.

 

Leu

Dragostea te poate lovi în orice moment în cel mai neobișnuit loc. Dacă sunteți singur, s-ar putea să întâlniți la serviciu o persoană de care simțiți imediat o atracție. Chiar dacă în acea zi nu se va întâmpla neapărat nimic important care să pară a fi în afara normei unei întâlniri întâmplătoare, acesta poate fi începutul unei interacțiuni care să vă ducă la o prietenie ce evoluează în ceva mai mult.

 

Fecioară

Practică ceea ce predici. Încep rutinele și practicile pentru tine. Umple-ți viața și reia o intenție pe care ți-ai stabilit-o în timpul Lunii Noi de săptămâna trecută. Greșelile pe care le-ai făcut pot fi oprite și acțiunile tale se pot schimba. Realizează că acest sfert de Lună în Vărsător îți aduce o oportunitate de a apăsa butonul de resetare și de a termina luna cu brio.

 

Balanță

Luna sfert în Vărsător are loc în zodia Vărsător, sectorul tău de romantism și creativitate. Momentele speciale sunt menite să fie împărtășite și s-ar putea să tânjești să îți faci amintiri cu cineva anume. Fiți deschis cu privire la felul în care vă simțiți. Fiți expresiv și amabil. Nu te reține atunci când vrei să-ți arăți intențiile.

 

Scorpion

Prietenii care sunt familia ta extinsă au o prioritate absolută în viața ta, deoarece Luna sfert în Vărsător se află în conjuncție cu Jupiter, aducând schimbări în sectorul tău familial. Ai grijă să nu ignori semnele că cineva care a început să investească mai mult timp în lumea ta nu este manipulator sau nu încearcă în mod intenționat să profite de bunătatea ta.

 

Segetător

 

Meschinării și bârfe. Ziua este concepută pentru scandal, dar nu trebuie să te lași prins în dramă (dacă nu cumva este ceva ce ți-ar plăcea să faci). Trebuie să fii perfect sinceră cu persoanele din viața ta care simți că agită apele și creează probleme. S-ar putea să nu reușești să îi convingi pe oameni să pună capăt căilor lor toxice și să fie rezonabili.

 

Capricorn

Încearcă să nu ieși la cumpărături decât dacă ești nevoit să o faci, deoarece Luna în conjuncție cu Jupiter în sectorul tău de bunuri personale, vei găsi lucruri mărunte și obiecte mari pe care ți le dorești cu adevărat sau de care simți că ai nevoie. Este posibil să aplici regula celor 24 de ore pentru a evita achizițiile impulsive care nu au fost planificate.

 

Vărsător

Sunt multe în joc și viața a devenit atât de aglomerată, încât abia dacă ai avut timp să mănânci și, cu toate acestea, încă mai sunt sarcini care se îngrămădesc și la care trebuie să acorzi atenție. Acesta este un semnal că trebuie să vă faceți timp pentru a vă gestiona mai bine viața. Poate că personalitatea ta de tip "go-with-the-flow" trebuie să faci ordine și să fii mai specific cu ceea ce ai de gând să faci.

 

Pești

Presiunea de a performa este mare și este posibil să simțiți că obligațiile celorlalți vă invadează propria viață. Veți dori să puneți limite clare și să precizați că nu vă veți mai face disponibil în mod atât de deschis.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel