Horoscop, joi, 11 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 11 august 2022.

Horoscop - 11 august 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să socializezi și să cunoști oameni noi, Berbec. Luna se află în semnul Vărsătorului, iar acest lucru îți activează sectorul de relaționare.


Chiar dacă ești mai degrabă un introvertit, următoarele câteva zile îți oferă o mică fereastră de timp pentru a cunoaște oameni noi. Vezi dacă există evenimente care ți se par interesante și la care vrei să participi.


Horoscop - 11 august  2022. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Rețeaua ta de lucru este pe cale să se extindă, Taur. Piața este mereu în schimbare, iar cineva de la locul tău de muncă ar putea fi gata să demisioneze pentru o nouă oportunitate de angajare.


Schimbările de la locul de muncă pot face ca totul să pară nesigur, ceea ce poate deveni stresant pentru tine.

Cu toate acestea, poziția ta poate deveni mai sigură și poți demonstra cât de valoroase sunt propriile tale contribuții pentru companie, îmbunătățind potențial câștigurile tale viitoare.


Horoscop - 11 august 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Înveți cel mai bine ascultându-i pe ceilalți, Gemeni. Firea ta curioasă va scoate ce e mai bun din tine astăzi.


S-ar putea să te trezești intrigat de un subiect care apare într-o conversație ocazională care te determină să faci cercetări pe un subiect nou.

Acest traseu ar putea fi unul care îți deschide ochii și îți oferă o nouă perspectivă de care aveai nevoie.


Horoscop - 11 august 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Latura ta generoasă iese la iveală în mare măsură, Rac. Luna în Vărsător te încurajează să îi ajuți pe ceilalți când și unde poți.


Deoarece ai o fire blândă, nu ai nevoie de prea multe încurajări ca să fii mai amabil și mai generos decât de obicei.  

 

Horoscop - 11 august 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

S-ar putea să întâlnești pe cineva special.  


S-ar putea să fii gata să îți pui deoparte pantofii de burlac și să permiți cuiva să intre în viața ta la un nivel mai personal. Orice temeri din trecut cauzate de dezamăgiri pot părea a fi îndepărtare.


Horoscop - 11 august  2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Împarte volumul de muncă, Fecioară. Deleagă pe altcineva să o facă, astfel încât să te poți concentra pe alte lucruri. În acest fel, câștigurile vor putea fi mai mari.


Horoscop - 11 august 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Există dragoste și oportunități romantice peste tot, și nu trebuie să fie cu o persoană. Poți vedea expresia iubirii prin artă și în actele de bunătate făcute de alții.


Astăzi, fiți ca o muscă pe perete care observă cum funcționează lumea. S-ar putea să descoperiți că există multe momente în care strălucește tot ce este mai bun în umanitate.


Horoscop - 11 august 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este timpul să vă vizitați familia și prietenii pe care nu i-ați mai văzut de ceva timp. Vara este pe sfârșite, iar dacă aveți ceva timp liber pe care îl puteți solicita de la serviciu, de ce să nu-l folosiți?

Poți pleca într-o scurtă excursie de weekend în afara orașului și să faci o mulțime de fotografii interesante pe care să le împărtășești pe Instagram sau cu prietenii de pe Facebook.


Horoscop - 11 august 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ziua de astăzi este perfectă pentru conversații și evenimente de grup, Săgetătorule. Dacă ai petrecut mult timp acasă, fă-ți un plan pentru a ieși și a te distra.


Nu este nevoie să cheltuiți mulți bani sau să faceți ceva deosebit de sofisticat. Ai nevoie doar de dorința de a încerca ceva nou pentru a te elibera de rutină.


Horoscop - 11 august 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

În timp ce lucrurile se schimbă în domeniul criptomonedelor, învățați tot ce puteți, astfel încât să puteți decide dacă este ceva ce doriți să explorați pentru propriul portofoliu de investiții.


Au existat atât de multe fluctuații și poate că ești curios să afli istoria monedelor alternative și a altor forme de criptomonede. Următoarele câteva zile sunt perfecte pentru a vă pune la curent cu tendințele.


Horoscop - 11 august 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Astăzi, când Luna se află în semnul tău zodiacal, viața capătă un sens cu totul nou.


Ești înzestrat cu intuiție în ceea ce privește viața și viitorul tău. Acesta este momentul să faci schimbări și să lucrezi la deciziile importante pe care trebuie să le iei în această săptămână.


Horoscop - 11 august 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Renunță la trecut, Pești. Astăzi, concentrează-te pe lucrurile pe care știi că le poți schimba și nu pe ceea ce nu mai este la îndemâna ta.


Viața ta se îndreaptă într-o nouă direcție și ești menit pentru lucruri mai mari și mai bune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel