Horoscop, joi, 10 iunie 2021

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Víťa Válka
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Víťa Válka

Horoscop. Joi, 10 iunie, în jurul orei 13.53 vom avea o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Gemeni. Iar Marte iese din semnul Racului.

Berbec

Nu-ți stau piciorușele deloc. Nu ai stare și vei încerca să grăbești pe toată lumea în jurul tău. Nu îi vei suporta pe cei mai lenți decât tine.

 

Taur

Discuțiile despre bani vor fi necesare. Mai ales dacă sunt schimbări în această zona. Poate fi o zi bună pentru a cere o mărire sau un bonus.

 

Gemeni

Eclipsa de astăzi îi va ajuta pe cei care încep sau își doresc lucruri sau relații noi mai sănătoase în viața lor. Deci îți poți pune o intenție.

 

Rac

Instrospecția va avea multe daruri pentru tine. De aceea ar fi bine să stai câteva momente singur și să te gândești la ce îți dorești.

 

Leu

Comunicarea cu prietenii este importantă. Indiferent de starea în care te afli. Ai nevoie să le spui ce simți, ce ți se întâmplă și ce vrei.

 

Fecioară

Sectorul profesional poate fi agitat, însă nu se va întâmpla degeaba acest lucru. Poate ai nevoie de o atitudine nouă sau de o schimbare.

 

Citește previziunile astrale pentru toate zodiile pe DCNews.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel