Horoscop, joi, 1 februarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Horoscop zilnic, joi, 1 februarie 2024.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este bine că știi să te stăpânești, Berbec, pentru că această zi este plină de comunicare puternică și intensă. Este posibil să deschizi o cutie de viermi pentru a vorbi despre ceva important pentru tine și o altă persoană, posibil un partener de afaceri sau o persoană semnificativă. Poate fi greu să gestionezi o personalitate înflăcărată în timpul Lunii în cuadratură cu Mercur, dar poți trece prin această zi mai dificilă decât media cu puțină răbdare.

Evitați să trimiteți mesaje nervoase și să conduceți. Dacă încercați să vă împăcați cu cineva, stabiliți întâlnirea pentru mai târziu în cursul săptămânii. Ziua de astăzi ar putea fi bună pentru litigii, mediere sau discuții cu creditorii pentru a rezolva o datorie.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur, adevărul este că îți place ca lucrurile să fie făcute într-un anumit fel și poți fi destul de meticulos cu standardele tale. Acesta este unul dintre motivele pentru care Luna în cuadratură cu Mercur îți pune la încercare răbdarea în zile ca aceasta.


Poți fi cât se poate de specifică în ceea ce privește modul în care ai vrea să se facă ceva; totuși, asta nu înseamnă neapărat că punctul tău de vedere va fi transmis așa cum îți dorești.

S-ar putea să fie nevoie să îți exerciți mai multă răbdare decât ți-ai dori. Lucrurile se vor netezi în cele din urmă, dar ar putea exista câteva hopuri pe drum pe parcurs.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Întotdeauna îți poți da seama când cineva încearcă să fie viclean, iar în timpul tranzitului Lunii în cuadratură cu Mercur, acest simț al secretului ar putea implica viața ta sentimentală. S-ar putea să bănuiești că persoana cu care discuți pe Tinder sau pe Facebook dating nu este atât de singură pe cât pretinde că este. S-ar putea să simți că altcineva este implicat; desigur, vrei să afli înainte ca inima ta să se implice. Nu ai vrea să îți pui emoțiile la bătaie fără să știi că energia ta te va duce undeva. În timpul acestui tranzit, adevărul iese la iveală. Corect sau greșit, vei fi ușurat să afli ceea ce trebuie să știi.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Fiecare familie are partea ei de probleme și s-ar putea să descoperiți că a lucra împreună nu este atât de ușor pe cât ați vrea să fie. S-ar putea să vă confruntați cu neînțelegeri sau cu probleme de putere și control. Pot exista probleme legate de comunicare sau de faptul că oamenii își pun umărul acolo unde pot.


S-ar putea să vă fie greu să vă asociați cu partenerul dvs. semnificativ în privința unor chestiuni mărunte care ar putea merge mai ușor dacă v-ați înțelege amândoi. Luna în cuadratură cu Mercur vă poate face să vă simțiți blocați într-o rutină, însă frumusețea familiei este să știți că, indiferent de ce se întâmplă, vă puteți baza unul pe celălalt în momentele bune și în cele grele.

Leu (23 iulie - 22 august)

Ai multe pe cap în ultima vreme, iar în timpul tranzitului Lunii în cuadratură cu Mercur, să te descarci cu un prieten te face să te simți mai bine. Ți se pare corect să îți împărtășești sentimentele ori de câte ori începi să te gândești prea mult.


Deși încerci să-ți îndulcești cuvintele pentru a-ți exprima cu blândețe angoasa emoțională, s-ar putea ca acestea să fie totuși primite într-un mod la care nu te așteptai. Tranzitele în cuadratură prezintă oportunități de comunicare greșită; dacă nu știi ce se întâmplă în avans, poate fi dificil de evitat.

Dacă simți regretul sau nevoia de a te explica mai mult, să știi că și asta va trece. Aceasta este singura dată când nu vei dori să răcnești ca un leu pentru a-ți exprima punctul de vedere.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

S-ar putea să nu fii pe placul tuturor, Fecioară, iar atunci când te decizi să lași garda jos și să îți arăți personalitatea, ar putea fi surprinzător să afli că unii oameni nu îți apreciază frumusețea interioară. S-ar putea să ți se pară compensator și chiar poate fi așa când Luna se află în cuadratură cu Mercur.


Dar un lucru este sigur: ai puterea interioară de a face față la aproape orice te confrunți. S-ar putea să fiți tentat să vă ascundeți cine sunteți, dar de ce? Ești menit să fii tu însuți, iar faptul că știi că poți rămâne puternic în acest moment în ciuda energiei negative din partea celorlalți spune multe despre cât de puternic ești.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanță, faci tot posibilul să te înțelegi cu toată lumea, așa că atunci când Luna se află în semnul tău, simți un puternic sentiment de datorie de a face pace cu oamenii, mai ales cu cei care iau decizii. Astăzi, datorită tranzitului intens al Lunii în cuadratură cu Marte, ai grijă să nu presupui că starea de spirit a unei persoane are legătură cu tine.


Puteți interpreta cu ușurință greșit lupta unei persoane ca fiind ceva ce ați provocat sau pe care l-ați făcut. Ar putea fi vorba de nesiguranță sau de dorința de a face pe plac care își face loc. Astăzi, asigurați-vă că verificați și întrebați atunci când simțiți că ceva nu este în regulă. Apoi, dați-i drumul. Dă vina pe Luna în cuadratură cu Mercur!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Fiind cel mai intuitiv și psihic semn zodiacal al astrologiei, este posibil să captezi o energie negativă de la alții, dar ceea ce nu vei dori să faci este să lași ca aceasta să te afecteze mental sau emoțional.


În timpul Lunii în cuadratură cu Mercur, trebuie să stabilești limite clare și sigure cu ceilalți. În loc să ieșiți în oraș atunci când simțiți că lucrurile nu merg în direcția bună, luați în considerare opțiunea de a renunța și de a reprograma. A permite cuiva să fie singur poate fi cel mai bun cadou pe care i-l poți oferi și, de asemenea, îți face loc să te recuperezi și să-ți acorzi puțină grijă de tine însuți.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

În teorie, poate părea corect și bun să împrumuți niște bani unui prieten; totuși, tranzitul Lunii în cuadratură cu Mercur face necesară o prudență sporită. Vei dori să nu lași niciun plan de rambursare la voia întâmplării sau a unei comunicări greșite.


A fi de acord cu o strângere de mână poate fi ca și cum ți-ai afirma încrederea într-o altă persoană, dar este inteligent să o faci în scris. Cereți un contract sau un bilet la ordin pentru a vă asigura că amândoi înțelegeți înțelegerea acordului dumneavoastră.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Lucrezi prea mult sau poate prea mult? Există o consecință pentru a exagera, inclusiv pentru a face ceva ce crezi că este corect. Să iei câteva ture în plus sau să rămâi la birou mai târziu decât în mod obișnuit îți poate cântări asupra minții, corpului și spiritului.


În timpul Lunii în cuadratură cu Mercur, s-ar putea să vă fie greu să vă detașați de ziua de muncă, dar, de dragul bunăstării dvs. generale, ar fi mai bine să vă întrerupeți activitatea la o oră rezonabilă și apoi să vă planificați să aveți o zi productivă mâine.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Astăzi, când te afli într-o mare de oameni care par să creadă că ceva este în neregulă cu ceea ce crezi, întreabă-te dacă este sau nu un lucru rău. Poate că îți dorești să fii acceptat de ceilalți, dar acceptarea nu vine ușor astăzi. Poți încerca să fii deschis la minte sau adaptabil. S-ar putea chiar să te întrebi dacă ar trebui să-ți atenuezi opinia pentru a evita să-i jignești pe alții. Astăzi, lasă-ți loc să gândești pentru tine însuți.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ești o persoană care dăruiește, Pești, și așa va fi mereu. Așa că atunci când simți că un prieten sau un membru al familiei are nevoie, poți fi generos și să plătești ceva fără să ceri credit. Ziua de astăzi ar putea fi o reamintire solidă a faptului că ești unde ești astăzi datorită muncii și efortului tău.

Așa că, mai degrabă decât să vedeți că altcineva trebuie să sufere prin ce ați trecut voi, ați putea decide să vă scotociți în buzunare și să puneți umărul pentru a arăta bunătate în timpul nopții întunecate a altei persoane.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel