Horoscop, joi, 1 iunie 2023, cu Neti Sandu. O ZODIE trebuie să-și facă monetarul

Data actualizării: | Data publicării:
Neti Sandu, Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, Instagram

Horoscop zilnic, 1 iunie 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei.

Neti Sandu a făcut noi previziuni astrale pentru 31 mai 2023, potrivit știrileprotv. Celebrul astrolog a dezvăluit astfel ce ne așteaptă, în funcție de semnul zodiacal, pe 1 iunie, de ziua copilului. Se anunță distracție și plimbări pentru majoritatea semnelor zodiacale. 

BERBEC

Faceţi monetarul să vedeţi de ce bani dispuneţi să plecaţi cu ai voştri pe undeva, la distracţie şi o să le oferiţi alor voştri clipe de neuitat.

 TAUR

O să vă găsiţi şi destinaţie şi anturaj care să vă fie pe plac şi să petreceţi fie o zi, fie câteva, dacă nu vă încurcă nimeni şi nimic şi o să vă revigoraţi, că va fi un mediu propice.

 GEMENI

Se poate s-aveţi mai multe de sărbătorit şi ziua voastră şi ziua copiilor, o fi vreo serbare, o întrecere sportivă, e ceva care să vă ţină în priză - poate plecaţi undeva pentru câteva zile.

 RAC

O stare de bine, poate vă invită cineva într-o excursie şi o să plecaţi împreună cu tot familionul ca să mai lăsaţi treburile casnice, care, oricum, vă mănâncă tot timpul.

 LEU

Faceţi mişcare, poate-i luaţi şi pe copii, tot e ziua lor şi o să fie distracţie ca oţi fi voi sătui de muncă, şi o să vreţi o gură de aer fresh.

 FECIOARĂ

Poate aţi rezervat un sejur undeva ca să luaţi o porţie de odihnă, că v-aţi propus mai de mult să alegeţi un traseu turistic ca să vă refaceţi potenţialul

 BALANŢA

O să cheltuiţi cu uşurinţă nişte bani şi o să vă duceţi pe la mondenităţi, sunt târguri, expoziţii, or fi concerte care să vă încânte, să vă eliberaţi de stres.

SCORPION

E posibil să întâlniţi pe cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi şi să începeţi o relaţie care să vă completeze frumos. Va fi ceva special.

 SĂGETĂTOR

Se poate să vă contacteze cineva care vrea să lucraţi împreună ca e un proiect pretenţios la care numai cineva priceput că voi poate lucra. Un maestru, mai bine zis.

 CAPRICORN

Poate se iveşte prilejul să vă faceţi remarcaţi prin ceva care să atragă atenţia lumii şi să încropiţi o colaborare cu cineva care apreciază genul vostru.

VĂRSĂTOR

Poate daţi o petrecere la voi acasă, sau ieşiţi la un picnic, se poate să daţi o fugă şi la malul mării şi să mai rămâneţi pe-acolo încă o zi, două, dacă tot e liber.

 PEŞTI

Se poate să vă duceţi cu bicicletă, cu barca, cu skateboardul, oricum aveţi energie, chef de ducă şi anturaj care să vă ţină isonul.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel