Horoscop, joi, 11 mai 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 11 mai 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Împrăștie-te, Berbec. Ești limitat doar de visele tale. Luna de astăzi în Vărsător vă invită să vă extindeți viziunea asupra afacerilor și a carierei. Totul începe cu cine cunoști. Îmbunătățește-ți  și lustruiește-ți CV-ul. O ofertă de angajare sau un recrutor ar putea ajunge la tine ca urmare a unei recomandări sau a unei piste de la cineva pe care îl cunoști.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Azi ai putea câștiga un concurs de popularitate. Luna în sociabilul Vărsător vă împinge în lumina reflectoarelor. Te remarci printre colegii tăi ca un expert. Personalitatea și comportamentul tău diplomatic îi impresionează pe oameni și îți sporește imaginea în situațiile sociale.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Astăzi stăpânești arta detașării. Înveți să îți pui încrederea în puterea ta superioară. Având încredere că universul poate face ceea ce tu nu poți face pentru tine, lucrurile încep să arate bine pentru tine. Stelele, așa cum se spune, Gemeni, sunt în favoarea ta.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Sunteți gata să oferiți ceva unui prieten pe care nu credeți neapărat că îl merită. S-ar putea să ți se ceară ajutorul și o parte din tine ar putea fi zgârcită și reticentă; cu toate acestea, astăzi renunți la rezultat și dăruiești acolo unde poți. Este o zi bună pentru a exersa caritatea și generozitatea fără obligații.

Leu (23 iulie - 22 august)

Este timpul să vă despărțiți sau să rezistați? Astăzi îți revizuiești viața amoroasă de la distanță, iar lucrurile care nu-ți plac la partenerul tău ar putea să te deranjeze un pic mai mult decât de obicei. Este un moment dificil să iubești necondiționat, dar dacă găsești o modalitate de a trece cu bine peste următoarele zile, te vei simți recunoscătoare pentru cât de profund ți-a construit caracterul această experiență.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Curățenia poate fi o formă de terapie, iar astăzi s-ar putea să-ți permiți să faci curățenie pur și simplu pentru că îți place să ai o tablă curată. Biroul tău, spațiul personal și tot ceea ce folosești în scopuri legate de muncă se simt mult mai primitoare atunci când ai făcut curat și ai eliminat distragerile.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este timpul să verifici cele mai recente arte și tendințe pentru a vedea ce se întâmplă în modă și în cultura pop. Astăzi vezi frumusețea cu un ochi avizat. S-ar putea chiar să începeți să fixați lucruri pe un nou tablou Pinterest. Este un moment perfect pentru a-ți planifica cumpărăturile de vară pentru o călătorie viitoare.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Familia ta este importantă pentru tine, dar există momente în care trebuie să nu mai lași opinia lor să te afecteze negativ. Astăzi auzi fără să fii afectat, iar acest lucru îți permite să auzi critici constructive fără să te simți rănit sau dezamăgit de cuvintele negative. Acesta este un pas important pentru tine, deoarece câștigi putere asupra emoțiilor tale și poți iubi oamenii din viața ta chiar dacă nu-ți îndeplinesc așteptările.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai multe pe cap, Săgetător, iar pe măsură ce roțile mentale se învârt, te simți plin de energie și interesat să faci ceva ieșit din comun. Astăzi plănuiește să faci ceva fizic, cum ar fi o plimbare/încercarea unui antrenament total al corpului sau o clasă de calistenie. Ai nevoie de ceva care să te țină ocupat fizic în timp ce rezolvi probleme cu mintea.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

În sfârșit vezi lumina, iar această conștientizare te ajută să renunți la nevoia de a deține mai multe lucruri. Astăzi îți vei evalua bugetul și așteptările financiare. Poate că poți să-ți faci cafeaua acasă și să nu mai cheltuiești atât de mulți bani cumpărând o cafea cu lapte de la cafeneaua locală. Oportunitățile de a găsi modalități de a economisi bani sunt nenumărate.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Astăzi vezi lucrurile într-o lumină nouă și începi să faci unele schimbări personale importante. Viața ta ia o turnură într-o nouă direcție, datorită lui Pluton. Odată cu intrarea Lunii în semnul tău astăzi, emoțiile tale încep să te ajungă din urmă. Este un moment excelent pentru a te înțelege mai bine.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi te eliberezi de gândirea restrictivă și de obiceiurile care te-au ținut pe loc în acest an. Luna care intră în Vărsător vă împinge să vedeți lucrurile dintr-o perspectivă unică. S-ar putea chiar să te simți mai puțin inhibat să spui nu unor persoane sau unor situații în care ai făcut compromisuri pentru a mulțumi oamenii. Lucruri bune, Pești!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel