Horoscop, joi, 11 aprilie 2024. Zodia care nu trebuie să scoată bani din buzunar azi. Vin avertizări

Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și Youtube.

 

Berbec

Ai multe atuuri, dar nu îți vor ieși toate lucrurile așa cum ți-ai dorit. Este important să ai inițiativă și măcar prin discurs să spui că vrei niște lucruri.

Taur

La tine zilele acestea îți atrag atenția asupra faptului că nu ești cel ai deștept, cel mai tare și un pic de modestie nu ar strica sau o acceptare a faptului că nu le știi pe toate. 

Gemeni

S-ar putea să fii puțin orbit în ceea ce privește intențiile unei persoane. S-ar putea să te simți dezamăgit, luat la mișto.

Rac

Profesional, vor fi foarte multe lucruri ciudate pe care nu le vei putea controla așa cum ți-ai dorit. Îți recomand să nu fii prea autoritar cu tine. 

Leu

Vorbiți mult, gândiți mult și emiteți foarte multe prejudecăți. Ar trebui, în schimb, să citiți și să învățați.

Fecioară

Învățați din greșelile voastre ceva din punct de vedere financiar. Trebuie să vă dați seama unde cheltuiți banii aiurea.

Balanță

Lăsați de la voi foarte multe și când e vorba de prieteni, colegi, partener, vă faceți că nu vedeți. Aveți nevoie de multă liniște.

Scorpion

Pot fi probleme când e vorba de un diagnostic. Ar trebui să ceri a doua părere de fiecare dată. Să nu vă bazați de colegi, pentru că și ei au programul lor.

Săgetător

V-a scăpat din vedere ceva legat de copii și vă treziți cu un telefon neașteptat. Discuțiile vor fi destul de problematice.

Capricorn

Se strică ceva prin casă, se pasează responsabilitatea. 

Vărsător

Nu mai sunteți atenți la toate prostiile, detaliile și luați altfel deciziile și e nemaipomenit de bine. 

Pești

Vi se scurg banii, să nu vă lăsați influențați de colegi, prieteni, care vă spun să aruncați banii în stânga și-n dreapta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel