Horoscop iulie - august 2023, cu Daniela Simulescu: O vară incendiară pentru toate zodiile / VIDEO

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef ASTROSENS/ foto Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef ASTROSENS/ foto Spectacola

Daniela Simulescu, redactor-șef astrosens.ro și astrolog DC News, vine cu previziunile astrale ale verii. Iată ce le așteaptă pe zodii în această perioadă.

„E o vară, să știi, dacă e să privim așa, comparând cu ultimii ani, e o vară mai pe placul nostru. Aș putea spune că e o vară care ne invită să ne și distrăm mult mai mult. Iată că avem de recuperat câțiva ani. Din punctul meu de vedere, oamenii spun că nu recuperăm. Cred că abia anul ăsta începem să recuperăm. Și e o vară în care să știi că ne pune și puțin la muncă. Sunt câteva aspecte pe care vreau să ți le povestesc. Adică sunt două componente importante ale verii. 

Trecem de la „greier” la „furnică”

Odată că avem un marcaj foarte puternic în aleu, Venus va și retrograda în Leu între 23 iulie și 4 septembrie. Și odată, că iată, Marte va intra în Fecioară pe 10 iulie și va face, bineînțeles, aspecte cu Jupiter în Taur, cu Saturn în Pești. Faptul că Marte intră în Fecioară chiar pe astrosens.ro vorbeam cu Gențiana, colega mea, aveam niște articole în care spuneam că trecem de la la greiere la furnică. Cât a fost marte, planeta acțiunii în Leu, iată cât va fi până pe 10 în Leu, vrem distracție, vrem să fim greiere și pe urmă, după 10 iulie, intrăm Fecioară și până pe 27 august, cu toții vom dori să fim furnicuțe. 

Deci există această componentă de Leu, de distracție, că-l avem în continuare pe Venus, dar iată și Marte în Fecioară dă trendul către a fi mai  mai muncitori, mai eficienți. Și să nu uităm că Jupiter este Taur. Saturn e retrograd în Pești, deci, cu alte cuvinte, astrele ne lasă să recuperăm ce n-am făcut în verile trecute.

 Însă în același timp, deși obligă... unul dintre cuvintele cheie ale următorilor ani este monetizare, pentru că Jupiter este în Taur. Se va întâlni cu Uranus la anu și ideea de a monetiza.

 Deci aveți grijă că vara aceasta pot fi foarte multe renegocieri, negocieri, dar în același timp vă pot apărea idei. Am un talent, așa, sunt pasionat de ceva și poți să monetizez ceea ce știu eu mult mai bine. Deci și muncim și ne distrăm vara asta.


Chiar sună bine față de verile trecute.  Dacă stau bine și mă gândesc în 2020, 2021, 2022, vara asta este să zicem prima vară plăcută după atâția ani”, a declarat Daniela Simulescu în emisiunea de la Spectacola și DC News. 

 

Horoscopul verii 2023 - previziuni pentru toate zodiile

 

VIDEO:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel